קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הכרזה] עידכון מסיבי נערך אתמול בערב!
    על ידי Warden בפורום RuneScape
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-03-2010, 21:08
  2. אז מה שהיה אתמול בערב..
    על ידי -Niv- בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 06-08-2009, 05:40
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-11-2008, 15:15
  4. אתמול בערב היה רצח ברחוב שגרתי בו פעם ואי איזה פחד
    על ידי Asaf93 בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-06-2007, 17:27
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 14:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

FC חם מהתנור - אתמול בערב. בחורה מבוגרת ב4 ומשהו שנים...

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Red face FC חם מהתנור - אתמול בערב. בחורה מבוגרת ב4 ומשהו שנים...

טוב חברים,

אתמול סגרתי FC עם מישהי שנחשבת 6.5. אתם חייבים להבין שכל זיון הופך אתכם לטובים יותר, אתם למדים דברים חדשים,
    פלוס העובדה שהיא גדולה ממני ב4+ שנים ממש הדליקה אותי, יש לי משיכה למבוגרות אני לא אשקר .
    הכרתי אותה בפייסבוק דרך חברים מוכרים...(מי אמר שאי אפשר לזיין דרך הנט? ד"א לחבר'ה פה שמכירים את יגאל ממאפי - הוא מומחה לפיתוי באינטרנט...דיי מגניב לא? )

יש סיבה שאני כותב את הדיווח הזה, זה לא בשביל ללטף לי את האגו (טוב זה גם :] ) אלא כדי שתבינו כמה דברים, בגלל זה אני מכניס פה ציטוטים נבחרים שלי ושלה עם הסברים. האמת זה גם כדי שיהיו פה קצת סיפורים עם סגירות כי רוב הפורום הזה זה פוסטים על פתיחות ופחות על סגירות- החלק היותר מעניין , וגם כדי לנסות לנפץ לכם עוד אמונה מגבילה של הפרשי גילאים.

אזדיברנו בערך שעה שלשום בפייס, ודרך השיחה עברנו (הזרמתי אותה יותר נכון) לדבר על סקס מה כל אחד אוהב וכו', ראיתי שהיא זורקת רמזים מיניים, ביקשתי טלפון בפייסבוק, נתנה לי, התקשרתי ורציתי שנצא...לא הסתדר אתמול, אז התקשרתי גם היום(לא תמיד שהן אומרות "אני לא יכולה" היא יכולה ולא בא לה לראות אתכם, יש נשים שבאמת יש להן דברים לעשות חח)

אני: "אז קבענו שאת באה אלי, תרשמי כתובת" (שימו לב שאני דיי קובע לה עובדה, אבל אני לא רמבו, תראו מה קורה עכשיו..)
    היא: "אני לא יודעת, אין לי בעיה לבוא, אבל אני ארגיש לא בנוח. אנחנו בקושי מכירים"- כמובן שלא צריך להיות פסיכולוג כדי לדעת מה חסר פה..היא באותה מידה יכלה לומר לי "אתה אחלה אמן פיתוי והכל, אבל כפרעלייך, תשקיע יותר בשלב של נוחות "

הערת ביניים- חברים, יכלתי ללחוץ עוד טיפה והיא הייתה מגיעה, אבל זה לסדר לעצמי LMR, ולמה לא לפתור בעיות מראש?
    אז שיניתי סטייט.
    אני:" אני ממש מבין אותך. נצא לשתות משהו :] " (החיוך הוא בכוונה, היא לא ראתה אותי עדיין זו שיחה בטלפון - אבל חשוב שתבינו את הטון של הקול שלי שאני אומר את זה).
    היא:" מעולה!"
    היא באה אלי עם הרכב כדי לקחת אותי . (לכל החבר'ה עם האמונה המגבילה של "מה אם אין לי אוטו? " כי באותו רגע ההורים שלי לא היו ולא היה לי רכב..אז מה? )
    הגענו לפאב. נכנסנו, התיישבתי והיא אחרי. אחרי כמה שניות היא אומרת "לא בא לי לשבת פה, בוא נעבור לשולחן אחר"
    אחרי שיחה קצרה עם המלצרית - אין שולחן אחר. (תראו איזה התעסקות בשיט)
    אז לקחתי אותה לפאב אחר ליד.
    התיישבנו בשולחן סוף סוף ואז באה המלצרית ואומרת לי "חברים אתם תצטרכו לעבור כי זה שולחן ל4"
    אני ממש לא הולך להתעסק בזה אז שלפתי לה מהמותן :" אנחנו פשוט מחכים לעוד זוג חברים שיצטרפו בקרוב, נשאר כאן "
    ונשארנו...הבחורה שאיתי ממש אהבה את זה ד"א.

