אז כך.. אחרי פרישה קזרה חזרתי חפיקאפ מחדש
ופתחתי היום סטבצורה הכי גרוע שהיתה לי,,,,,,,דמינו... אתה יושב אם 2 חברים על ספסל...ופתאום אתה רואה חבורה מרחוק (וכמובן יש לך את העיתעינות הזאת...) מי אלה מה.... ולפני אתה קולט משהו מהם עברו 3 שניות וחו מה..., על פתאום מופיעים 2 חברים וותיקים... הפחדים שלך מכישלון ואיום...
טוב אבל בכל זאת כמו שאמרו אם לא היתי ניגש גם אם ההרגשה הזאת , היתי ממשיך אם תחושה ואם החוסר נוחות שלא עשיתי כלום....
ניגנו אני ושני חברי.., הם הכירו אותם (זה היה סט מעורבב 2 ביו4 או חמש בנות לא ממש סמת לב)
תחננתי לפתוח הפתיח המוכר... מה אתם חושבים על כשפים...לעהראות כמה קסמים לעניין את הבנות ישבו על ספסל ליד..., ואז למקד לעבור לעיגון של רוס גפריס ו... טוב ךסגור P:
אבל... איך שהוא לא חשבתי על זה שכשאני שואל אנשים שמכירים את חברים שלי ושהם חרות א לא ענו ברצינות.., וכך אחרי האלה שיצאה לי מהפה הגיעו 5-10 הדקות המשפילו בחודש האחרון.....
הם פשוט להגו לשאלה הם שאלו אותי בחזרה אם אני מאמיןן במלך הרוחות...., ובאוד כל מיני שטויות ו.. באמת שכבר לא ידעתי מה לעשות...
זעה קרה מלתה את הגב שלי והבנו נראה ואוימות אך משועשעות המענין שצוחקים ממני...
שלא תבינו אני פיקאפר מצוין ..., אמשים בקשים ממני ללמד אותם ואני משיב תמיד בחיוב... אבל לא ידעתי איך להגיב לסט שלא נפח עלי ומציא אותי בכוח..
אז כמו שאומר ההוא מהטלוויזיה...
מה אתם ... היתם עושים..?!
היתם הולכים למרות הפחד או מוותרים...? וגם א מה ההיתם עושים במקרא של גברים שקוטלים אותך ולא נותנים לך לעשות את העבודה שאתה כל כך טוב בא..?

ציטוט ההודעה