קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה עושים במקרה כזה??? כנסו
    על ידי GoldStar בפורום יהדות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-05-2006, 00:23
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-04-2006, 11:58
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 09:37
  4. מישהו כאן מוכר נגן MP3 במקרה?!
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 22:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

במקרה ס

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עזרה במקרה ספציפי .

אז זה התחיל שראיתי אותה בכיתה והיא לומדת איתי אבל זה היה שיעור ראשון רק מבט קטן לא ממש התייחסתי ...
    ואז ראיתי אותה במועדון רקדנו כמה על הבמה ואז אמרתי לה "X" לא ממש משנה מה אמרתי מסיבות אישיות ולא זה לא איזה שורת מחץ שאני מסתיר בשביל שאנשים אחרים לא יאמצו את זה חח ..
    קיצור היא חייכה דיברנו קצת על הבמה פה ושם עשיתי SP הרבה אפשר לומר צחקתי ודיברתי עם כולם גם עם בנות קיצור הייתי מרכז העניינים
    אני תמיד ככה אני טבעי כזה שאני פשוט יכול לדבר בלי הפסקה ולסחוף את כולם אליי . תמיד יש לי מה להגיד .
    ואז היא נמשכה אליי פתאום באמצע שאני רוקד היא באה אליי אומרת "X" שאפשר להבין שזה IOI אנחנו בלה בלה בלה צוחקים ואז הגיעה ההסעה איזה תזמון אה ?
    חחח טוב אני לא באותה הסעה שלה שלום שלום אל תבואי לי בחלום .. סתם לא לקחתי מספר אני איתה בכיתה .
    קיצור היא רואה אותי שאני בא בבוקר לכיתה או משהו היא קופצת עליי ושמחה ומדברת היא הציעה לי לעשות איתה עבודה ביחד שזה בזוגות או שלשות . קיצור IOI עצבני והסכמתי . עכשיו זאת עבודה גדולה אנחנו בטוח ניפגש באינטימיות הרבה .
    אה שכחתי היא פאקינג HB9-HB9.5 .
    קיצור הלכתי אתמול למועדון ואני נכנסתי בשעתיים של איחור חח ההסעה השנייה הזונה הזאת איחרה !! באה לאסוף אותנו אחרי שעה , וההסעה הראשונה יצא מלאאא זמן לפנינו .
    כמו שאמרתי , באתי בשעתיים של איחור איך שאני נכנס זה גם מקום ישיבה לנוח כזה אני רואה אותך וחברה שלה שבמקרה ידידה טובה מאוד שלי וגם מתה עליי אבל בתור ידידים אני לוקח אותה כ-SP .
    נכנסתי עם חבר מאוד מאוד טוב שלי והוא AFC ככה שממש לא רציתי להשאיר אותו לבד . אז נכנסנו אני ראיתי אותה הלכתי אליה איך שהיא רואה אותי היא עושה לי תנועות של ריקוד , כאילו "אני רוקדת בוא !" אני בא אומר לה כמו מטומטטטםם !! "מה זה ? למה אתם יושבות פה ?
    יאללה תקימי אותה(הידידה השנייה הטובה שלי שהיא חברה שלה) למה היא לא רוקדת באנו לשמוח !" ואז חבר שלי כזה דופק לי על הכתף אומר לי בוא הוא בבר (החבר השלישי שבמקרה החבר הכי טוב שלי והוא נכנס לפנינו) . אני לא אמרתי כלום הסתכלתי על המטרה (הHB9-9.5)
    ומסתובב והולך !!!!!
    אחר כך הלכתי רקדתי באמצע כל המועדון עם 4 ידידות טובות ש2 מהן רוב הבנות במיוחד המטרה לא יודעת שהיא ידידה שלי ורקדתי איתן אחת אחת ממש אינטימי ולא יודע זה היה SP כזה אחר כך המטרה נעלמה בסוף המסיבה שכולם חיכו להסעה בחוץ ראיתי אותה אבל ישבתי עם שתי הידידות האלה שאפחד לא יודע שהן ידידות שלי וזה ממש נראה כאילו תפסתי לי שתי בחורות ואנחנו מדברים צוחקים פתאום עוד ועוד אנשים נכנסים לשיחה ונמשכים אליי ואני רואה מהצד את המטרה מסתכלת ואני כמו מטומטם נכנס לראש של הפיקאפר ואומר לעצמי בלב "זה מראה לה כמה אני זיין SP" ואז היא עלתה לאוטובוס ובטח מחר אני יפגוש אותה בשיעור ...
    אבל עכשיו אני ממש אוכל את עצמי באמת כל היום אני בדאון שכל מה שדמיינתי לי בראש לפני שהלכתי למסיבה קרה ההפך !!
    אני בכלל תכננתי ללכת למסיבה לרקוד איתה ולסגור KC אחר ככך בעבודה שנעשה ביחד העניינים יתחממו בטח נהיה חברים ויהיה FC !
    אבל כמו מטומטם עשיתי הכל הפוך זה די ברור שהחבר הAFC שלי לקח ממני את מה שדיימינתי כי הוא ממש הפריע .
    ועכשיו שאני חושב על זה שהייתי בחוץ שחכינו להסעה ראיתי אותה באמת הייתי צריך לעזוב את השתי ידידות שלי וללכת לחבק אותה ולהגיד "מצטער שהתעלמתי ממך אני מזה מרגיש לא טוב עכשיו" ולהתחיל לדבר איתה .
    מה אתם אומרים מה הייתי צריך לעשות !?!?
    הייתי צריך לעזוב את החבר הAFC שלי ולרקוד איתה . מה ?! אני משתגע מה אני עושה עכשיו מה אני יגיד לה בכיתה בבוקר ?
    באמת שבחוץ ראיתי תמבטים שלה היא עמדה בצד עם חברה והסתכלה עליי והיינו מלא כי כולם נמשכו אליי וממש הוצאתי לה תמיץ יוואו איך אני מבואס עכשיו . אני די בטוח שמחר בכיתה היא תהיה קרה אליי ועוד אני צריך לעשות עבודה איתה .
    מה אתם אומרים להגיד לה סליחה ולהישאר איתה בתור ידיד לעשות איתה תעבודה בתור ידיד ולשכוח ממנה ללכת לקטוף בנות אחרות או לנסות לקדם עניינים ?! ובתוכי אני רוצה לקדם עניינים ולסגור איתה !! אבל אם עדיף לשכוח אז אני יעשה את זה ..
    מה אתם אומרים ?!

מצטער על החפירה ואם יש משהו לא מובן תגידו .
    נערך לאחרונה על ידי roi2314; 13-11-2010 בשעה 20:36.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

למה אתה אמור להגיד לה סליחה? כי לא ניגשת אליה לדבר איתה? אתה לא חייב לה כלום קודם כל, ושנית, היא מלאה בקנאה עכשיו... הראת לה שאתה בחור שווה, מה שנשאר לך עכשיו זה ללכת עליה ולהראות שאתה מעוניין.
    ברור שעשית טעות שלא ניגשת אליה אז, אבל החלב נשפך, זהו... אין מה לעשות. פעם הבאה שאתם נפגשים תקדם עניינים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    למה אתה אמור להגיד לה סליחה? כי לא ניגשת אליה לדבר איתה? אתה לא חייב לה כלום קודם כל, ושנית, היא מלאה בקנאה עכשיו... הראת לה שאתה בחור שווה, מה שנשאר לך עכשיו זה ללכת עליה ולהראות שאתה מעוניין.
    ברור שעשית טעות שלא ניגשת אליה אז, אבל החלב נשפך, זהו... אין מה לעשות. פעם הבאה שאתם נפגשים תקדם עניינים.
    תודה אחי באמת שעזרת מאוד ...
    הבהרת את הדברים בצורה מצויינת במיוחד שאמרת "אתה לא חייב לה כלום" ואתה צודק .
    ונכון "לא בוכים על ? גבר .." סתם חחחח צודק אני כבר ינסה לקדם עניינים ואולי יהיה פה דיווח בזמן הקרוב ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect