שלום .
אני מעצב לוגו . ואני רוצה לעקם את הניק .. איך עושים את זה ?
תודה מראש ..![]()
שלום .
אני מעצב לוגו . ואני רוצה לעקם את הניק .. איך עושים את זה ?
תודה מראש ..![]()
נערך לאחרונה על ידי Holy3h1t; 06-11-2010 בשעה 19:42.
|
|
אם אתה רוצה להוסיף כמה pizazz או מודעות שיווק לוגו החברה שלך, אתה יכול להשתמש בתכונה טקסט עיוות ב CS2 R Photoshop כדי לסובב את הטקסט שלך לצורה כלשהי ולאחר מכן להוסיף אותו הגרפיקה שלך. הפקודה טקסט עיוות ב (ידוע גם על נתיב כטקסט) עושה את העבודה של הטקסט עיוות קל. בואו נשחק קצת עם התכונה Warp.ניצור שורת טקסט על שכבה שקופה מכן לפתוח את תיבת הטקסט עיוות שיח ואת הניסוי עם תופעות שאנו יכולים להשיג.
שלב 1..התחל חלון התמונה החדשה. פתח Photoshop CS2 ולחץ על קובץ> חדש להתחיל דמות חדשה.הגדר את הרקע שקוף, כך שתוכל מאוחר יותר במקום זה טקסט על גבי התמונה כלשהו.
שלב 2.
.סוג הקו שלך של הטקסט. לחלון התמונה החדשה אמורה לפתוח עם שקופה שכבת מוכן לך סוג ב.לחץ על סוג אופקי כלי ולאחר מכן לחץ על רקע שקוף. סוג הקו שלך של הטקסט.
שלב 3.
.עיוות את הטקסט. עבור אל תפריט הבר לחץ על יצירת טקסט Warped על הלחצן כדי לפתוח את תיבת הדו טקסט עיוות. הצעד הראשון שלך הוא לבחור סגנון עיוות מהרשימה הנפתחת..השתמשתי דארק פגז עליון עבור הדוגמאות.
תוכלו להבחין כי את הפקדים בתיבת הדו כבר אינם אפורים..עכשיו אתה יכול להתנסות עם המחוון שולטת להתאים את כמות בנד אופקי / אנכי מוחל עיוות לטקסט. אפס אחוזים בנד לא לעוות את הטקסט ב Bend 100 כל אחוז יהיה לעוות את הטקסט למקסימום. בהתאם לסגנון של עיוות אתה משתמש, את אופקי ואנכי המחוונים דיסטורשן יכול לתת לך כמה אפקטים מעניינים. ואל תשכחו לנסות גם את אופקי ואנכי לחצני הבחירה תחת ברשימה סגנון.
קרדיט לאתר אחר
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 06-11-2010 בשעה 20:03.
אתה יכול בעזרת הכלי WARP שנמצא בכלי הטקסט כמו שחיים אמר.