קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. באיזו שנה הכי הייתם רוצים לחיות?
    על ידי Reggae-Man בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 31-03-2011, 11:24
  2. [סקר] באיזו מדינה הכי הייתם רוצים להיוולד ?
    על ידי VOCA בפורום סקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-10-2010, 13:45
  3. [סקר] השפה שהכי הייתם רוצים ללמוד
    על ידי nivregev17 בפורום סקרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 14:25
  4. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 20-07-2008, 06:34
  5. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-05-2008, 14:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

באיזו שיטת לימוד הייתם רוצים ללמוד?

משתמש כבוד האוואטר של -NiR-
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    15
    נקודות
    1,040
    משפט מחץ
    תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב

ברירת מחדל באיזו שיטת לימוד הייתם רוצים ללמוד?

בשיטה המוכרת והישנה - כיתה, תלמידים, מורה. או להיות בבית עם מחשב ושהמורה מלמדת את החומר דרכו?

בשתי השיטות יש חסרונות ויתרונות - החסרונות בשיטה הראשונה לא תמיד יש כוח ללכת לבית ספר, והיתרונות שאתה פוגש חברים, יוצא קצת מהבית.
    החסרונות בשיטה השנייה אתה לא פוגש חברים חדשים וכו', וההיתרונות שאתה לא חייב ללכת עייף לבית ספר.

לדעתי זה ממש קשה לבחור אבל הייתי משאיר את מה שעכשיו רק מתוך הרגל ואין לי בעיה לקום בבוקר כי אני יושן יחסית מוקדם (ככה אני..ישנוני )
    נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 18-11-2010 בשעה 17:04.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני חושב שבשיטה הישנה,אני לא מאמין שהשיטה החדשה אי פעם תהיה פופולרית כי זה דבר ממש טיפשי,לא נראה לי שבאמת מישהו ילמד מהמחשב\: ( רק מישהו שבאמת הלימודים חשובים לו)

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי MoDeRaToR צפיה בהודעה
    אני חושב שבשיטה הישנה,אני לא מאמין שהשיטה החדשה אי פעם תהיה פופולרית כי זה דבר ממש טיפשי,לא נראה לי שבאמת מישהו ילמד מהמחשב\: ( רק מישהו שבאמת הלימודים חשובים לו)
    אושרי..אתה טועה.

השיטה החדשה מצוינת, זה פשוט איפה אתה מסתכל. הן מבחינה כספית הן מבחינת בעיות פוליטיות.
    מורה דורש כסף, מחשב לא. האומנם שהילדים באמת דורשים מגע ומשהו אנושיאבל הם באמת ילמדו יותר טוב ויותר מהר מתוכנת מחשב משום שלתוכנת מחשב לא תהיה תקלה. לא יהיה תלמיד שלא יבין. לא תהיה בעיה שהמתכנת לא חשב עליה בשביל התלמידים, פשוט ככה תהיה מושלמת.

אך מה תהיה התוצאה? ילדים 'רובוטים'. יחסר להם יותר מדיי התשומת לב והכיף.

אין מה לעשות, זה או מצוינות וחוסר ברגשות או רגשות וחוסר במצוינות. עודלא ניתקלתי בשיטה המושלמת המשלבת בינהם.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 18-11-2010 בשעה 17:31.

One Shot - One Kill

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אושרי..אתה טועה.

השיטה החדשה מצוינת, זה פשוט איפה אתה מסתכל. הן מבחינה כספית הן מבחינת בעיות פוליטיות.
    מורה דורש כסף, מחשב לא. האומנם שהילדים באמת דורשים מגע ומשהו אנושיאבל הם באמת ילמדו יותר טוב ויותר מהר מתוכנת מחשב משום שלתוכנת מחשב לא תהיה תקלה. לא יהיה תלמיד שלא יבין. לא תהיה בעיה שהמתכנת לא חשב עליה בשביל התלמידים, פשוט ככה תהיה מושלמת.

אין מה לעשות, זה או מצוינות וחוסר ברגשות או רגשות וחוסר במצוינות. עודלא ניתקלתי בשיטה המושלמת המשלבת בינהם.
    כן אבל אני רואה שאתה התייחסת לקבוצה שאמרתי שכן רוצה ללמוד,אבל כמה כבר יש כאלה בארץ?מה אם אלה שלא רוצים?שיש את הבית ספר בשביל שהם יעשו איזה חצי בגרות ו12 שנות לימוד,זה גם משהו,תחשוב שאם לא יהיה בית ספר יהיו מכלל התלמידים בארץ 30%(במצב הטוב) תלמידים שאכן באמת ישבו מול המחשב וילמדו,ומה עם השאר?כולם יפתחו באסטות בשוק? או יעבדו בזבל?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אושרי..אתה טועה.

