קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] ידידה שלי דלוקה עלי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-08-2009, 04:20
  2. [בעיה] ידידה שלי דלוקה עלי...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-08-2009, 23:32
  3. בעיה מאוד רציתי בתוכנה SFNightmare
    על ידי MaEStr0 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 11:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

סמק הייתה דלוקה עלי מאוד, רציתי להזרים את זה ולא יודע מה קרה.

Exclamation סמק הייתה דלוקה עלי מאוד, רציתי להזרים את זה ולא יודע מה קרה.

כיתה י'.
    אל תשגעו אותי עם האנונימי למה באמת שאין לי כח לשטויות האלה.
    טוב אני בתחום כבר חצי שנה, הולך לי חופשי סטים ברחוב והכל. משיג טלפונים, סגירות. עדיין לא היה FC אבל מתכונן..
    אוקי לא יודע איך זה קרה, תפסתי עין על מישהי בכלל לא פופאלרית בכיתה שרוב הבנים חושבים שהיא מכוערת לא יודע אני מצאתי בה משהו.
    באמת אבל לא התייחסתי, עד שהתחילו שמועות שהיא רוצה להיות חברה שלי ומאז התקרבנו מאוד כל יום מדברים צוחקים, בפייס, בפלאפון, אפילו נפגשים לאיזה פיצה/גלידה לפעמים.
    הבעיה היא...................... בשבוע האחרון פתאום אני לא יודע למה, היא מתחילה לא לפתוח שיחות בפייסבוק.
    מה זה אומר? שעד עכשיו ברגע שהתחברתי כבר קפצה הודעה "מה קורה, כבר חזרת?" עכשיו אני מתחבר, היא מחוברת וכלום.
    כשאני פותח שיחה, מצחיק, קצת C&F היא צוחקת וזה נראה שהיא עדיין בקטע.
    ככה בדיוק בכיתה.

אבל באמת מה הבעיה?
    אני חושב שהיא נדלקה על מישהו אחר.
    היא מתחילה לשבת לידו כשתופסים לה את המקום[הם לא מדברים שהיא יושבת לידו כי הוא כזה מחונן], אבל בהפסקות חופשי היא רצה אליו מראה לו דברים ראשונה ומספרת לו לפניי.
    יש לה חברה טובה, בהתחלה היא גם זרמה איתי והכל אבל לא הייתי בקטע. אני עדיין לא בקטע אבל התחלתי להתייחס אליה יותר ושמתי לב מהפרצוף שלה[של המטרה שלי] שהיא לא מרוצה.
    יש מצב סתם אני דואג? או שהיא באמת בקראש רציני עליו ועלי זה סתם היה בשביל הקטע חודש וגמרנו..?
    אני קולט כל שיעור מבטים ממנה, היא מסתכלת עלי ממש, אבל לא יודע אני בתחושה של ריחוק ממנה של "לא מה שהיה".
    כי עד השבוע האחרון כל יום צחקנו, כל דבר שקרה לה היא באה לספר, חיבוקים, קינו מטורף המון. מתח מיני היה כשהיא עברה לידי אז לחשתי לה באוזן משהו וישר הייתה כזאת קרבה.
    עכשיו היא כל היום מרחרחת מסביבו, היא יושבת לידו כשעוברים נגיד באיזה שיעור מקומות, ואין לה איפה לשבת היא ישר באה לידו.

*יש עצות?
    תודה רבה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

ובנוסף, בהפסקות נגיד אני מנסה להתקרב אליה ככל שיותר, לא לצאת NEEDE אבל גם לא להתרחק ממש.
    והיא זורמת וצוחקת באמת כמו שהיה לפני שזה פתאום קרה, אבל זה רק מתי שאני ניגש ולא היא. כאילו אני צריך לפתוח, לפעמים היא גם באה פותחת איזה שיחה אבל לפעמים..
    ----------------------
    נזכרתי שבשביל הקטע אני סתם בא לאיזה אחת חמודה, לא ממש מטרה שלי, אבל סתם צוחק איתה ומעביר איתה צחוקים ומראה קרבה איתה והיו מקרים שזה קרה מול המטרה שלי, וואו כנראה היא הרגישה מה שאני מרגיש עכשיו אולי היא באמת חשבה שאני דלוק עליה ולא על עצמה??
    סתם אני בא נגיד, שם יד עליה מחבק משחק אותה קרוב מאוד אליה.
    אבל באמת שזה סתם, אין לי שום דבר אליה. איזה באסה לא בא לי לאבד את המטרה שלי אפילו שכל השנה לפני

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

שכחתי לציין שבהפסקות אח שלי נכנס לזיין אותה בשרותים.

זה למה מסוכן להשתמש באנונימי כששואלים שאלה בפורום הזה.
    אני לא אותו אנונימי שפתח את האשכול (למישהו עוד היה ספק?) אבל בקלות הייתי יכול להתחזות.
    אין לאף אחד דרך לדעת מה מהשטויות שאני כותב כאן רלוונטי לשאלה המקורית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אחי אתה יכול פשוט לומר לה היי *חיבוק ונשיקה* ואז תוך כדי שהיד שלך עוד על המותן שלה או משהו בסיגנון תמשיך להחזיק אותה כדי לתת לה תחושה שאתה בטוח במה שאתה עושה וככה היא גם תשאר איתך ופשוט תשאל אותה מה קרה שהתרחקתם (בחיוך כמובן )
    היא כנראה תנסה להצדיק את עצמה ומפה תוכל להמשיך..
    ואז תסגור איתה לפני שיקרה שוב משהו בסגנון הזה..
    מקווה שעזרתי
    נערך לאחרונה על ידי BarR109; 14-11-2010 בשעה 13:18.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect