קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מי יותר טוב מסי או רונאלדו?
    על ידי _IDAN_ בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2011, 18:19
  2. [דיון] רונאלדו נגד מסי : מי יותר טוב?
    על ידי Daniel-M בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 23:06
  3. [פרסום] מראדונה: מסי יותר טוב ממה שאני הייתי ב1986
    על ידי B4ng1ngY0urM0m בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-05-2010, 21:16
  4. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 22:38
  5. שאלה | מי יותר טוב מסי או רונלדיניו?
    על ידי Barca4Ever בפורום כדורגל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 15:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מי יותר טוב מסי מברצלונה או רונאלדו מריאל מדריד?

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

Question מי יותר טוב מסי מברצלונה או רונאלדו מריאל מדריד?

תמיד מתווכחים מי יותר טוב בוא נראה פעם אחת כמה יש לכל אחד תומכים אשמח אם כל אחד יתן שם ולפחות שורה אחת של סיבה:

דעתי - מסי , שחקן שמראה יציבות לאורך זמן , שחקן מדהים שליטה מדימה בכדור בעיטה יוצאת דופן כושר מנהיגות בנוסף הוא ניחן במידה של צניעות בניגוד למתחרו רונאלדו היהיר , לוקח אחריות ותמיד מספק את הסחורה .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אני יותר אוהב את רונאלדו אבל לדעתי מסי יותר טוב!
    נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 31-10-2010 בשעה 22:33.

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

היתרונות אצל רונאלדו זה שהוא מאוד פיזי ומבקיע הרבה מאוד שערים אבל הוא מאוד שחצן וגם הולך עם הראש בקיר, יש לו שליטה נפלאה בכדור אבל משום מה הוא תמיד חייב ל"הכנס" בתוך השחקנים.

מסי לעומת זאת יש יותר חוכמת וראיית משחק, פחות שחצן ואפשר לסמוך עליו בהרבה סיטואציות על המגרש מה שעל רונאלדו אי אפשר.

בשורה התחתונה זה קשה מאוד להשוואת בין שני הם כי לרונאלדו יש הרבה דברים שלמסי אין וכך ההפך אבל אני בוחר במסי

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

אני חושב שרונאלדו, לפי דעתי הוא עולה עליו כמעט בכל הפרמטרים: הוא יותר פיזי, יותר מהיר, יותר גבוה, יותר אתלטי, יש לו בעיטה יותר חזקה, משחק ראש יותר טוב.
    בשורה התחתונה עם היו מציעים לי לקחת לקבוצה שלי את מסי או רונאלדו, אני לוקח את רונאלדו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

רונאלדו יודע להסתדר גם כשהוא בקבוצה עם שחקנים פחות גדולים. ואצל מסי זה בעיה כי בארגנטינה היכולת שלו יורדת מאוד ליד שחקנים פחות טובים מבברצלונה, אני חושב שרונאלדו עדיף, אבל לא בהרבה בכלל. הם דיי שווים אבל מאוד שונים בסגנון משחק ובאופי.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי iTayAs צפיה בהודעה
    רונאלדו יודע להסתדר גם כשהוא בקבוצה עם שחקנים פחות גדולים. ואצל מסי זה בעיה כי בארגנטינה היכולת שלו יורדת מאוד ליד שחקנים פחות טובים מבברצלונה, אני חושב שרונאלדו עדיף, אבל לא בהרבה בכלל. הם דיי שווים אבל מאוד שונים בסגנון משחק ובאופי.
    כאילו רונאלדו עשה משהו במונדיאל הזה ><...

אני חושב שמסי ולא משנה מה תגידו אני בוחר אותו בגלל הצניעות שלו... לעומת זאת רונאלדו שחצן,מתלהב,מתנשא ואנשים כאלה אני אפילו חושב שצריך להרוג
    Erik Lamela 8

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Gollum צפיה בהודעה
    כאילו רונאלדו עשה משהו במונדיאל הזה ><...

אני חושב שמסי ולא משנה מה תגידו אני בוחר אותו בגלל הצניעות שלו... לעומת זאת רונאלדו שחצן,מתלהב,מתנשא ואנשים כאלה אני אפילו חושב שצריך להרוג
    אני לא משווה רק לפי המונדיאל, בכללי רונאלדו יותר טוב גם כשהוא משחק עם שחקנים פחות טובים, ואפילו זה לא דעה, זה עובדה.
    מסי לא מצליח, אני חושב שרונאלדו שחקן מעט יותר טוב, אבל זה כמעט ולא מורגש, ואני בטוח שיש עוד מיליונים שחושבים כמוך.
    הדעות שלנו יישארו חלוקות

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אמרתי את זה ואני אגיד את זה עוד פעם.
    רונאלדו יותר טוב ממסי מהסיבה הפשוטה שמסי הוא שחקן תלותי,מה זאת אומרת?
    מסי "חי" על צ'אבי ואינייסטה ואילו רונאלדו לא,הוא תלוי בעצמו הוא לא מחפש כדורים מאף אחד או שהוא הולך לבד ומבקיע או שהוא מחלק כדורים.
    בנוסף זה בא לידי ביטוי בנבחרת,כשאין לו אין צ'אבי ואינייסטה הוא לא עושה כלום,לא תורם כמו שהוא תורם בברצלונה,עוד שחקן מן המניין בנבחרת ובפורטוגל הקבוצה בנויה על כריסטיאנו.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

שצריך את מסי הוא לא נמצא שם ,
    ורונאלדו כן .

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

לכל "המלכלכים" על מסי אני אומר את הטענה העיקרית שלכם והיא : מסי משחק טוב רק בגלל שהוא בברצלונה
    אז תסלחו אבל אתם טועים נכון שבמונדיאל הוא לא הביא קמפייין מושלם אבל הוא שיחק די טוב וזה לא בא לידי ביטוי
    בשערים בנוסף כל אחד יכוול לשחק בברצלונה ולהצליח אבל היחס נמדד בהצלחה וכרגע אני לא רואה שחקן שיכול
    יותר להצליח יותר ממסי ... כן גם רונאלדו המהולל לגבי אלה שאומרים שרונאלדו שחקן "יציב" הם טועים כי בנבחרת הוא לא
    עשה כלום בניגוד למסי שהביא יכולת טובה אבל לא ממה שציפו ממנו אבל תהיו בטוחים שהוא שיחק יותר טוב מרונאלדו
    חוץ מזה מסי סיים עונה שעברה עם 47 שערים!!! פשוט בלתי נתפס אז מסי כן נמצא שם מתי שצריך אותו
    עוד אני מוסיף ואומר שבסופר קלאסיקו ראינו מה רונאלדו שווה הוא פשוט לא שיחק בניגוד למסי שהביא משחקים גדולים
    אל תבלבלו למרות שרונאלדו כעת ביכולת שיא מסי עולה עליו הזריזות והכישרון מנצחים את החוזק והאתלטיות !!!

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    לכל "המלכלכים" על מסי אני אומר את הטענה העיקרית שלכם והיא : מסי משחק טוב רק בגלל שהוא בברצלונה
    אז תסלחו אבל אתם טועים נכון שבמונדיאל הוא לא הביא קמפייין מושלם אבל הוא שיחק די טוב וזה לא בא לידי ביטוי
    בשערים בנוסף כל אחד יכוול לשחק בברצלונה ולהצליח אבל היחס נמדד בהצלחה וכרגע אני לא רואה שחקן שיכול
    יותר להצליח יותר ממסי ... כן גם רונאלדו המהולל לגבי אלה שאומרים שרונאלדו שחקן "יציב" הם טועים כי בנבחרת הוא לא
    עשה כלום בניגוד למסי שהביא יכולת טובה אבל לא ממה שציפו ממנו אבל תהיו בטוחים שהוא שיחק יותר טוב מרונאלדו
    חוץ מזה מסי סיים עונה שעברה עם 47 שערים!!! פשוט בלתי נתפס אז מסי כן נמצא שם מתי שצריך אותו
    עוד אני מוסיף ואומר שבסופר קלאסיקו ראינו מה רונאלדו שווה הוא פשוט לא שיחק בניגוד למסי שהביא משחקים גדולים
    אל תבלבלו למרות שרונאלדו כעת ביכולת שיא מסי עולה עליו הזריזות והכישרון מנצחים את החוזק והאתלטיות !!!
    "הבעיה" שלך היא שאתה סובייקטיבי!מה זאת אומרת?אתה אוהד את ברצלונה ואוהד את מסי.
    בניגוד אליי שלא אוהד אף אחד מהקבוצות והמהשחקנים הללו ולכן יש לי גישה אובייקטיבית לנושא,ואני מסתכל על כל התמונה,מה שאתה לא עושה,או מעדיף לא להתייחס לעובדות ומנסה ליפות אותן.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

תשמע, במונדיאל הוא עוד נראה טוב, אבל במוקדמות? נאדה.
    אני לא אומר שהוא לא טוב, הוא מצוין, הוא ורונאלדו גדולים על האחרים בעמדתם בכמה רמות, קשה להשוות, פעם מסי נראה מצוין ופעם רונאלדו, אני לכיוון רונאלדו נוטה, אבל מה מסי למשל אשם שהוא עם שחקנים טובים לידו? זה רק טוב לו לביטחון וככה הוא נראה הרבה יותר טוב והחלטי על המגרש. בקיצור זה דיון שלא ניתן לשפוט לדעתי כמעט.

שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    "הבעיה" שלך היא שאתה סובייקטיבי!מה זאת אומרת?אתה אוהד את ברצלונה ואוהד את מסי.
    בניגוד אליי שלא אוהד אף אחד מהקבוצות והמהשחקנים הללו ולכן יש לי גישה אובייקטיבית לנושא,ואני מסתכל על כל התמונה,מה שאתה לא עושה,או מעדיף לא להתייחס לעובדות ומנסה ליפות אותן.
    אני לא סובייקטיבי ואני לא נלחם בשביל אף אחד אני פשוט מציג את העובודות ואין מה לעשות ! חוץ מזה שיש מומחים שמצביעים על כך מסי השחקן הטוב בעולם נקודה.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי avior011 צפיה בהודעה
    אני לא סובייקטיבי ואני לא נלחם בשביל אף אחד אני פשוט מציג את העובודות ואין מה לעשות ! חוץ מזה שיש מומחים שמצביעים על כך מסי השחקן הטוב בעולם נקודה.
    מבחינת כדורגל יכול להיות שאני מסכים איתך,אבל כמו שאתה יודע שחקן לא נמדד רק ביכולת אישית..

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,858 | הודעות: 8,173,445 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect