קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך אני מתקרב עם הסיפור שלי? (13.2)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-11-2011, 19:50
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 17:24
  3. [פריקה] זה הסיפור שלי... בן 23 (sory אבל יצא לי קצת ארוך)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-05-2010, 15:43
  4. הסיפור שלי :)
    על ידי AvivChoen בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 22:30
  5. הסיפור שלי ושל עומר Omer לכל המעוינים
    על ידי MuGi בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 27-07-2006, 03:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הסיפור שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל בראש

ברירת מחדל הסיפור שלי

היי קוראים לי דרור אני בן 18 מעיר קטנה בצפון.

גדלתי במשפחה דתיה לא ממש חרדיים כיפות סרוגות, אני לא הבנאדם הכי דתי בעולם אבל מסורתי. עד כיתה ח' בקושי דיברתי עם בנות וגם אם כן הייתי מתבייש לפתוח את הפה לידם. השינוי שלי התחיל בכיתה ט אז עוד לא שמעתי על אומנות הפיתוי , לא היתה לי חברה והייתי בתול שפתיים. מה שתכלס די נפוץ אצל הכיפות סרוגות. התחלתי להסתובב עם שני חברים שבמונחים של הקהילה הם AFC עדיין היה לי את החוסר ביטחון עם בנות. לאט לאט עם הזמן ישבתי עם חברים הכרתי יותר בנות והביישנות שלי נעלמה. שמעתי במקרה בסוף כיתה ט על יגאל שטארק ועל מאפי נכנסתי לראות באתר שלהם, מה אני יגיד זה היה נראה לי לא הגיוני בכלל ואז רק הכרתי את התחום לא ידעתי שהם לא משהו.. אמרתי לעצמי טוב בא נקרא חומר על פיק אפ במילא אין לי מה להפסיד. התחלתי לבלוע מאמרים על פיק אפ היה לי הרבה חומר תיאורטי אבל לא עשיתי איתו כלום. עברה שנה הייתי בכיתה י החלטתי שזהו נתחיל לנסות. לא שיתפתי אף אחד מהחברים בהחלטה הזאת לא רציתי שידעו. התחלתי לצאת לקניונים לרחוב להתחיל עם כל בחורה שעברה בפעמים הראשונות התפדחתי ובקושי שמעו אותי וגימגמתי אבל יום אחרי יום צברתי ביטחון לפנות לכל אחת כמעט. עדיין זה לא גרם אצלי לשינוי עם בנות התחלתי לקרוא את כל החומר במאמרים של סטס ושל דון ג'ואן ובפורומים פה ושל אלפא ישראל. הפעם הראשונה שהרגשתי שזה באמת עובד היה בחוף ינאי ליד נתניה, הלכתי לשמה עם חברים היינו במים והיו לידנו שתי בנות בערך בגילנו. אמרתי לחברים אני הולך לדבר עם שתיהן אל תברחו לי הם צחקו ואמרו הן ייבשו אותך בטוח אמרתי חכו ותראו. ניגשתי אליהן התחלתי להשליל אחת מהן על הנזם שלה בהתחלה הן חשבו שאני בא לרדת עליהן הראשונה החזירה לי עקיצה על השיער באותה תקופה היה לי שיער ארוך התעלמתי ממנה ופתחתי שיחה עם השניה , הראשונה ניסתה להשתתף בשיחה אבל התעלמתי ממנה שתי דקות ולפני שהיא הספיקה להסתובב ולחזור לחוף הכנסתי אותה לשיחה בחזרה. אני לא יחפור על השיחה אני גם לא כל כך זוכר וזה פחות חשוב. יצאתי משמה עם המספרים של שתיהן ונשיקה מכל אחת מהן ( בלחי לא להגזים ( החברים שלי היו בהלם בחיים לא היה להם מושג שאני יכול ככה לדבר עם בנות. בחודשים שאחרי הכרתי עשרות בנות מהסביבה שלי המשכתי להשתפר ויצא לי שם של שחקן בבית הספר. מבן אדם שקט ומופנם הפכתי לבנאדם אחר אולי לא לגמרי אבל השתניתי. באמצע כיתה י' הכרתי מישהי שהיתה הנשיקה הראשונה שלי אבל לא הצלחתי להחזיק איתה הרבה אחרי חודש וחצי בערך נפרדנו. המשכתי לשפר את המשחק שלי הכרתי הרבה בנות שפעם לא הייתי מאמין על עצמי שיהיה לי אומץ להתחיל איתם בכלל. סגרתי כמה נשיקות עד תחילת יא אני לא מרגיש צורך לפרט זה לא חשוב בעיני. באמצע יא היה לנו מסע ישראלי בסביבות פורים , היה לנו טיול בנגב ובסוף היום הראשון לטיול ירדנו מאיזה מצפה והיה לפנינו בצפר מבאר שבע, התקדמתי מהר כדי להספיק להתחיל עם מישהי פתאום מישהי לידי כמעט נפלה אז תפסתי אותה ותוך כדי הליכה פיתחתי איתה שיחה היא היתה צריכה ללכת לכיוון מסוים עם הבצפר שלה והבצפר שלי לצד שני אז עצרנו ולקחתי ממנה את המספר הסתובבתי ואני רואה את כל השכבה שלי יושבים בצד מסתכלים עלי בהלם זה היה הרגע שהבנתי עד כמה הפיק אפ שינה אותי והפך אותי מאדם חסר ביטחון לבנאדם עם אמונה בעצמו שיכול לעשות ולהשיג הכל ולא דווקא בנות. לפני 4 חודשים אני עכשיו בי'' ב הכרתי מישהי יפה מדהימה לא ממש השתמשתי עליה בשיטות של הפיק אפ יותר הייתי אני , אני שיודע מה הוא שווה לא מפחד מאף אחד ושיש לו את הכוח להשיג את מי שהוא רוצה. אני עדיין איתה מקווה שזה ימשך לתמיד ואם לא תמיד אני יוכל להשיג מישהי אחרת אבל עדיף שלא נגיע לזה
    זה הסיפור שלי שכן כמו כל הקלישאות על עבודה קשה ולא לוותר לעצמך אתה יכול להגיע לאן שתרצה, אני העדפתי לעבור את התהליך לבדי בלי עזרה מחברים אבל לא הייתי יכול להשתנות בלי העזרה של אנשים כמוכם שפירסמו את המאמרים והעלו דיווחי שטח שנתנו לי רעיונות ומוטיבציה.
    תודה לכולם אין עליכם וכל מי שנמצא עכשיו במצב שאני הייתי? תאמין בעצמך תתאמץ והכל יגיע בסוף

UltraLife

2. קישורים ממומנים

כל הכבוד לך אחי! באמת כל הכבוד!
    בהצלחה בהמשך!

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל בראש

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    כל הכבוד לך אחי! באמת כל הכבוד!
    בהצלחה בהמשך!
    תודה גבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,437 | הודעות: 8,204,030 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect