יש לי בעיה ברשת אני מתחבר אליה הכל טוב ואז אחרי כמה ימים אני מצליח להתחבר אליה אבל לא יכול לגלוש באינטרנט ואז אני צריך להוציא את המודם והראוטר מהחשמל ואז זה חוזר לעצמו
אני מריץ וינדוס XP 32
יש לי בעיה ברשת אני מתחבר אליה הכל טוב ואז אחרי כמה ימים אני מצליח להתחבר אליה אבל לא יכול לגלוש באינטרנט ואז אני צריך להוציא את המודם והראוטר מהחשמל ואז זה חוזר לעצמו
אני מריץ וינדוס XP 32
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תרצה להרחיב על הבעיה אני יודע שאנחנו ממש טובים וכל זה אבל טלפטיה אף אחד עדין לא למד פה אז..
אולי כדי לעזור לך לכוון למקום הנכון..
אתה מתחבר חוטית או אל חוטית?
זה מודם או ראוטר..
יש איזה תוכנה שמשתמשת בהרבה פאקטים (כל תוכנת P2P כגון אמיול יוטורנט וכ"ו)
נערך לאחרונה על ידי Ori; 10-11-2010 בשעה 20:52.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני מתחבר אלחוטית דרך המחשב נייד ולרוב המחשב הנייח מכובה ויש מודם וראוטר ביחד אני חושב.. ד"א זה אינטרנט של הכבלים
מודם תומסון וראוטר..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראה כמו שאני מבין את זה יש בעיית במתאם האלחוטי במחשב הנייד (כמו שהבנתי הבעיה מופיעה שם, תקן אותי אם לא הבנתי נכון)
תנסה לעדכן את המתאם ותראה אם הבעיה נפתרה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
גם דרך האייפון זה קורה אחי משו מוזר :\
מ א ו ש ר
אז זאת בעיה שמקורה בהגדרת המודם שלך
כניראה יש איזה פרוטוקול שהפעלת בטעות שמציף את הראוטר בפקטים וחוסם אותו לגמרי לחיבורים...
אגב הרשת שלך מאובטחת?
כן ברור.. ואיך אפשר לסדר את זה?
מ א ו ש ר
סליחה שלקח לי הרבה זמן לענות
איזה הגדרות אבטחה החלת על בראוטר?
סינון כתובות Mac או סיסמא
אני לא יודע מזה סינון כתובת MAC אבל יש סיסמא..
מ א ו ש ר
איזה ראוטר יש לך?
עדיף להכיל סינון לפי כתובות MAC מאשר לשים סיסמא זה פי אלף יותר מאובטח