שלום,אני כבר כמה ימים מחכה לתיווך שלכם ואתם לא מתווכים וזו לא פעם ראשונה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=672256
אשמח עם תתווכו
שלום,אני כבר כמה ימים מחכה לתיווך שלכם ואתם לא מתווכים וזו לא פעם ראשונה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=672256
אשמח עם תתווכו
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
|
|
האחראית הופנתה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שמע, הסברתי לך כבר, התיווך הזה לא בוצע מכיוון שפשוט אני לא יודעת איך לעשות תיווך מהסוג הזה, כל שאר התיווכים מתבצעים מהר לא המתנה ואתה יכול לשאול את כולם.
מאז שאני האחראית על התיווכים לא ממתינים הרבה, אבל יש דברים שגם אני לא יודעת לעשות, אז כבר אמרתי לך, הפנתי לזה מישהו שיוכל לעזור לי.
פשוט תיווך מסוג כזה זאת קצת בעיה.
זה יטופל בהקדם.
עוד משהו?
הבעיה עם התיווך הוא שאיננו יכולים להבטיח כי התוכנה עובדת.
להריץ תוכנה כזאת יכול לקחת ימים וגם לשרוף פרוקי וקומבואים.
דבר בעייתי לחלוטין.
בברכה,
חגי.
שלחתי לך פרטית בנושא תגיד לי אם אתה מסכים אם כן אין בעיה אם לא אז אנחנו נשאיר את זה ככה ללא תיווך.
ואני אבדוק את המוצר קודם אם תרצה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני לא רואה בעיה לתווך את העסקה הזאת.
קודם כל יש להעביר את התוכנה למתווך, המתווך יבדוק את תקינות התוכנה (באופן בסיסי), לאחר מכן כאשר יאושר שהכל תקין הקונה יעביר את הדולרים למוכר, והקונה יקבל את התוכנה.
אתה לא באמת קראת את הדרישות במכירה כן? הוא דורש הרבה מעבר לתוכנה שבעצם עושה את עבודתה וזה משהו שאי אפשר להבטיח אז אין סיכוי לתיווך עם אחריות מלאה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!