במקום שאני יפתח אשכולות ויעשה ספאם אני יתח הכל באשכול 1 מסודר!
סקיילין:
תקציר הסרט "סקייליין"
לאחר מסיבה לילית פרועה, קבוצת חברים מוצאת את עצמה מתעוררת באמצע הלילה כשאור מסתורי ומפחיד בוקע מבעד לחלון...האור מושך אליו אנשים שברג ...
הפקה
במאי: קולין סטראוס , גרג סטראוס תסריט: גושוע קורדס, ליאם אודונול, הפקה: קריסטיאן ג'יימס אנדרסן, ליאם אודונל, קולין סטראוס, גרג סטראוס, צילום: מייקל ווטסון, עריכה: ניקולס ווימן האריס

מקום / שנה: ארה"ב / 2010
אורך: דקות
ז'אנר: מדע בדיוני
שחקנים: אריק בלפור , סקוטי תומפסון , דייוויד זאייאס , בריטני דניאל
סיווג הורים: [PG-13] (לה-13)
מצ'טה:
תקציר הסרט "מצ'טה"
אחרי טריילר מפוברק ומדובר בפרויקט הגריינדהאוס של רודריגז וטרנטינו, מגיע הסרט האמיתי למסכי הקולנוע. לאחר שנבגד על ידי הארגון ששכר את ש ...
הפקה
במאי: רוברט רודריגז , איתן מניקוז תסריט: רוברט רודריגז, אלברו רודריגז, הפקה: אליזבת אבלון, הארון קאופמן, ליאנה ניקוליק, רוברט רודריגז, ריק שוורץ, קוונטין טרנטינו, צילום: ג'ימי לינדסי, עריכה: רבקה רודריגז, מוסיקה: ג'ון דבני

אורך: 105 דקות
ז'אנר: מתח/פעולה
שחקנים: דני טרגו , מישל רודריגז , ג'סיקה אלבה , רוברט דה נירו , לינדזי לוהן , ציץ מרין , ג'ף פאי , סטיבן סיגל , דון ג'ונסון
סיווג הורים: [R] (מ)
ברוכה הבאה לריילי:
תקציר הסרט "ברוכה הבאה לריילי"
בעת שהות בניו אורלינס מטעם עסקיו, דאג ריילי פוגש במאלורי – בחורה צעירה והפכפכה, ומנסה לעזור לה ובכך למצוא גאולה לעצמו
הפקה
במאי: ג'ייק סקוט תסריטאי: קן אקסון, הפקה: גיובאני אנגלי, סקוט בלום, מייקל קוסטיגן, רידלי סקוט, טוני סקוט, צילום: כריסטופר סוס, עריכה: ניקולאס גאסטר, מוסיקה: מרק סטריטנפלד

אורך: 110 דקות
ז'אנר: דרמה
שחקנים: קריסטן סטיוארט , ג'יימס גנדולפיני , מליסה לאו , דויד יאנסן
סיווג הורים: [R] (מ)
תמונות:
סקיילין:
מצ'טה:
ברוכה הבאה לריילי:
זה אשכול מסודר במקום שאני יפתח על כולם אשכולות ויעשה ספאם.
תהנו!
בברכה , עדי.
קרדיט לאתר "סרט"