כותרת... הורדתי את המשחק מהלינק של יהונתן בפורום הורדות...
כותרת... הורדתי את המשחק מהלינק של יהונתן בפורום הורדות...
|
|
יש 2 אפשרויות להתקנה:
1.שים את התיקייה של המשחק ביעד הבא:
c/program files/steam/steamapps/common
ואז זה יופיע לך במשתמש סטים
או
2.תוריד את התוכנה phoenix14 תלך ללשונית insturments משם לupdate content ואז תבחר באפשרות אינטרנט
אחר כך לך לsid unpacker באותה לשונית ותעשה scam sim ותבחר בקובץ sim שהורדת אח"כ תסמן את מה שיוצא ואז תלחץ unpack
תבחר תיקיית יעד
שים קראק ותשחק.
תודה אני ינסה אני מקווה שיעבוד...
נ.ב יש בכלל קראק למשחק?
עריכה: אני עושה מה שאמרת וזה לא עובד לי...
ולפני זה כותב לי הודעה UNKNOWN APPID וכשאני עושה לזה UNPACK (אחרי שסימנתי את זה) זה עושה לי שגיאה כאילו לא סימנתי כלום..
מה לעשות? =\
נערך לאחרונה על ידי anton571; 06-11-2010 בשעה 23:11.
אני מצטער שאני מתפרץ ככה לתוך האשכול הזה אבל, אני די תופס מעצמי בחור במבין במחשבים אבל באמת שזאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאין לי שמץ של מושג מה אני אמור לעשות וכל ההסברים שזרקתם פה בחצי פה לאויר לא רק שהם נישמעים דבילים הם גם לא עובדים.
נכון לעכשיו זה מה שיש לי בתיקייה
ה Steam מותקן על המחשב ויש לי משתמש.
הורדתי את ה Phoenix14 (גירסא אחרונה) וניסיתי לבצע את השלבים שתיארת פה באשכול מיותר לציין שלא עבד מכיוון שאין לי שום קובץ SIM (או שזה בכלל SID)
קראתי באיזה מקום אחר שדרך ה Steam אני אמור איכשהו לחלץ מקובץ ה steam_api.dll משהו..
הבעיה הקטנה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג איך אני עושה את זה וכל ניסיון כזה או אחר הוכיח שהסטים בכלל לא יודע לראות קבצי DLL
אגב ניסיתי להעביר את תיקיית המשחק לתוך היעד הבא:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\sourcemods\common שוב יהיה מיותר לציין שזה לא עשה כלום..
עכשיו אם מישהו יועיל בטובו להפסיק לדבר בחידות ויסביר לי פעם אחת ולתמיד מה לעזאזל אני אמור לעשות זה יהיה נחמד!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-11-2010 בשעה 17:34.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הפוניקס אמור לעזור... בהורדה שיש לי יש SIM ואני כב הפעלתי איתו בעבר את MAFIA 2... ועכשיו זה הצליח לקלוט את הBLACK OPS אבל הבעיה זה שכשאני עושה UNPACK זה עושה CRASH לPHOENIX
אתה יכול בבקשה להעלות עבורי את קובץ ה Sim הזה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
התוכנה נכבית פשוט וכותב שהיא קרסה... ויש לי אפשרות RELUNCH או IGNORE או OPEN DEBUG
הורדתי פוניקס מלינק אחר וזה לא עשה לי קראש אבל אני לא יודע אם זה חילץ את כל הקבצים... כמה אמור לשקול? וזה חילץ לי את הSTEAM APP.DLL אז מה עושים איתו?
עד כה אי אפשר לעלות קבצי SIM כי אתה צריך את כל הקבצים חוץ מSIM..
במקום להסתבך אני ממליץ לך לחכות שבוע עד שתצא הפריצה הסופית ואז כמו בן אדם נורמאלי להתקין, לשים קראק ולשחק! ולא לשבור
את הראש על משחק :|
אני לא יודע מה איתכם לי זהעבד אחי אתה גדול!![]()