קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] כמה טיפים לאלה שלא יודעים איך להתחיל עם בנות :)
    על ידי Xanax בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-04-2011, 20:44
  2. בעיה|לא יודע איך להתחיל אם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 10-10-2009, 23:29
  3. [משפטים] איך להתחיל עם בנות..
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-06-2008, 02:42
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 18:26
  5. [שאלה] איך להתחיל עם בנות..?
    על ידי -8aN- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 20:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

איך להתחיל עם בנות במועדונים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם שמאמין שהוא יכול , יכול . אדם שלא מאמין שהוא יכול כנראה צודק.

ברירת מחדל איך להתחיל עם בנות במועדונים.

אז הייתי אתמול במועדון והלך ממש חרא אפילו לא מזמוז ולא כלום ..
    קיצר כל פעם אני בא עם חבר 2 אי אפשר לשמוע אותנו בגלל הרעש ואם אתה תבוא מאחורה היא כנראה תדחה והם רוקדות צמוד..
    איך אתה אמור לגשת לכזה סט? כל פעם שניסיתי הם דחו נצמדו או הלכו הצידה.. פשוט מתסכל ><"
    איך פותחים סט כזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איך שאני מכיר את זה באמת לבוא ולנסות לדבר במועדון זה בעיה מכיוון שבקושי שומעים ומה עוד הבנות רוקדות הן בכלל לא ישימו עלייך אם תנסה לדבר איתן באמצע שהן רוקדות לכן במצב כזה הכי טוב לבוא אליהן, ולא מאחורהה כמובן אלא לבוא להן מהצד כזה לתת מבט עם ביטחון וחיוך קטן ואז פשוט להתחיל לרקוד איתן, אחר כך כבר אפשר לבוא לה מאחורה ולהיצמד קצת תוך כדי לחישה באוזן של משהו כמו:" נראה לי שהחברה שלך חמה עליי תגידי לה שתפסיק להיסתכל עליי ככה", לא יודע אם זה הכי טוב אבל בכללי זו הגישה במועדונים. או שתלך לבחורות שסתם עומדות ליד הבר או משהו כזה ואז יותר קל לפתוח את הסט כי הן לא באמצע ריקוד..

משתמש מתחיל האוואטר של Moonchild
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הגדרות הן רק מילים שנועדו להפוך אותך למה שאתה, ויותר מכך, למה שאינך.

יש הרבה חומר על זה, שני רעיונות טובים שאני זוכרת- להיצמד לבחורה עם הגב אליה (גב אל גב). זה סוג של מבחן זרימה. אם היא רוצה, היא תמשיך להיצמד אלייך ולאט לאט תוכל לרקוד איתה נורמלי ולהמשיך באינטראקציה. אם היא לא בעניין, היא תתרחק, ואז לא קרה כלום כי אף אחד לא שם לב.
    עוד שיטה טובה זה לתפוס קשר עין עם בחורה במשך הרבה זמן (נכון שחוק השלוש שניות חשוב בד"כ, אבל זה הבסיס לפתיחה הזאת), לשמור עליו, ואחרי כמה דקות שאתם בקשר עין חזק לבוא אל הסט כאילו אתה מכיר אותה, חיבוק, נשיקה, ולהצטרף לסט. תתחיל לרקוד איתה, ומשם זה כבר פשוט (ליצור מגע, להחליף כמה מילים, לבודד, לקחת אותה למקום שאפשר לדבר בו וכו').

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחח נכון יש את הקטע עם הגב היה לי מלא סיטואציות כאלה, גם אם לא יצא כלום זה תמיד היה מצחיק זה בטוח!!

לי יש רעיון אחר בשבילך, שמע אני יודע שיש כל מיני שיטות וכל מיני בלאגנים אבל מניסיון אישי שלי לפחות אם אתה מנסה להיות לא ישיר כשאתה ברחבת ריקודים אז לרוב הבנות בכלל לא יודעות שאתה מתחיל איתן ואז יצא כאילו לא עשית כלום, מה שאני עשיתי כדי לשבור את הפחד הזה במועדונים היה כזה, תמיד הייתי הולך למועדונים עם חברים ולרוב הם היו AFC'S ובכלל הם גם היו התירוץ שלי לכשלונות שלי במועדונים, זאת אומרת הם גם הסיחו את דעתי וגם היה לי פחד עצום של לגשת למישהי ולהתחיל לרקוד איתה, לפני 15 יום בדיוק אמרתי לעצמי שדי ומספיק ושאני הולך למועדון לבד! כן כן לבד! באתי לשם במצב רוח ממש טוב וכיפי והייתה לי הרגשה שהיום אני אשבור את הפחד הזה שלי, בקיצור איך שהגעתי כבר ראיתי כמה אנשים מוכרים, וכשהתחלתי לרקוד, פתאום משום מקום, באו אליי גם בנות, גם בנים כאילו אנחנו מכירים שנים! וזה משהו שמעולם לא קרה לי כשבאתי עם חברים, כאילו שידרתי הרבה יותר פתיחות חברותיות וביטחון כך שריקודים היו לי אבל בנוסף לזה היה גם בונוס, למרות כל מה שסיפרתי פה שקרה יחסית מהר מהרגע שנכנסתי עדיין היה לי קשה לגשת בעצמי למישהי ולהתחיל לרקוד איתה, מה שעשיתי זה הלכתי לשירותים (אמנם גם שתיתי טיפה לפני אבל זה לא מה שעשה את זה) הסתכלתי על השעון לשם שינוי, ידעתי שנשארו לי בערך 3 שעות, ואמרתי לעצמי איתי! את זה אתה לא מפספס בחיים! אם יש לך הזדמנות לחסל את הפחד הזה אז זה היום! כל סימן התעניינות שאתה רואה אתה ניגש! ואיך שחזרתי לרחבה ניגשתי לראשונה שחשבתי שהתעניינה בי (וזאת פעם ראשונה שאשכרה באתי באסרטיביות והתחלתי לרקוד עם מישהי) ותוך כמה שניות אני כבר מאחוריה והיא מתחככת בי ותוך דקה מסכנה אני בא מהצד דופק לה צרפתית והיא זורמת! ותאמין לי אחי הייתי בדיוק עם הבעיה הזאת, מועדונים היה העקב אכילס שלי, אבל במקום זה פתאום הפכתי את זה לאחד היתרונות שלי! נשבע לך ששום דחייה שבעולם לא שווה את הרגע האלוהי הזה שאתה מרגיש שאתה מלך העולם! בזה שאתה לוקח את הפחד הכי גדול שלך במצב הכי אנדרדוגי לכאורה שיש, ופשוט מוחץ אותו ומפרק אותו! באמת התגאיתי בעצמי אחרי זה וזה הביא לי עוד תוספת אדירה לביטחון!

כל מה שאתה צריך ברחבה לדעתי זה ביטחון אבל כמובן שאם יש לך חברים שהם טובים במועדונים ולא AFC'S או לחלופין בנות אז תלך איתן כי עוד S.P זה יתרון ברור, אבל אם אתה לא הולך למועדון אם אנשים שממש תורמים (אלפות או לפחות משהו שקרוב/בנות) אז עדיף שתלך לבד כי אז אתה תהיה מרוכז רק בלרקוד עם בנות כי הרי עם בנים אתה לא תרקוד! וחוץ מזה ממילא אין כל כך מה לדבר עם חברים שלך במועדון ככה שלדעתי זאת אופציה ממש טובה, מה גם שאין כזה דבר באמת ללכת לבד למועדון כי גם ככה תמיד תראה אנשים שתכיר או תמיד תכיר אנשים חדשים (במידה ותבוא בגישה טובה תשדר חברותיות ותבוא עם מצב רוח)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 30-10-2010 בשעה 16:18.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

Iti10 צודק לגמרי... על רחבת הריקודים אין התחלות לא ישירות, ולנסות להתחיל לדבר עם בנות תוך כדי ריקוד זה גם די טיפשי.רחבת הריקודים זה רק להזרים מיניות ולהעלות (escalate)... אחרי איזשהו זמן כך אותה החוצה לדבר או לבר, ושם תכירו אחד את השני...
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 30-10-2010 בשעה 16:38.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אוריאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם שמאמין שהוא יכול , יכול . אדם שלא מאמין שהוא יכול כנראה צודק.

lti10 - זה בול מה שעשיתי מה שאני עושה בדרך כלל , אבל בדרך כלל זה דווקא כן זורם לי אבל הבנות שמה פשוט לא נתנו אני רואה סימני התענינות ושאני ניגש החברה שלה מצמידה אותה וזה קרה לי כמעט עם כולן..
    פשוט מחרפן , גם אם תפסתי מישהי החברה ישר מרחיקה

מכיר את המצב אחי, תחשוב שאותה אחת שנישקתי תוך דקה אז חברה שלה הביאה לי קוקבלוק לפנים מיד אחרי זה, אני מציע לך בהתחלה לרקוד עם החברה או החברות שלה ורק בסוף לרקוד עם המטרה שלך, אגב STREET LIGHT אני שמח שאתה מסכים איתי , אחרי הריקוד ובמידה ויש התקדמות מינית אז רצוי מאוד לקחת אותה למקום אחר שקט יותר ואז אפשר להכיר או אותה או את הגוף שלה, או את שניהם

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

שמעת על מנוע החיפוש?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה אכפת לך?! גם ככה המקום מת..

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי OrielPickup צפיה בהודעה
    lti10 - זה בול מה שעשיתי מה שאני עושה בדרך כלל , אבל בדרך כלל זה דווקא כן זורם לי אבל הבנות שמה פשוט לא נתנו אני רואה סימני התענינות ושאני ניגש החברה שלה מצמידה אותה וזה קרה לי כמעט עם כולן..
    פשוט מחרפן , גם אם תפסתי מישהי החברה ישר מרחיקה
    מאיזה מרחק אתה ניגש שלחברה יש הזדמנות להצמיד אותה?
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

איזה שטויות זה שלא שומעים במסיבות, אתה תבוא למישהי לאוזן ותרים קצת את הכל היא תשמע טוב מאד ואותו דבר אלייך.
    נכון שלא נוח לדבר במועדונים אבל אנשים לא באים למועדון בשביל לדבר.
    אתה פשוט בא ורוקד עם מישהי ואולי מחליף איתה כמה מילים בהתחלה, מועדון זה לא מקום טוב לפיקאפ, כיף שם והכל כי יש אווירה טובה והרבה בנות ולא כל כך קשה להשיג שם מישהי אבל זה לא מקום שאתה משתמש בו בפיקאפ כל כך.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

קיצר קוראים לזה פתיח לא מילולי. או במילים עממיות- להתחיל עם בחורה כמו ערסים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני בעד הגישה של איתי, מבט משדר "אני רוצה אותך" בעיניים, אם היא זורמת במבט, היא תזרום גם בשאר - אפשר אחרי ריקוד להגיד שאתה יוצא רגע להתאוורר, בלי להציע לה לבוא.. ואחרי שהתרחקת קצת, היא בטח תחפש את החברות שלה - להציע לה עם היד שלך לבוא איתך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לך למועדון לבד, או עם חברים שהם לא AFC או AFC בהכחשה שעושים סארג'ים בכל פאקינג יציאה שלהם (מומלץ אנשים משוגעים שאין להם אלוהים). כי הגישה שאני אתן לך פה סותרת את כל עולם הפיקאפ וילדי סניה ומיסטרי לא יאהבו לשמוע את זה. (;

עכשיו, תתחיל לרקוד. איך שבא לך, גם מה שנראה לך הכי דפוק.
    קח תחברים שלך, תתבלטו באיזור. תהיו הקבוצה הכי משוגעת ובולטת. בלי כל גבולות.

חוקים:

1. לא לשתות.
    2. לא לפתוח סטים.

התוצאה תפתיע אותך.

אה ופיקוק יחסית "מוגזם" ברמה יעני יעשה טוב מאוד תעבודה יחד עם השיטה הזו. וכשאני אומר את זה אנלא מתכוון לכובעי סניה או חרטא אחרת שכולם פה לובשים - זה פיקוק כמו שכובע נייק זה פיקוק.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 31-10-2010 בשעה 06:09.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect