שלום, אני מחפש אתרים שאני יכול להוריד משחקים במהירות גבוהה - גם אם זה בתשלום. אני בעיקרון עובד אם ביטורנט אבל אין לי כוח לחכות לרטיו חיובי וכו'. אז תנו לי בבקשה כמה המלצות שאפשר.
שלום, אני מחפש אתרים שאני יכול להוריד משחקים במהירות גבוהה - גם אם זה בתשלום. אני בעיקרון עובד אם ביטורנט אבל אין לי כוח לחכות לרטיו חיובי וכו'. אז תנו לי בבקשה כמה המלצות שאפשר.
|
|
אם אתה מוכן להוציא כסף, אז לא הייתי ממליץ על ביטורנט. כל הרעיון של שיתוף קבצים הוא שזה בחינם.
יש usenet. עולה משהו כמו 10-20 דולר לחודש, אין הגבלה על כמות הורדה ואין רטיו.
אם זה מעניין אותך אני יכול להביא לך מדריכים לזה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני מחפש ורואה רק USENET NEWSGROUP ,תביא כתובת בבקשה. כמו כן עוד שאלה אני רואה שאפשר לרכוש סטטוס VIP בTL למשל: האם זה נותן לי להוריד בלי קשר לרטיו?
usenet זה לא אתר. זה שיטת הורדה. כמו שביטורנט היא שיטה להורדה.
אתה יכול לקנות VIP בTL וככה לא לדאוג על הרטיו. אבל אני חוזר ואומר, אם אתה מתכוון לשלם, אין על usenet.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 18-11-2010 בשעה 17:24.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין