השבוע יצאו שני משחקים מחברת - EA .שני משחקים לא גדולים במשקל ,בערך על אותו עיקרון - OLD SCHOOL - שההבדל הגדול ביניהם הוא הגישה.
המשחק הראשון הוא SHANK שראינו את הטריילר שלו לפני כמה חודשים - אבל איפה הטריילר ואיפה המשחק.
המשחק שאמור להיות איך שהוא מצחיק - לפי הטריילר - הופך להיות אכזבה גדולה. במקום להיות מצחיק ולהשתמש בגראפיקה הדו מימדית בחן ובקלילות - לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות. במקום סצנות מצחיקות יש דגש מוגזם מדי על לחימה וזה כמו ש CRYSIS יחליטו לעשות את המשחק הבא בגראפיקה דו מימדית - לא מתאים ובטח לא מצחיק. המשחק הוא כשלון מוחלט ולא ברור מה בדיוק רצו המפתחים להביע.
DEATHSPANK - לעומת זאת הוא בדיוק ההפך הגמור. בעיקרון גם גראפיקה דו מימדית , אבל משחק שלוקח אותך בחן ומחזיק רק בזכות העלילה המצחיקה.
בניגוד גמור לSHANK ברור בדיוק למה רצו מפתחי המשחק. משחק שמבין שהוא לא אמור להיות אקשן טהור - אלא לוקח אותך לחוויה מצחיקה אם דמות האביר - DEATHSPANK שצריך למלא משימות מגוחכות תוך כדי שהוא עולה רמות ומציל את העולם. - מומלץ.
למי שאוהב - עוד מספר המלצות של משחקים לא גדולים במשקל אבל מהנים.
NYXQUEST -
BOB CAME IN PIECES -
MAX AND THE MAGIC MARKER -



ציטוט ההודעה

