אחרי הכשלון עם הידידה שלי רציתי לחפר על מעשי.. טוב אני אעבור לדיווח- יושבים בבצפר כזה(בלילה) בחצר..
כשאני מגיע אני רואה שכולם יושבים אני אומר פה אני מתחיל תדרך(ידעתי מראש מה הטרגט)
איך שאני מגיע כולן קופצות עלי- DHV אחלה פתיחה... כול הבנים יושבים בצד אני מנצל תרגע מתחבר עם כולן
בהתחלה לא היה בעיה נתתי תשומת לב גם לטרגט גם לחברות שלה(פעם ראשונה שאני פותח לבד סט של 3)
אחיר קצת פתיחה- רגילה בלי שום רוטינה כי רוטינות פתיחה זה דיי מפגר לפי דעתי חחח- אני מתחיל לקדם עניינים
בהתחלה ידעתי שאני צריך לגרום לה לקנא(לעשות לה רחוק אנחנו מכירים מלפני) ולוקח את חברה שלה לצד.. אחרי 3 דקות באות הטרגט ועוד איזה ילדה ואחריהן מגיעים גם 2 ילדים ואני ממגלה שאחד מהם(ערס מאיים אלוף הארץ באגרוף נוער :/) מנסים להשתלט לי על הסט- אבל כמובן AFC בלה בלה בלה.. ופה הבעיה שלי שאני צריך עזרה- כול פעם, שבודדתי את הטרגט, הערס הזה בא להפריע.. בסופו של דבר ווינג עזר לי איתו אבל עצות איך להרחיק בפעם הבאה בלי וינג?
בקיצור אני עובר לשיחה איתה לפני הנשיקה:
אני: וואי סוףסוף משלימים פערים אה X?
היא: כן אתה לא מבין כמה זמן לא ראיתי אותך
אני: אני דווקא דייי בטוח שאני כן מבין חחחח
היא:חחחחחחחח
בלה בלה חשוב להדגיש- עושה לעצמי DHV מספר על איזה ילדה שכול הזמן אומרת לי שהיא אוהבת אותי(אמיתי אגב) ועל ידידות חדשות
היא: איזה כיף לך לי החיים משעממים ^^
אני: מחבק אותה- וואי את יודעת שיש לה ריח ממש טוב? אנשים לא מעריכים מספיק ריח
היא: גם אני לא ממש מעריכה (מריחה לי תצוואר)..
אני: (מדבר עליה קרוב לפה לבדוק אם אין התנגדות)חחחח בטוחה? זה לא נראה כך(הסמיילי מיצג את השחצן)
רואה שאין התנגדות מקדם מבין שצריך לנשק..
היא: טוב בוא נלך לחברות שלי אני צריכה ללכת איתן הביתה
אני:יודעת מה בכיף
כשהיא נעמדת חיבוק.. מבט משולש.. KC
טוב אשמח לדברים לתקן אם יש ואם לפרט עוד משהו תגידו לי

) ועל ידידות חדשות
(הסמיילי מיצג את השחצן)
ציטוט ההודעה