נתקדם קצת קדימה. אנחנו מפטפטים על הא ודא, משתדל לעשות כמה שיותר קינו.
    סיימנו את השתייה וכמובן שאני שילמתי.(אני לא סתם אומר כמובן - זה משאיר עליהן רושם מטורף, חוץ מזה שאני לא נותן לבחורות לשלם עלי בדייט ראשון...אני מאצ'ו אין מה לעשות :] )

נסענו בחזרה ונעצרנו ליד הבית שלי.
    היא :"אז מה עכשיו??" (WTF...)
    אני :"מה ז"א? עכשיו תרדי מהאוטו בזהירות, ובואי אחרי"
    היא:" חחחח, אני לא יודעת...ההורים שלך ערים?"
    אני:" לא .. כולם ישנים 12 בלילה..אז כנסי בשקט "
    ככה נמשכים השכנועים איזה 2-3 דקות..
    אני:"טוב, אפשר לשבת גם מחוץ לבית"
    היא :"מעולה..."
    יושבים כמה דקות, צוחקים מפטפטים...
    אני יושב צמוד אליה ממש ושהיא מדברת אלי היא צריכה לסובב את הראש כדי לראות אותי..
    כשהיא עושה את זה אני מנשק אותה (בערך אחרי דקה שישבנו)
    היא כמובן זורמת .. לא מאשים אותה, יש לי אחלה חיוך קשה להתנגד :] .
    ואז היא אומרת :"טוב, בוא נעלה" (ראיתם ? קצת נוחות וכל הבעיות נפתרות ... כשנוחות היא הבעיה כמובן..)
    לקחתי אותה מהיד והובלתי אותה אלי.
    אחי ישב בסלון, אמרנו לו שלום ונכנסנו ישר אלי לחדר.(סידרתי את החדר עוד לפני שיצאתי מהבית ).
    אנחנו יושבים על המיטה שלי, מדברים עוד קצת, אני מנשק אותה, נשכבים על המיטה ואת ההמשך כולנו יודעים...

אוקיי.
    עכשיו מתחיל החלק הלימודי של הדיווח. חלק התובנות.
    כמו ששמתם לב לא פירטתי יותר מדי באיזה קוקי פאני השתמשתי, או איך הצחקתי איתה (וגרמתי לה לצחוק המון)
    כי אני לא חושב שהמלל רלבנטי וחשוב שתבינו את זה. רציתי לתת לכם קווים כלליים ולהעביר לכם את התובנות.

1.נשים מבוגרות, הרבה יותר בוגרות ולכן יהיה לכם הרבה יותר קל להשכיב אותן.
    הרי כל הנשים רוצות סקס, לצעירות פשוט קשה להתמודד עם הקוף שיושב להן בתוך הראש ואומר "יקראו לך זונה, יקראו לך זונה..." למבוגרות זה הרבה יותר קל...כבר פעם רביעית שאני שוכב עם מישהי שגדולה ממני ביותר משנה\שנתיים.

2.הסקס איתם הרבה יותר איכותי. זה מתחיל מאיך שהן יורדות ועד איך שהן יודעות לכוון אתכם תוך כדי הסקס, ככה שאתם לומדים המון.

3.הן תמיד ירדו עליכם בקטע של "אתה ממש צעיר" ויזרקו כל מני הערות מפגרות כאלה כמו "שתית את החלב שלך היום"
    אל תתרגשו, זה דרך שלהן להתמודד עם זה שמישהו צעיר מהן בהרבה מזיין אותן, פשוט תצחקו איתן ותזרמו.

4.אם אתם באמת תאמינו שהגיל לא משנה, זה יעבור גם אליהן. הן תמיד חפרו על ההפרש, אבל לי זה לא הפריע כי אני באמת לא מאמין שזה משנה בהנחה שאני לא הולך להכנס איתה לקשר ממילא (אם כן הייתי - זה היה משנה, כי בגיל הזה ההורים שלהן חופרים להן על חתונה ואני עדיין לא בשלב הזה).

5.תהיו דינאמיים תמיד. לא להיות מקובעים. וכמובן תקשיבו ותגיבו למה שהיא אומרת.
    אם היא אומרת לכם "לא נוח לי" \ "אנחנו בקושי מכירים" \ MORE CRAP LIKE THAT - נוחות...
    ברוב הפעמים הבחורה תגיד לכם מה חסר בפיתוי שלה...! לאו דווקא ורבלית(מהמילה VERBAL)..

6.פור פליי. אין אישה שלא אוהבת פור פליי. זה פשוט כלי מדהים.
    תחרמנו אותה, תפנגרו אותה, תנשקו אותה. ככה אתם מרוויחים 2 דברים - א' אתם תלמדו לענג נשים טוב יותר מה שיגרום לכם לזיין יותר, ב' היא תפנק אתכם בחזרה ברמות אחרות.

