היה הרבה חשד שהקינקט לא יעמוד בציפיות.
בהרבה עמדות ניסיון עם גירסת בטא שנייה של המוצר היו הרבה לאגים ואנשים לא היו מרוצים, אך נראה כמעט בודאות
שמייקרוסופט עמדה בציפיות, עבדה חזק על הלאגים (והצליחה לפתור את הבעיה) ושיחקה אותה בענק.
באתר אמאזון האמריקאי נראה כאילו הרוכשים החדשים רק חיכו שיצא המכשיר כדי להגיב והביע את דעתם.
רוב הביקורות מעולות ונראה כי המוצר בהחלט עומד במה שהבטיח לפני ההשקה.
לצפיה בחלק מהתגובות כנסו לכאן.
בסיקור קצת יותר רציני ומקיף על הקינקט נראה שבהחלט יש כיסוי להבטחות הגדולות של מייקרוסופט, נכון יש חסרונות מסויימים אך היתרונות בהחלט בולטים ואי אפשר לפספס אותם.
ההתקנה קלה והקליברציה לא הורגת ואפילו די קלה...
החיישן עובד מעולה ומזהה את מבנה הפנים והגוף שלך להתחברות מהירה וקלילה ביותר ללייב, עם זאת לפי הביקורת היו יכולים להשקיע יותר בריבוי משתמשים ברשת אך זה זניח לעומת היתרונות הבולטים של רשת האקסבוקס.
השליטה קלה ביותר וזה נראה כאילו לא השתמשת בגיים פאד בחייך והכל נראה טבעי לחלוטין. חיסרון בולט אחד הוא שאין אפשרות להוציא את הדיסק (eject) ישירות ע"י הקינקט.
על המשחקים עצמם לא אדבר פה אך בהחלט אני אומר שהביקורות ממש ממש ממש טובות במיוחד לרחבת הריקודים (dance central).
יש עדיין אי דיוקים קלים אך זניחים לחלוטין.
אני לא אלך ואשווה אותו לMOVE של סוני כרגע אלא בזמן אחר אך בהחלט יש למה להשוות!
בסיכום אומר מחבר הביקורת שלמרות החסרונות הקינקט הצליח להדהים אותו מבחינת חומרה ותקווה עתידית ואפילו עם המשחקים העכשוויים שלו. יש למה לצפות!!!
עפ"י הביקורת הבהחלט אובייקטיבית הזו הקינקט קיבל 5 כוכבים מ5 כוכבים אפשריים. כל הכבוד למייקרוסופט שהצליחה להתעלות על עצמה גם הפעם.
תוכלו לקרוא את הביקורת המלאה כאן.
מקווה שהצלחתי לעזור לחלק מאלה שהתלבטו, אני מחכה שיצא בארץ כדי שאוכל לרכוש לי אחד.

ציטוט ההודעה