במסיבות אני הולך עם כובע מגניב כזה, בנות תמיד מגיבות לו, יש כאלה שחוטפות ומציקות כל הערב, ויש כאלה שבאות ומבקשות אותו,
ויש כאלה שפשוט מחמיאות על הכובע.
קיצר השאלה שלי היא איך כדי להגיב לכל אחת מהתגובות האלה?
במסיבות אני הולך עם כובע מגניב כזה, בנות תמיד מגיבות לו, יש כאלה שחוטפות ומציקות כל הערב, ויש כאלה שבאות ומבקשות אותו,
ויש כאלה שפשוט מחמיאות על הכובע.
קיצר השאלה שלי היא איך כדי להגיב לכל אחת מהתגובות האלה?
|
|
שים אליהם את הכובע ותרקוד איתם... תצתלם איתם... תוריד מהם את הכובע ותגיד "לאאא... הוא נראה יותר טוב עלי"
מזמן (לפני שידעתי על הפיק אפ בכלל) הייתי גם לובש כובע כזה (עכשיו כל העולם ואחותו לובשים כובע סניה) וזאת הייתה פשוט סיבה לבנות להתחיל לרקוד איתי, משם הייתי לוקח את זה הלאה
כן גם אני קניתי אותו לפני שהכרתי את הפיק-אפ, בכל מקרה אני לא רואה הרבה עם כאלה, במסיבות שאני הולך בד"כ אני היחיד עם כזה, מקיסמום עוד אחד או שניים. אז זה עדיין יכול להיות מיוחד.
"אני מנסה לערער את הביטחון העצמי שלי...בינתיים לא כל כך הולך לי"
אחד הגדולים![]()
מכין חתימות לפורום בפרטי
אוי, הכובעים האלה כבר חרושים...
בכללי, יש הרבה מאוד דרכים להגיב, הרעיון הוא להבין שכל פעם שמישהי מעירה לך על הכובע זה IOI ואם היא לקחה אותו, סימן שהיא רוצה אותך שתרדוף אחריה.
התהליך עובד בשני הכיוונים: שים אותו עליה והיא שלך. כלומר, היא בטח תרוץ להראות לכולם אבל היא חייבת גם לחזור ולהחזיר לך את הכובע. זו גם הזדמנות מצויינת לתת לה תנאים (את תקבלי את הכובע - אבל בתנאי ש...)
כשאתה פותח סט של 2 או 3, שים את הכובע על המכוערת מבינהן וככה היא תרגיש מיוחדת ולא תפריע בזמן שאתה מדבר עם המטרה.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
כובע סניה עדיין נחשב פיקוק?
זה מצוי בערך כמו כובע נייק בשכונות מצוקה של ערסים.
לגרום לה לשלם לך על משקה,לקחת אותה לריקוד,לנשק אותה ישר כשהיא באה לקחת את הכובע...לא חסר =]
כשבאו אליי במסיבה לקחת את הפיקוק פשוט ישר נישקתי, עבד.