נתנאל פורטל בן ה- 22 מטבריה, התחיל לכתוב לעצמו שירים כבר בשיעורי חשבון כשהבין שהוא יותר נמשך לכתיבה מאשר למספרים. בעודו גדל על מוסיקה ישראלית (שלומי שבת, הראל מויאל, משה פרץ, ליאור נרקיס, שלמה ארצי, דודו אהרון) ועם אבא חזן בבית כנסת מרוקאי, למד לנגן על קלידים וגיטרה, השתתף בתחרות מוזיקה ללהקה מקומית בטבריה, למד, רכש ניסיון ואפילו הקים הרכב דאנס האוס אשר שיריו זכו להגיע למקום הראשון במצעד רדיו תל אביב ולחשיפה גדולה במועדונים שונים בארץ.
אולם, פורטל הרגיש שייך לז'אנר אחר, משהו שמגיע מהילדות: "רציתי לשיר עם נגיעות ים תיכוניות מרוקאיות, כמוש אבא לימד אותי לסלסל. השיר הראשון שכתבתי והלחנתי בפומבי הינו "מרגיש אותך" והוא נכתב ספציפית על בחורה בעקבות תקופה שעברתי לאחרונה. זה מה שנתן לי להאמין בטקסט ולבצע את השיר מתוך רגש והבנה".
לפורטל יש עוד שירים בקנה ומבטיח שהם יהיו לא פחות שמחים, מרגשים, נוגעים ועוד. בינתיים, כמו כל זמר שחולם להצליח הוא מתפרנס כאיש מכירות של חברת הבגדים "קאסטרו" ומפיק שירים באהבה. כששואלים אותו: בין כל כך הרבה אמנים צעירים שרוצים לפרוץ, מאיפה התקווה? הוא עונה: "גם חנויות של מיצים, בגדים ואוכל יש בשפע. אין חוקים ואין נוסחה להצלחה. אמונה בלב ורצון עז יובילו אותי למקום הנכון".
בהצלחה!
מילות השיר:
לא זוכר ימים יפים יותר
קשה לי להסביר את הרגשות שבי
מנסה לברוח אל מקום ללא מוצא
והלב שלי רוצה רק אלייך
הרגש בגופי משטה בי עמוק בפנים
והראש שלי שבוי אחרייך
כשאת בדימיוני רץ מייד אלייך.
אני מרגיש אותך כאן לצידי
הלב שלי בוער כשאת לא איתי
רוצה רק אותך מקרוב עכשיו
כשאת איתי מרגיש עולם אחר
אל שפתייך הרכות מתחיל להתמכר
רק אותך אוהב עמוק בתוך הלב
עיניי רק רוצות שוב בך נסיכה להביט
לתת לך את החום וההאהבה כשרצית
את כמו מלאך בגן העדן שלי
את סוד ליבך גלי נערה שלי
והלב שלי רוצה רק אלייך
הרגש בגופי משטה בי עמוק בפנים
והראש שלי שבוי אחרייך
כשאת בדימיוני רץ מייד אלייך .
אני מרגיש אותך כאן לצידי
הלב שלי בוער כשאת לא איתי
רוצה רק אותך מקרוב עכשיו
כשאת איתי מרגיש עולם
אל שפתייך הרכות מתחיל להתמכר
רק אותך אוהב עמוק בתוך הלב
ולמי שלא מכיר...:
להורדה: http://www.f2h.co.il/3693854673766
מי שנהנה שיפרגן מיכאל...קרדיט לפורטל חפלה על הכתבה...

ציטוט ההודעה
ספוילר: