מי שלא מעודכן זה הדיווח לסיפור או הודעה :עזרה אם אישה בת 46 קיבלתי את כל הס"עים
ואמרו לי ללכת על הגישה הישירה,וככה עשיתי
עוד פעם האישה בת ה46 כוסית על. הגיעה לבית קפה,אבל בידיוק ההינו באמצע סגירת המקום...אז היאהלכה לשבת בחוץ
כמה שניות ,ואז יצאתי להפסקה לפני שסוגרים את המקום
אז הלכתי לעשן איתה סיגריה ושיכנעתי אותה ללכת אם חברה שלה למסעדה ליד עד שאני אסיים לסגור לעשות
סיימתי לסגור וככה זה הלך:
(הלכתי למסעדה שליד)
אני:אני צריך להיתייעץ איתך במשהו(כי לא רציתי להיות ישיר ליד חברה שלה)
היא:אין בעיה ,אבל אצלי היתייעצות עולה הרבה,אני אשלם את החשבון ואני יבוא
סבבה חיכיתי בחוץ,ואז היא באה
היא: באה מתיישבת לידי ואומרת כן,בוא תתיעץ איתי
אני:אני יהיה הכי ישיר איתך וואלה נידלקתי עלייך בטירוף,הדלקת לי תצורה..אני יכול לגרום לכל הגוף שלך אדרנלין,את לא מבינה מה אני יכול לעשות לך,אני כולה רוצה להנות וככה בנוי החיים שלי ,ואני רוצה שתיהיי חלק מזה
היא :איך מהיתייעצות עברת לנושא הזה?
אני:לא רציתי שזה יהיה ליד חברה שלך
היא:וואו תאמת זאת לא פעם ראשונה שאני מקבלת הצעה כזאת(ואז היא התחילה לחפור על שכל הזמן היא משדרת מיניות וגברים לא מבינים אותה נכון ,ואיך רוב הגברים מתחילים איתה ולא אם חברה שלה ....תכלס אני רק מחפש אוקים ומקומות להפיל אותה לרגליי)...ואז היא מתחילה לספר לי שהגיל זה שמפריע לה כי היא גדולה ממני ב26 שנה(שאני חושב שזה שיט טסט שלא ידעתי איך להגיב לו)כי אחר כך היא אמרה שיש בי הכל כמו:משהו פיקנטי,אני יפה,הדיבור ...קיצור אמרה שאני משהו מיוחד,ושהיא יכולה לעשות דברים שילדה בת עשרים לא יכולה וגבר בן 20 לא חולם ומשויצה בסקס שלה..... אבלהיא לא יכולה לעשות איתי,כלום מכיוון שאני בגיל של הבת שלה(עזבו שתוך כדי השיחה אני מגלה שאני מכיר את הבת שלה,והיא בשוק כי גרתי במקום שהיא גרה כיום) ..... מפה לשם היא מזיינת את המוח ואני מנסה בצורה גרוע מאד לתפוס אוקים ואז הגיע המידע שאני צריך,זה הלך ככה-
היא:רוב החברות שלי הולכות אם צעירים ,אבל אני לא שם אני לא זורם לי,שההיתנהגות שלה ככה טבעית וכו' וכו'
אני:וואלה טוב הפסד שלך
היא:יכול להיות שאני מפסידה משהו טוב,אני בטוחה אבל אני כדי לעשות משהו אני צריכה להיות בטוחה עליו ב100% אם זה לא כל המאה אחוז אני לא עושה אותו ,לפי מה שהרגש אומר לי, אם בא לי לעשות ככה אני עושה ככה מאד ספונטנית ולא חושבת מה יקרה אח"כ ואצלך זה רק 90% ,והיא סיפרה לי שהיא יצאה אם איזה מישהו...לא כל כך הבנתי
אני:וואלה ,גם אני כזה,מה שאני רוצה גם אני עושה
עוד פעם היא מתחילה לזיין את המוח שהיא משדרת מיניות ובלה בלה בלה וכל מיני זיוני שכל
ואז היא אמרה שהיא צריכה לקום מחר מוקדם והיא צריכה ללכת,ושניראה לה שפעם הבאה שהיא תבוא זה היה אחרת,ונשאיר אותך לדמיין מה היה קורה אם ההיתי אומרת עונה בחיוב
אני:אין מצב שאני הולך לדמיין אותך אני הולך להיתעלם מזה וחוזר לחברה שלי ...תכלס אין לי חברה אבל את זה היא לא יודעת..אמרתי את זה כדי להראות לה ערך גבוהה ושהיא לא היחידה בעולם
אני:תכלס אני קיבלתי את הלא אני סתם מעביר את הזמן מחכה לחבר ,
היא:איזה חצוף אז עכשיו אני מעבירה לך גם את הזמן,אבל עכשיו אני צריכה ללכת
היא:ביי בובי יכול להיות שאני באמת מפסידה משהו(משהו זה סקס)לא נורמלי,אבל יש מצב שגם אתה מפסיד משהו טוב
אני:לא ניראה לי....ביי ,אני חוזר הביתה היום לחברה שלי
היא:אהבתי את התשובה...בי מאמי
עכשיו לשאלות שלי:
איך אני הופך מ90 אחוז מחשבה למאה אחוז?
איך אני יוצר חיבור ריגשי עמוק יותר?
איך אני גורם לה לרצות אותי איך אני מתגרה בה ומגרה אותה עד מוות ומעלה את רמת ההיתעניינות שלה בי?
וקיצר איך אני משיג אותה? אני רוצה לזיין אותה בטירוף
קיצר עזרה כל מה שאני יכול לעשות שבפעם הבאה שהיאבאה לארקפה אני יוכל להשכיב אותה

ציטוט ההודעה