טוב במדריך הזה אני הולך להראות לכם איך לעשות סמל bio hazard בקלות
טוב אז נתחיל עם מסמך 500x500 פיקסלים עכשיו תלחצו על view>show>grid אבל תתצטרכו לשנות את הגודל של הרשת
תעשו זאת על ידי לחיצה על Edit > Preferences > Guides, Grids and
Slices עכשיו תשנו את הGridLine ל 50 פיקסלים ותשנו את SubDivision
ל5 פיקסלים כמו בתמונה
אוקיי כשסיימנו את זה בוחרים את הcircle marquee tool מחזיקים שיפט ומסנים עיגול בגודל 4x4(ולא זה לא בגודל של הרכב XD)
עם אתם מתבלבלים הנה תמונה
עכשיו עושים לייר חדש(ctrl+shift+n) וממלאים את העיגול בשחור
עכשיו תחזיקו שיפט עוד פעם ותבחרו עיגול באותו מקום של העיגול הראשון רק קצת יותר קטן ולחוצים delete(למי שלא הבין שיסתכל בתמונה שמעל)
עכשיו אתם עושים Edit > Transform > Flip Vertical בוחרים את הmove tool ומזיזים את התמונה לצד השמאלי התחתון ככה:
עכשיו אתם משכפלים את הלייר(ctrl+j) והולכים
לEdit > Transform > Flip Horizontal
כשעשיתם את זה תזיזו את הצורה לצד הימני שיהיה סימטרי ללייר ששיכפלתם
ככה:
עכשיו זה חלק קצת טריקי תשכפלו את אחד הליירים זה לא חשוב איזה ותעשו
ransform ובקופסא השלישית מצד ימין אתם כותבים 135.0 (אני יודע שכתוב - אבל זו טעות אל תעשו את זה או שלא יצא לכם טוב)
ככה:
עכשיו הצורה השלישית שיצאה תמקמו אותה למעלה כמו בתמונה אבל תוודאו שהיא נמצאת בדיוק באמצע
אם אתם מרוצים ממה שקיבלתם תשלבו את הליירים(ctrl+e) (אם אתם לא מרוצים או שיצא עקום תחזרו על השלבים או שתתחילו מחדש)
עכשיו תבחרו מברשת עגולה ותורידו לה את הגודל ל20-30 פיקסלים תלוי במברשת ותצבעו בשחור את החור שבאמצע
ככה:
עכשיו תבחרו את circle marquee too עוד פעם תחזיקו שיפט ותסמנו חור קטן באמצע ותלחצו delete
תעשו את זה עוד פעם רק הפעם תסמנו עיגול יותר גדול שיקיף את כל האמצע
ככה:
פתחו לייר חדש(ctrl+n) ותמלאו את העיגול הגדול בשחור (במברשת או בדלי זה לא משנה מה שיותר נוח לכם)עכשיו לכו לSelect > Modify > Contract
ותכתבו 10 פיקסל ותלחצו delete
עכשיו תחזיקו ctrl ותלחצו על הלייר הראשון(לא background) ותלכו ל Select > Modify > Expand ותכתבו שם 3 פיקסל ותלחצו delete
זה אמור למחוק קצת מהלייר אם לא תעשו את זה עוד פעם
והנה לכם סמל סכנה בילוגים מושלם הנה איך זה אמור להראות:
אני לא הכנתי את המדריך קרדיט למי שהכין אותו למרות שאני לא יודע מיזה וקרדיט לי שהבאת ותירגמתי
לקח זמן לכתוב את זה ועכשיו כואבות לי האצבעותXD אז תגובות Edit > Free T

על החתימה הפצצתית הזאת
אולג תהיה בריא אחי
קורע זה
ציטוט ההודעה