היי,פגשתי בזמן האחרון מספר אנשים בעלי "קריזמה"..
שפשוט גרמו לי לדבר איתם,וזכרתי את השיחה איתם כמשהו טוב אפילו שהשיחה לא היית מיוחדת או מסעירה,
מה גורם לזה?
איך אני רוכש את ה"קריזמה" הזאת?
היי,פגשתי בזמן האחרון מספר אנשים בעלי "קריזמה"..
שפשוט גרמו לי לדבר איתם,וזכרתי את השיחה איתם כמשהו טוב אפילו שהשיחה לא היית מיוחדת או מסעירה,
מה גורם לזה?
איך אני רוכש את ה"קריזמה" הזאת?
|
|
יוצא מהאנונימי...
ותחשוב טוב מה היה לאנשים בעלי ה״קריזמה״ שגרם לך לרצות לדבר איתם.
חשבתי,אם הייתי עולה על זה בעצמי לא הייתי שואל כאן נכון?
אני אוהב ילדים קטנים
שפת גוף יכולה להיות הסיבה. (בנוסף למה שרשום למטה).
'כריזמה היא תכונה המתארת אדם מושך בעל קסם אישי, יכולת שכנוע וכשרון תקשורת בין-אישית מצוינים.'.
יכולת הדיבור של האנשים שדיברת איתם עובדת על שליטה ויכולת שכנוע מצויין על מנת שישאיר לך משהו טוב בזיכרון מהם.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 08-11-2010 בשעה 23:50.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
כריזמה זה לא משהו שנולדים איתו,זה משהו שמפתחים עם הזמן.
יש כאלו שכבר מגיל קטן פיתחו קריזמה לאט לאט (ואם תשים לב,אלו בדרך כלל אנשים שיוצא להם להכיר הרבה אנשים חדשים,בגלל שככה מפתחים כריזמה וגם כי זה מה שקריזמה מביאה,הכרה של אנשים חדשים).
יש לזה הרבה מאוד תתי נושאים כמו ביטחון עצמי,הובלת שיחה (שכולל בתוכו גם להיות קצת קיצוני במקומות מסויימים),ידע כללי רחב (תורם לשיחה),לדעת לנהל את השיחה ולא להיות מנוהל,שפת גוף ועוד...
אם אתה רוצה באמת לדעת לגבי הנושא,תגובה אחת פה לא תספיק לך,לך תקנה ספר לגבי זה,תצא תכיר אנשים חדשים (בהתחלה זה קל כשיוצאים ביום שישי עם החברים ובאים אנשים חדשים שאתה לא מכיר,תתידד איתם,תצחק,תתפרע ותיהנה..תפתח כריזמה) ותראה איך אנשים אחרים עם כריזמה מתנהגים במצבים מסויימים שאתה לא יודע איך להתנהג בהם,ותתנהג כמוהם.
אז אתה אומר שזה גם יכול לבוא לי עם הזמן?
אני אוהב ילדים קטנים
או לחילופין מתקשר לחברת סלולאר מליון פעם ומבקש לדבר עם סוכן מכירות, תשים לב איך הם מדברים ותלמד. הם בדר"כ מדברים עם יותר מ70 אנשים בכל יום, ובלי שיראו אותך זה דורש פי 2 יותר כישרון כדי להעביר התלהבות למישהו.