*יש לי אישור משיר לפתוח את האשכול
אהלן, אני רוצה להגיד שהמשתמש שלי חדש, אבל אני עוקב פה בפורום כבר די הרבה זמן (:
המדריך מאוד מאוד מושקע, ובבקשה מכם, לכם זה לא משנה, אם קראתם, השתכנעתם, והבנתם כמובן שזה מושקע, הירשמו בבקשה תחתי, לכם זה באמת לא משנה (: תודה
*כמו כן ההיפר קישורים פה, מקשרים לריפל לינק שלי גם כן.
http://www.cloudcrowd.com/i/29nkn4
אהלן
הדבר הכי מצחיק באתר CloudCrowd- שהוא אמין. נשמע לכם מופרח? קראו את הכל.
לפני שנתחיל במדריך, אני רוצה להראות לכם הוכחת תשלום שלי של אתמול או שלשום, יום שכמעט ולא נכנסתי אליו לאתר:
הרווח הממוצע הוא דולר ליום, מכיוון שקשה לי להאמין שמישהו ישקיע בזה יותר מ45 דק' ביום.
כן, ובכלל עוד לא דיברתי על מופנים.
התשלום מתבצע מידי יום, בסוף כל יום עבודה (שני-חמישי), ישירות לחשבון שלכם (רק עם פייפל): הרווחים יכולים להגיע למימדים גבוהים שנעים באיזור ה10$ ליום, כולל המופנים.
זהו אחד האתרים הטובים ביותר שיצא לי להיתקל בהם, בתחום הכסף באינטרנט( אחרי נאובאקס, אוןבאקס, ובלה בלה בלה...).
ועכשיו נעבור לדברים החשובים שאתם צריכים לדעת, ה"מדריך" בעיקרון:
א. האתר clowdcrowd עובד על שלושה עקרונות חשובים:
1. ככל שתעבוד יותר= הרווח שלך יגדל.
2. ככל שהעבודה שלך תהיה יותר פרודקטבית, יעילה ונכונה= יפתחו בפניך אפשרויות חדשות לעבודה= עבודה רבה יותר= הרווח שלך יגדל.
3. עבודה לא נכונה (אני אסביר בהמשך מה היא העבודה בכלל)= תגרום לירידה באפשרויות שפתוחות לעבודה בשבילך= תמשיך להרוויח, אבל פחות (לפעמים עד שכבר לא תוכל בכלל).
ב. מה צריך בשביל האתר?
1. אחד היתרונות המעולים בCloudCrowd, שהעבודה מתבצעת דרך הפייסבוק! אני מניח שלרובכם פה יש פייסבוק, לכן זה לא מהווה בעיה.
2. אנגלית סבירה +, אוצר מילים טוב (אפילו שתמיד אפשר להשתמש Google translator).
3. ידע- האתר הזה מתגמל בכסף רב לעומת שאר האתרים, מכיוון שפה צריך קצת להפעיל את המוח שלנו ...
ג. תהליך ההרשמה:
תהליך ההרשמה הוא פשוט מאוד, לא מהווה בעיה. לאחר ההרשמה (ועוד כמה דברים קטנים שהם מבקשים מכם), היכנסו לאתר, ולחצו על הכפתור שמופיע בצד ימין למעלה (אני כמעט בטוח שגם דרכו אפשר להירשם...): פה מתחילה העבודה.
הוא מקשר לפייסבוק שלכם, שם תוכלו לעבוד.
CloudCrowd היא אפליקציה בפייסבוק.
כמו כן, תוכלו להיכנס לאפליקציה ישירות מהפייסבוק- היא כמו כל אפליקציה אחרת.
"הכפתור שמופיע בצד ימין למעלה"
ד. קצת לפני שמתחילים לעבוד... :
הגענו לחלק הכי קל !
כל מה שצריך לעשות לאחר שלחצתם על הכפתור הירוק,
ולאחר שעברתם לדף הפייסבוק, הוא פשוט להתחיל לעבוד.
לפי מה שאני זוכר מתחילים עם באלאנס קרדיטים של 30 (באובראל). ככל שאתם עובדים יותר נכון, מבצעים יותר עבודות בצורה טובה, מקבלים יותר קרדיטים- מה שאומר- יותר אפשרויות לעבודה, שמתגמלות ביותר כסף- עכשיו אסביר סוף סוף מה היא העבודה.
ה. העבודה עצמה:
עליכם ללחוץ על הכפתור למעלה בכחול "AVAILABLE WORK", ותיתפתח לכם רשימה של עבודות. שימו לב, כמו שאמרתי, יש עבודות שצריכות מינימום של 40 קרדיטים להיכנס אליהם (כשאתם נכנסים הקרדיטים לא יורדים, אלא הקרדיטים הם כמו ציון ממוצע כזה של העבודה שלך)- תצטרכו לעבוד בדברים אחרים לפני שתיכנסו אליהם.
העבודות כמו שאתם רואים מתחלקות לכמה סוגים: ארגון מידע, חיפוש, עריכה, כתיבה וכו'.
**האתר עדין בשלבי בטא לפי מה שהבנתי, לכן כמות העבודות היא לא תמיד גבוה.
לדוגמא נכנסתם ל"למיון אתרים"- 0.02$ למיון של אתר. פשוט נכנסים לאתר, רואים מה הקטגוריה שלו והנושא הכללי, ובוחרים מהרשימה שנמצאת מה שהכי מתאים.
סיימתם? לחצו submit, ואוטומאטית יעבור לעבודה הבאה. דבר זה לוקח משהו כמו דקה. בקיצור:
חצי שעה= 30 דק'. 30 X 0.02= 0.60$ בחצי שעה. כן, כמו ששמעתם.
אבל כמובן שיש פה אבל קטן: אנשים אחרים שעובדים באתר (בדיוק כמוכם), עוברים על התשובה שלכם, וצריכים לאשר אותה. על האישור הזה הם מקבלים 0.01$ כשתגיעו לרמת אובראול בקרדיטים גבוה, גם תוכלו להיות כאלו שמאשרים, וכאלה שעובדים בעבודות יותר שוות ומתגמלות.
אם העבודה שלכם אושרה, הכסף יעבור ממצב AMOUNT PENDING APPROVAL (עבודות שלא אושרו עדין), למצב AMOUNT AWAITING PAYMENT- שזה אומר – הכסף שלכם. הוא ישולם בסוף כל יום עבודה כאמור (ימי שני עד חמישי), ישירות לפייפל !
קישור ישיר, לאלה שחושבים שזה לא היה מספיק מושקע...
http://www.cloudcrowd.com
תודה (:

ציטוט ההודעה