7.להשאר אלפא. זה שהיא יותר מבוגרת לא אומר שהיא לוקחת לכם את הביצים. במשך כל הדייט אני הובלתי...גם ככה היא חופרת לעצמה שאתם קטנים וכמו שמיסטרי אומר ש"WE SHOULDNT BE DOIN THIS". אל תתנו לה הצדקה לשטויות האלה.

8.הכי חשוב - תהנו. תזיינו, תלמדו, תחוו. כל זיון הוא חוויה, בין אם זו 5 ובין אם זו 10 . אם אתם באמת רוצים להשיג בחורות\לענג את האחת, אתם חייבים לחוות כמה שיותר, כדי שיהיה לכם ניסיון. זה גם יעזור לכם ממש עם הבטחון. כי אם תזיינו נגיד עשרים בנות שהן 5, כשתגיעו לזיין 10, תדעו מה לעשות- וזה ממש חשוב במיטה. שד"א חשוב שתובילו גם בה.

חברים , שיהיה לנו בהצלחה.
    Xan -

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יפה יפה, אהבתי.
    חשוב מאוד להוביל ולזרום.
    התמודדת מעולה עם הכל.
    ומה זה 6.5 בשבילך? בסולם של ג. יפית עד מייגן פוקס. 6.5 זה אמור להיות עדיין HOT BABE, היא מעל 6, זה אומר שהיא צריכה להיות שווה איך שהוא... זה הישג.
    וחוץ מזה, לאלה שיש להם בעיה עם כישורי שיחה, אני חושב שהם היו שמחים אם היית מפרט את השיחה שלך, סתם כדוגמא לשיחה זורמת.
    שמח לראות סגירות בדיווח שטח סוף סוף.
    GOOD JOB.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

פאק אחד הדיווחים
    מהדיווח הזה למדתי די הרבה, תודה רבה!
    ויש לי כמה שאלות, מבחינתי אתה זיין בגלל הדיווחים שלך שקראתי עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה כמה שנים אתה בתחום ואם כמה בנות אתה סוגר FC בשבוע בערך סורי על החטטנות אבל אני רוצה לדעת בשביל לקבל מוטיבציה בשביל להמשיך ולהתקדם..
    תודה מראש

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תודה על הדיווח, כיף לראות סגירות ועוד מלאות...

תמשיך ככה ותהנה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

סוף סוף בפורום סגירה מלאה
    כל הכבוד אחי..כבוד (:

מכין חתימות לפורום בפרטי

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BarR109 צפיה בהודעה
    פאק אחד הדיווחים
    מהדיווח הזה למדתי די הרבה, תודה רבה!
    ויש לי כמה שאלות, מבחינתי אתה זיין בגלל הדיווחים שלך שקראתי עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה כמה שנים אתה בתחום ואם כמה בנות אתה סוגר FC בשבוע בערך סורי על החטטנות אבל אני רוצה לדעת בשביל לקבל מוטיבציה בשביל להמשיך ולהתקדם..
    תודה מראש
    מה אתה מתנצל שאלת שאלות מעולות ...
    1. אני בתחום 4-5 שנים תלוי איך סופרים עם הרבה מאד הפסקות באמצע
    2. תראה, אני לא שם לעצמי מטרה כמו לסגור X בנות בשבוע. זה תלוי בהמון משתנים , אחד מהם זה זמן. בכל זאת אני שייך לצה"ל, זה זמן יקר שאין לי. אבל קראתי גם על חבר'ה שהתמידו וסגרו 3 בנות שונות ביום...כמובן שזה לא קורה כל יום, אבל זה קורה.

בהצלחה

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

וואו דיווח מעולה, הלוואי שאני יגיע לרמה כזאת חח
    אגב איך הגעת לתחום לפני 5 שנים? הוא היה כל כך מפותח אז?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

ציון לא הייתי פה המון זמן יא אלוף עולם איך שראיתי אותך פה חזרתי !!!!!!!!!!!!!!
    שמע אחי , אחד הדיווחים באמת .

(יש איזושהי דרך לדבר איתך בפרטי על כל מיני שאלות?) *זה קצת דחוף כי עוד כ4 חודשים אני רכוש צה''ל בעזרת ה' .
    בתודה מראש .
    ILNAVYSEAL .
    נערך לאחרונה על ידי ILNAVYSEAL; 09-11-2010 בשעה 12:46.
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ה"פ
    ותודה על החיזוקים חבר'ה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סתיו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד..!

איזה דיווח !!למדתי הרבה ותודה על הפירוט..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect