שלום,
המחשב מצוין רק שהדלקתי אותו מראה לי שנורית החיווי של "POWER" דלוק מה שאומר שהמחשב נדלק ולא מראה לי כלום על המסך , מה אפשר לעשות יכול להיות שלחצתי על אחד מהפונקציות של הכפתורים הכחולים והוא כיבה לי אותו , אז איך מחזירים ?
אשמח לעזרה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לחיצה קצרה על לחצן ההדלקה צריך לתקן את הבעיה
אגב הוא במצב שינה ויכול להיות שהוא נכנס למצב הזה אוטמטית בגלל הגדרה בצריכת החשמל של המחשב
דבר שאתה יכול לשנות בקלות
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-11-2010 בשעה 12:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ואחרי שאתה מדליק אותו שוב המסך נישאר שחור?
שניה כדי לסדר פה את העיניינים שאתה עושה לו ריסט אתה רואה נתונים כלשהם על המסך, או שהוא נישאר שחור לכל אורך ההדלקה ואחריה?
אם הוא נישאר שחור לכל אורך הדרך אני חושש שהמסך שלך נשרף
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-11-2010 בשעה 14:26.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תלחץ לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי עד לרגע שבו אתה תראה כאילו נפילת מתח ואז תדליק חזרה את המחשב זה צריך לסדר את הבעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
יש ברשותך מסך נוסף שתוכל לבצע איתו בדיקות?
אם כן פשוט חבר את המסך הנוסף למחשב ותראה אם יש תצוגה..
אגב 98% שהמסך הזה הלך לעולמו
עריכה:
רגע מדובר במחשב נייד?
תחפש בכפתורי הפנקשן (FN) לחצן שיש עליו ציור של מסך קו חוצה "|" וציור של לאפטופ (צריך להיות על אחד ה Fים)
תחזיק את לחצן ה FN ותלחץ עליו
![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-11-2010 בשעה 01:37.
מ א ו ש ר
תקשיב אחי אנחנו עובדים על פי הנתונים שאתה מביא.
אם המחשב שלך היה במעבדה שלי זה היה לוקח בדיוק שנייה להרים אותו חזרה אבל הוא לא אז אנחנו מנסים לעבוד איתך מרחוק.
לפי דעתי זה יכול להיות שהכרטיס מסך הלך או דפקט כלשהו בלוח דפקט בביוס בקיצר הרבה אופציות ורק עם פירוק המחשב ניתן יהיה לעלות על זה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
בזמן שהמחשב דלוק תלחץ על FN ו F3
זה אמור לפתור את הבעיה.