קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך להפעיל כמה מסנג'ר ביחד
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-08-2006, 01:17
  2. סקר: כמה שעות אתם לומדים בשבוע?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 19:55
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כמה ניגודים לתיאורה של דארווין.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ברירת מחדל כמה ניגודים לתיאורה של דארווין.

את זה שמעתי מאשה שאני מאוד מאוד מעריך ומכבד, החוכמת חיים שלה עצומה פשוט עצומה!
    • אומרים שראו את השלדים של פעם כפופים, נוו באמת לא צריך להיות חכם הדור בשביל להבין שאלו זקנים הרי אוטומתית בהתבגרות של הגוף העמוד שידרה מתקופף, כך הזקנים נמוכים משהיו בצעירותם.
    • הגולגולת, פעם באמת ראיתם קוף יולד אדם? נוו באמת הוכח שכל הגולגלת הזו מלאה בטית, הרי זה לא מתקרב בגלל למוח האנושי.
    • הדייאניי של הקופים ושל הבני אדם דומים, נוו באמת הענן 98% - מים, המדוזה 98% מים, האבטיח 98% מים = אז אתם רוצים להגיד לי שמהענן נוצרה המדוזה?, שמהמים נוצר האבטיח?
    • דארווין גם לא כ"כ בטוח בתיאוריה שלו, תמיד מנסים לתרגם ולתרגם את מה שהוא אומר בדרכים שונות.. נו באמת זה שקוף שהתאוריה הזו לא כ"כ הגיונית.....
    * היום יש הרבה מאוד מינים של דגים שכולם מאותה משפחה, אך לכולם דיאניי קצת שונה, כך שהוא יצא מהקט' של השם של אותו סוג דג בדיוק ככה עם הגוף, האומנם אנחנו קצת דומים, אך הקטע עם הענן\מים\אבטיח, מוכיח שלא בהכרח שנוצרנו מהקוף.

וככה לפינוק קטן קטן, משהו שלא קשור - אומרים שישו ניצלב ומת על הצלב והיה תלוי כמה שעות על הצלב.
    בן אדם שמת - אוטומטית הדם שלו נקרש, אילולה בתחריכים של ישו רואים זרימת דם, זאת אומרת שקברו אותו עם דם זורם.
    נערך לאחרונה על ידי MaximumRed; 14-11-2010 בשעה 19:44.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

"אומרים שראו את השלדים של פעם כפופים, נוו באמת לא צריך להיות חכם הדור בשביל להבין שאלו זקנים הרי אוטומתית בהתבגרות של הגוף העמוד שידרה מתקופף, כך הזקנים נמוכים משהיו בצעירותם."

מה שאתה אומר הוא נכון, רק שאין דבר כזה קוף עם זקן שהולך עם מקל אחינו חחח מה אתה חושב, שקופים חיים 70 שנה?

וגם אם הם חיים 70 שנה, אתה חושב שהגוף שלהם פועל כמו שלנו? וגם אם הגוף שלהם פועל כמושלנו, נגיד ו- אוקיי? אז? כמשהוזקן מת, אתה לא תראה את החוליות בגב שלו בצורה עקומה, זה שהוא הולך עקום זה לא אומר שהחוליות מאורגנות בצורה אחרת.

כל הטענה הזאת טיפשית למדיימבחינה מדעית. בוא אני אגיד לך למה:

אף מדען לאמסתמך על זה. המדענים מסתמכים על גולגולות ולא על עמוד השדרה, שבברור רואים שנפח המוח גודל אט-אט ככל שאנו זזים במורד הזמן. לכן מה שאמרת כאן לא רלוונטי וגם לולא היה רלוונטי לא היו משתמשים בו.

"
    הגולגולת, פעם באמת ראיתם קוף יולד אדם? נוו באמת הוכח שכל הגולגלת הזו מלאה בטית, הרי זה לא מתקרב בגלל למוח האנושי."

תאורית האבולוציה לא טוענת שקוף ילד בן אדם. דבר שכזה לגמריי יהרוס את האבולוציה. האבולוציה טוענת שלנו ולקופים יש אב קדמון משותף שאט-אט התפתח לשני שורשים: אנחנו בני האדם והקופים של היום.

ומזה מלאה בטית?סמ"ק זה סמ"ק לא הבנתי בכלל למה התכוונתי.

"
    הדייאניי של הקופים ושל הבני אדם דומים, נוו באמת הענן 98% - מים, המדוזה 98% מים, האבטיח 98% מים = אז אתם רוצים להגיד לי שמהענן נוצרה המדוזה?, שמהמים נוצר האבטיח?"

הללויה!
    שמע, הגנום שלנו דומה ב98% לזה של הקוף. ומיים זה לא דנ"א. מה שאמרת פהמצביע בדיוק על כמות הידע שלך בדנ"א.

הדומי הגנטי קיים ביןכל היצורים החיים בגלל שלכולנויש אב קדמוןמשותף - החד תא. שאט אט התפתח לשורש אחד ומשם לשלושה שורשים וככה הלאה במורד האבולוציוני עד כל הזנים שידועים לנו כיום.

איך אתה בכלל משווה דמיון גנטי לריכוז המיים?

"
    דארווין גם לא כ"כ בטוח בתיאוריה שלו, תמיד מנסים לתרגם ולתרגם את מה שהוא אומר בדרכים שונות.. נו באמת זה שקוף שהתאוריה הזו לא כ"כ הגיונית......"

תאוריה מבוססת על עובדות. תאוריה זה לא השערה. גם אם דארווין היה קופץ מהקבר בזעקה "טעיתי!!" זה לא היה משנה כלום כי ההוכחות כבר גולו והעובדות קיימות. זה שהתאוריה לא הגיונית לך - לא אומר שהיא לא הגיונית למשהו שלמד את התאוריה כל חייו, אתה מבין?

הגיון שלך - לא דומה להיגיון שלמישהו אחר. זה שהתאוריהלא הגיונית לך לא אמרת שהיא לא הגיונית זה פשוט אומר שהיאלא הגיונית לך,אתה ספציפית. ואין הגיון במדע - יש עובדות ובמחקרים.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 14-11-2010 בשעה 19:57.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,678 | הודעות: 8,198,271 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect