קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 7,000 חברים
    על ידי Edo בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-10-2015, 20:34
  2. [2 שאלות] כנסו רגע חברים
    על ידי orcho בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 15:37
  3. שלום חברים =] מישהו זוכר אותי ביכלל?
    על ידי PolaRis בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 17:30
  4. אללה חברים מחר מומולדת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:53
  5. עזרה חברים
    על ידי Dr.Manush בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 20:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

חברים שמזיינים תשכל

Unhappy חברים שמזיינים תשכל

שלום לכולם , שמי ז' בן-18 , התחלתי השנה ללמוד מחוץ לעיר בתוכנית מסויימת של הבית ספר , עכשיו יש איתי גם 2 ילדים מאותה העיר שלא הכרתי לפני כן , אבל חבר 1 טוב שלי כן הכיר אחד מהם , אז שאלתי אותו לפני שהתחלתי את הלימודים איך הבנאדם הזה ?? הוא אמר לי שהוא אחלה של בנאדם באמת והם היו חברים טובים בתיכון , חבר טוב 2 שלי אחר , שגם הכיר אותו אמר שהוא חרא של ילד כי הם רבו שהוא הגיע לבית ספר שלו .
    קיצר לא ידעתי מה לחשוב , אמרתי נלך על הדעה של החבר ה-1 שכאילו החבר החדש הוא ילד גבר ואח , וואלה באמת בהתחלה הכל היה טוב , עכשיו אולי הטעות שלי שפשוט חשפתי את עצמי מולו , וואלה סיפרתי לו מי אני ומה אני , לא יודע למה חשבתי שככה נוכל להתחבר , סיפרתי לו מי החברים שלי ואיפה למדתי וכל זה , איך הולך לי עם בנות וכל זה איך אני במועדונים וזה , עכשיו הוא במקום לספר גם , ברוב המקרים שתק , הייתי בטוח שנתחבר וזה נהיה חברים טובים אנחנו גם נוסעים ביחד ללמוד בבית ספר הזה אז מן הסתם יהיה יחסים טובים , במקום זה הוא הלך לחבר החדש השני שגם מאותה העיר והתחיל להסתלבט עליי , בהתחלה הכל היה סבבה , אחרי זה זה כבר נהיה מגעיל , באמת הרגשתי ששניהם נגדי מסתלבטים עליי כל היום, אני גם החזרתי אבל זה מגעיל , שאני הולך עם חברים אחרים הם אומרים לי אל תדבר איתנו בוגד וכל זה , אבל שהם צריכים עזרה הם מתקשרים אליי בוא אלינו למד אותנו למבחן לא הבנו .
    עכשיו אם הייתי יכול או שלא הייתי מתחבר אליהם או שפשוט לא חושף את עצמי ככה מול החבר ה-1..
    אבל אני כבר "כבול" איתם בנסיעות לבית ספר.. וזה קצת בעיה ?
    אולי אני יכול לתקן את המצב איכשהו ? מבלי לנתק קשר ?
    תודה על כל עזרה..כבר נאס לי יש לי הרגשה חרא בגלל זה..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

קודם כל מי הנהג?
    אם הוא לא הנהג אז זרוק עליו זין, תתעלם ממנו ואל תדבר איתו בכלל, בן אדם כזה הוא כנראה אידיוט ולא מגיע לו את היחס שלך.
    אם הוא הנהג אז תנסה לדבר איתו ותגיד לו שזה לא לעניין שהוא ככה מסתלבט עלייך, תציג לו סיטואציה הפוכה.
    תגיד לו שזה לא מקובל עלייך שמצד אחד הם יורדים עלייך ומסתלבטים עלייך ומצד שני הם רוצים להיות חברים שלך וצריכים עזרה.
    אם זה לא עובד...תנצל עד כמה שאתה יכול את הטרמפ ואל תעזור לו כי לבן אדם חרא לא מגיע שיעזרו ובינתיים תחפש אפשרויות הגעה אחרות.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 13-11-2010 בשעה 23:45.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא צריך להיות מישהו אחר בכדי להתחבר עם אנשים, אתה צריך להיות פשוט אתה עצמך-וזה אומר לא להתלהב יותר מידי ולחשוף כל מיני פרטים אישיים או יתר פרטים..אדם שנמצא מולך יכול פשוט לקבל רושם רע ..
    ועכשיו? תתעלם וזהו ואם הם סתם עושים לך את זה בגלל כלום ..זה נראלי מסביר שיש להם דפקה.

הם מתוסכלים והם מצאו איפה להוציא את התסכול שלהם, עליך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,317 | הודעות: 8,173,904 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect