קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

דיווח מהגיהנום| סירוב מאישה בת 46 ,סנופקין ג'ומפה וכל התותחים עזרה!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח מהגיהנום| סירוב מאישה בת 46 ,סנופקין ג'ומפה וכל התותחים עזרה!!!!!!

מי שלא מעודכן זה הדיווח לסיפור או הודעה :עזרה אם אישה בת 46 קיבלתי את כל הס"עים
    ואמרו לי ללכת על הגישה הישירה,וככה עשיתי

עוד פעם האישה בת ה46 כוסית על. הגיעה לבית קפה,אבל בידיוק ההינו באמצע סגירת המקום...אז היאהלכה לשבת בחוץ
    כמה שניות ,ואז יצאתי להפסקה לפני שסוגרים את המקום
    אז הלכתי לעשן איתה סיגריה ושיכנעתי אותה ללכת אם חברה שלה למסעדה ליד עד שאני אסיים לסגור לעשות
    סיימתי לסגור וככה זה הלך:
    (הלכתי למסעדה שליד)
    אני:אני צריך להיתייעץ איתך במשהו(כי לא רציתי להיות ישיר ליד חברה שלה)
    היא:אין בעיה ,אבל אצלי היתייעצות עולה הרבה,אני אשלם את החשבון ואני יבוא
    סבבה חיכיתי בחוץ,ואז היא באה
    היא: באה מתיישבת לידי ואומרת כן,בוא תתיעץ איתי
    אני:אני יהיה הכי ישיר איתך וואלה נידלקתי עלייך בטירוף,הדלקת לי תצורה..אני יכול לגרום לכל הגוף שלך אדרנלין,את לא מבינה מה אני יכול לעשות לך,אני כולה רוצה להנות וככה בנוי החיים שלי ,ואני רוצה שתיהיי חלק מזה
    היא :איך מהיתייעצות עברת לנושא הזה?
    אני:לא רציתי שזה יהיה ליד חברה שלך
    היא:וואו תאמת זאת לא פעם ראשונה שאני מקבלת הצעה כזאת(ואז היא התחילה לחפור על שכל הזמן היא משדרת מיניות וגברים לא מבינים אותה נכון ,ואיך רוב הגברים מתחילים איתה ולא אם חברה שלה ....תכלס אני רק מחפש אוקים ומקומות להפיל אותה לרגליי)...ואז היא מתחילה לספר לי שהגיל זה שמפריע לה כי היא גדולה ממני ב26 שנה(שאני חושב שזה שיט טסט שלא ידעתי איך להגיב לו)כי אחר כך היא אמרה שיש בי הכל כמו:משהו פיקנטי,אני יפה,הדיבור ...קיצור אמרה שאני משהו מיוחד,ושהיא יכולה לעשות דברים שילדה בת עשרים לא יכולה וגבר בן 20 לא חולם ומשויצה בסקס שלה..... אבלהיא לא יכולה לעשות איתי,כלום מכיוון שאני בגיל של הבת שלה(עזבו שתוך כדי השיחה אני מגלה שאני מכיר את הבת שלה,והיא בשוק כי גרתי במקום שהיא גרה כיום) ..... מפה לשם היא מזיינת את המוח ואני מנסה בצורה גרוע מאד לתפוס אוקים ואז הגיע המידע שאני צריך,זה הלך ככה-
    היא:רוב החברות שלי הולכות אם צעירים ,אבל אני לא שם אני לא זורם לי,שההיתנהגות שלה ככה טבעית וכו' וכו'
    אני:וואלה טוב הפסד שלך
    היא:יכול להיות שאני מפסידה משהו טוב,אני בטוחה אבל אני כדי לעשות משהו אני צריכה להיות בטוחה עליו ב100% אם זה לא כל המאה אחוז אני לא עושה אותו ,לפי מה שהרגש אומר לי, אם בא לי לעשות ככה אני עושה ככה מאד ספונטנית ולא חושבת מה יקרה אח"כ ואצלך זה רק 90% ,והיא סיפרה לי שהיא יצאה אם איזה מישהו...לא כל כך הבנתי
    אני:וואלה ,גם אני כזה,מה שאני רוצה גם אני עושה
    עוד פעם היא מתחילה לזיין את המוח שהיא משדרת מיניות ובלה בלה בלה וכל מיני זיוני שכל
    ואז היא אמרה שהיא צריכה לקום מחר מוקדם והיא צריכה ללכת,ושניראה לה שפעם הבאה שהיא תבוא זה היה אחרת,ונשאיר אותך לדמיין מה היה קורה אם ההיתי אומרת עונה בחיוב
    אני:אין מצב שאני הולך לדמיין אותך אני הולך להיתעלם מזה וחוזר לחברה שלי ...תכלס אין לי חברה אבל את זה היא לא יודעת..אמרתי את זה כדי להראות לה ערך גבוהה ושהיא לא היחידה בעולם

אני:תכלס אני קיבלתי את הלא אני סתם מעביר את הזמן מחכה לחבר ,

היא:איזה חצוף אז עכשיו אני מעבירה לך גם את הזמן,אבל עכשיו אני צריכה ללכת

היא:ביי בובי יכול להיות שאני באמת מפסידה משהו(משהו זה סקס)לא נורמלי,אבל יש מצב שגם אתה מפסיד משהו טוב

אני:לא ניראה לי....ביי ,אני חוזר הביתה היום לחברה שלי

היא:אהבתי את התשובה...בי מאמי

עכשיו לשאלות שלי:
    איך אני הופך מ90 אחוז מחשבה למאה אחוז?
    איך אני יוצר חיבור ריגשי עמוק יותר?
    איך אני גורם לה לרצות אותי איך אני מתגרה בה ומגרה אותה עד מוות ומעלה את רמת ההיתעניינות שלה בי?
    וקיצר איך אני משיג אותה? אני רוצה לזיין אותה בטירוף
    קיצר עזרה כל מה שאני יכול לעשות שבפעם הבאה שהיאבאה לארקפה אני יוכל להשכיב אותה
    נערך לאחרונה על ידי foux; 11-11-2010 בשעה 07:06.
    Make The Hoo Say Noo

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בתכלס אחרי התגובה שלה לדעתי ענית לה בצורה טובה עם החברה
    אבל הדגשת את זה אח"כ שוב שזה לפי דעתי לא היה כזה טוב..
    ויכול להיות שהיא עלתה עליך..(?)

בת 46, פי. רואים שהראש שלה עובד אחרת בצורה שאפשר להבחין בכך.
    צריך פה גיים מסוג קצת יותר מתקדם הקשור לגיל שלה. בכל זאת, היא לא צעירה שלא מבינה מהחיים שלה.
    ברגע שאמרת לה שיש לה חברה, היא הבינה שזה חרטה. לעומת זאת, בחורה צעירה הייתה מתחרפנת במפנים ומגיבה לזה אחרת.
    'ברור לנו שכדי להיות בטוחים בעצמינו, צריך לנסות'. אפשר לנסח זה גם כך: 'כדי לדעת צריך לנסות' - בצורה מחוייכת.
    בקטעים האלה אני נוהג לצאת עליהם ולהעמיד אותם במקום על הטיפשות שהם אומרות. סעמק איתם. אני פשוט עוקץ אותם על הטימטום שלהם.
    'אז איך את מסבירה את זה שאת עדיין לא בטוחה בעצמך לאחר כל הטימטום הזה שהעברת לי פה?' - זה בהקשר למשפט הזה: 'לפי מה שהרגש אומר לי'.
    בכל אופן, מקווה שהבנת את הפואנטה.
    דבר איתה שוב פעם, אך בצורה הגיונית ומדי פעם תכניס קצת רגש לשיחה. אל תפתח איתה בעקיפין, עדיף את הדיבור הישיר.
    בהצלחה.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

איך מכינסים רגש לתוך השיחה?
    בכלל איך אני גורם לה עוד פעם להיפתח ככה בפעם הבאה?שהיא תגיד את אותם דברים?
    איזה נגים לתת לה?
    בכלל איך אני גורם לה לרצות אותי?
    Make The Hoo Say Noo

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

לא צריך פה שום גיים מיוחד, היא אמרה לך שאין לה באמת לעשות אותך ואתה נלחצת ממנה, פה טעית, אתה צריך לשדר לה הרבה בטחון, אתה לא מבקש ממנה, אתה אומר לה, במקום שהיא תרגיש שהיא מובילה אותך, תוביל אותה.

היא רוצה לקבל, לדעתי היא לא משחקת פה משחק של תפוס-אותי אם תוכל, אתה מפספס את ההזדמנות בכך שאתה משדר חוסר בטחון, לא יוזם, לא שולט בשיחה ונותן לה לזיין בשכל במקום שאתה תגרום לה להבין שהוא מפסידה חוויה, יוצר מעט מסתורין מסביבך, זו בחורה שאין טעם לשחק איתה, הלכת בצורה ישירה, אתה רואה לדעת איפה ה-10% שחסר לך? תגרום לה להרגיש שהיא באמת מפסידה חוויה מטורפת.

בפעם הבאה שתפגוש אותה קח אותה הצידה, בלי לבקש "מה שלומך? בואי איתי רגע, אני חייב לספר לך משהו.." תהיה בטוח שחברה שלה כבר יודעת מה אמרת לה והיא שתפה אותה בהכל.
    "את לא מבינה מה גבר כמוני מסוגל לעשות לאישה כמוך.." - "בסוף המשמרת אני ואת יוצאים לשתות משהו, מאיפה לאסוף אותך?", שוב אל תתן לה לקטוע אותך, תהיה ישיר ותביט לה בעיניים, אם היא מתנגדת, תגיד לה, "שנינו יודעים שאת לא רוצה להפסיד בחור כמוני.."

אתה לוקח אותה לשתות משהו, וזורם איתה הביתה (כנראה לשלך כי הבית שלה לא ריק? הבת שלה שם? אם לא כמובן שעדיף אצלה..) אני לא חושב שאתה צריך לקבל הדרכה מעבר, תהיה ישיר, צור מסתורין ותן לה להבין שאסור לה לפספס את זה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

בקשר ל 10% שאמרת שהיו חסרים, פה היית מכניס קוקי&פאני לשיחה, מראה שאתה באמת מיוחד וכאלה.
    אגב, אני חושב שלא היית צריך לאבד ביטחון בדחייה הראשונה כי אני חושב שזה היה שיטסט, שיטסט שנוטה לדחייה, זה נכון, אבל עדיין אפשר להתגבר עליו, אל תוותר עד לרגע האחרון שאתה מקבל בו לא (יכול להיות מבחינה עקיפה אבל אתה מבין את הכוונה).
    תתן את הגיים הכי טוב שלך לקראת "הסוף", הרגע שאתה כימעט בטוח שאתה עומד לאבד את הבחורה, שם אתה לא צריך לאבד את הביטחון, אלא "לתת גז" ולעשות את הכי טוב שלך!
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורף בת 46!!!!
    אני לא יודע בדיוק אבל ניראלי שאתה צריך עוד להתגרות בה עד שהיא תתחנןןןןן לזהה ניראלי שאתה צריך טיפה קרוב והרבה רחוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תשתמש בקינו,כי נראה שלא עשית קצת קינו בכלל.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

תגיד לה בביטחון משהו כזה "מכל המבוגרות שיצאתי איתן את הראשונה שאמרה לא, ותשמעי זה יפה אני אוהב שקרניות טובות.."
    משהו כזה תתן לזה את הניסוח תשדר שפת גוף נכונה שהיא תרגיש שזה אמיתי..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קודם כל, שנה את הכותרת שלך, מה זה "דיוח מהגגיהנום".. לא עושה לי טוב בעין

"ביי בובי"... נשמע לי מוכר משהו.. גם אני מכיר בחורה מבוגרת שכל הזמן אומרת "בובי".. אפשר לשאול באיזו עיר כל העלילה שלך התרחשה?

איך אני הופך מ90 אחוז מחשבה למאה אחוז?
    באמת האמנת לה כשהיא אמרה שאתה רק 90 אחוז? איזה מן אלפא אתה?
    תאמין לי שאתה מגרה אותה ב100 ואחת האחוזים (עובדה שהיא זרמה איתך ולא נתנה לך כאפה לפנים וקראה לך "יא סוטה" כמו שרוב הנשים בנות ה - 46 היו עושות).
    נראה לי שעוד יהיה המשך לסיפור הזה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nir
    לייקים
    0
    נקודות
    0

פתיחה ישרה מידי לטעמי, והיתה צריך להיות יותר עקבי, ושנה את החברה לידידה או משהו( כ כאיו זה מישהי שאתה מזיין אבל אתה אומר ידידה) עושה את אותו ערך גבוע.
    "יש הרבה מורים רוחניים...., המטרה שלי היתה לקחת משהו מכל אחד מהם" -סטייל (ניל סטראוס) בספרו THE GAME

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect