שלום לכולם , שמי ז' בן-18 , התחלתי השנה ללמוד מחוץ לעיר בתוכנית מסויימת של הבית ספר , עכשיו יש איתי גם 2 ילדים מאותה העיר שלא הכרתי לפני כן , אבל חבר 1 טוב שלי כן הכיר אחד מהם , אז שאלתי אותו לפני שהתחלתי את הלימודים איך הבנאדם הזה ?? הוא אמר לי שהוא אחלה של בנאדם באמת והם היו חברים טובים בתיכון , חבר טוב 2 שלי אחר , שגם הכיר אותו אמר שהוא חרא של ילד כי הם רבו שהוא הגיע לבית ספר שלו .
קיצר לא ידעתי מה לחשוב , אמרתי נלך על הדעה של החבר ה-1 שכאילו החבר החדש הוא ילד גבר ואח , וואלה באמת בהתחלה הכל היה טוב , עכשיו אולי הטעות שלי שפשוט חשפתי את עצמי מולו , וואלה סיפרתי לו מי אני ומה אני , לא יודע למה חשבתי שככה נוכל להתחבר , סיפרתי לו מי החברים שלי ואיפה למדתי וכל זה , איך הולך לי עם בנות וכל זה איך אני במועדונים וזה , עכשיו הוא במקום לספר גם , ברוב המקרים שתק , הייתי בטוח שנתחבר וזה נהיה חברים טובים אנחנו גם נוסעים ביחד ללמוד בבית ספר הזה אז מן הסתם יהיה יחסים טובים , במקום זה הוא הלך לחבר החדש השני שגם מאותה העיר והתחיל להסתלבט עליי , בהתחלה הכל היה סבבה , אחרי זה זה כבר נהיה מגעיל , באמת הרגשתי ששניהם נגדי מסתלבטים עליי כל היום, אני גם החזרתי אבל זה מגעיל , שאני הולך עם חברים אחרים הם אומרים לי אל תדבר איתנו בוגד וכל זה , אבל שהם צריכים עזרה הם מתקשרים אליי בוא אלינו למד אותנו למבחן לא הבנו .
עכשיו אם הייתי יכול או שלא הייתי מתחבר אליהם או שפשוט לא חושף את עצמי ככה מול החבר ה-1..
אבל אני כבר "כבול" איתם בנסיעות לבית ספר.. וזה קצת בעיה ?
אולי אני יכול לתקן את המצב איכשהו ? מבלי לנתק קשר ?
תודה על כל עזרה..כבר נאס לי יש לי הרגשה חרא בגלל זה..

ציטוט ההודעה