כאשר אני מנסה לראות סרטים שומעים את כל קולות הרקע בסרט אבל
את השחקנים שמדברים לא שומעים...
מותקן לי במחשב k-lite codec pack6.3.0
ניסיתי לצפות בכל התוכנות שיש לי במחשב ובכולם זה אותו הדבר- בDVD שומעים רגיל.
כאשר אני מנסה לראות סרטים שומעים את כל קולות הרקע בסרט אבל
את השחקנים שמדברים לא שומעים...
מותקן לי במחשב k-lite codec pack6.3.0
ניסיתי לצפות בכל התוכנות שיש לי במחשב ובכולם זה אותו הדבר- בDVD שומעים רגיל.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ניסית לפתוח את הסרט הזה עם תוכנת DVD? כמו WINDVD או POWERDVD? כי אם אתה אומר שבDVD אתה כן מצליח לשמוע נכון זה בד"כ אומר שהמקודד של הסרט מצריך הדמיה של DVD בד"כ יש להם מפענחים מסוג אחר שלא כלולים ב K-LITE כי הם בלעדיים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אבל במחשב השני שלי זה עובד רגיל- עם אותה תוכנה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תסיר את חבילת הקודקים הנ"ל ותתקין את הקודקים לפי המדריך הנ"ל
http://www.vahl.co.il/?p=148
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מחקתי את הk-lite שהיה לי והתקנתי את חבילת הקודקים בדיוק לפי המדריך...ועדיין לא שומעים את הדיבור בסרטים
מ א ו ש ר
שמע סביר להניח שהסאונד בסרט עובד על 5.1 וזה למה אתה שומע רק חצי מהסאונד..
המחשב השני מוחבר לאיזה סאב או משהו כזה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שני המחשבים מחוברים לסאב...
ההבדל הוא ששם זה WIN XP
ובשלי זה WIN 7
מ א ו ש ר
שמע אז הרמקולים שמחוברים למחשב הזה לא תומכים בדולבי
הבעיה נפתרה.... הורדתי איזה דרייבר שנקרא Realtek High Definition Audio ופתאום הכל עובד כמו שצריך..
והרמקולים כן תומכים בדולבי
מ א ו ש ר
יצאנו מנקודת הנחה שמותקנים לך הדרייברים המעודכנים של הכרטיס קול..
בכל מקרה אני שמח שהבעיה נפתרה