מורה דורש כסף, מחשב לא. האומנם שהילדים באמת דורשים מגע ומשהו אנושי אבל הם באמת ילמדו יותר טוב ויותר מהר מתוכנת מחשב משום שלתוכנת מחשב לא תהיה תקלה. לא יהיה תלמיד שלא יבין. לא תהיה בעיה שהמתכנת לא חשב עליה בשביל התלמידים, פשוט ככה תהיה מושלמת.

אין מה לעשות, זה או מצוינות וחוסר ברגשות או רגשות וחוסר במצוינות. עוד לא ניתקלתי בשיטה המושלמת המשלבת בינהם.
    אוי ואבוי. כמה בורות בתגובה אחת.
    1. הסבר אנושי יהיה יותר טוב מהסבר של תוכנה.
    2. הדעת האחרון ששוק צריך זה אנשים רובוטיים. השוק בנוי ממקוריות ומתוך מחשבה יצירתית. אין כזה דבר רובוט מצוין בגלל שמצוין זה דבר יחסי, ברגע שכולם באותה רמה כולם ממוצעים.
    3. למה שלמורה תהיה תקלה? המורה אמור לדעת את החומר שהוא מלמד.
    4. מורה יצירתי, יש לו חוש הומור, יש לו כריזמה ויכולת נאום כזו או אחרת. אלה דברים שאין לתוכנה, וזה מה שעושה את הלימודים מעניינים. מה שמעניין זה לא המקצוע, זה הצורה שהוא מועבר.
    5. בני אדם הם יצורים חברתיים. ללא בית ספר לא יהיה לאף אחד חברים כל הילדות. מצב סופר מנוון.
    תקרא ספר של אייזיק אסימוב, נקרא מחר כפול 9. יש שם איזה סיפור שמדבר בגדול על זה.

יש עוד דברים, אבל זה בגדול הדברים העיקריים.

בקשר למה שאני חושב, אין מה לעשות, יש תפקידים שמחשב לא יכול להחליף אותם, ועדיף שלא יחליף אותם. זה אחד מהם.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    אוי ואבוי. כמה בורות בתגובה אחת.
    1. הסבר אנושי יהיה יותר טוב מהסבר של תוכנה.
    2. הדעת האחרון ששוק צריך זה אנשים רובוטיים. השוק בנוי ממקוריות ומתוך מחשבה יצירתית. אין כזה דבר רובוט מצוין בגלל שמצוין זה דבר יחסי, ברגע שכולם באותה רמה כולם ממוצעים.
    3. למה שלמורה תהיה תקלה? המורה אמור לדעת את החומר שהוא מלמד.
    4. מורה יצירתי, יש לו חוש הומור, יש לו כריזמה ויכולת נאום כזו או אחרת. אלה דברים שאין לתוכנה, וזה מה שעושה את הלימודים מעניינים. מה שמעניין זה לא המקצוע, זה הצורה שהוא מועבר.
    5. בני אדם הם יצורים חברתיים. ללא בית ספר לא יהיה לאף אחד חברים כל הילדות. מצב סופר מנוון.
    תקרא ספר של אייזיק אסימוב, נקרא מחר כפול 9. יש שם איזה סיפור שמדבר בגדול על זה.

יש עוד דברים, אבל זה בגדול הדברים העיקריים.

בקשר למה שאני חושב, אין מה לעשות, יש תפקידים שמחשב לא יכול להחליף אותם, ועדיף שלא יחליף אותם. זה אחד מהם.
    כמה בורות? לך זדיין

"1. הסבר אנושי יהיה יותר טוב מהסבר של תוכנה."
    אוקיי, אבל האם כל מורה יכול להסביר? לא, אבל כל תוכנה יכולה. בכמה מורים נתקלת שאמרת וואי היא מסבירה גרוע? רובם נכון?
    ". הדעת האחרון ששוק צריך זה אנשים רובוטיים. השוק בנוי ממקוריות ומתוך מחשבה יצירתית. אין כזה דבר רובוט מצוין בגלל שמצוין זה דבר יחסי, ברגע שכולם באותה רמה כולם ממוצעים."
    אמרתי שכל השיעורים צריכים להיות מנוהלים ע"י מחשב? לא.
    ". מורה יצירתי, יש לו חוש הומור, יש לו כריזמה ויכולת נאום כזו או אחרת. אלה דברים שאין לתוכנה, וזה מה שעושה את הלימודים מעניינים. מה שמעניין זה לא המקצוע, זה הצורה שהוא מועבר."
    כמה מורים כאלה יש? 20% מהם?

One Shot - One Kill

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

כמה בורות? לך זדיין

"1. הסבר אנושי יהיה יותר טוב מהסבר של תוכנה."
    אוקיי, אבל האם כל מורה יכול להסביר? לא, אבל כל תוכנה יכולה. בכמה מורים נתקלת שאמרת וואי היא מסבירה גרוע? רובם נכון?
    ". הדעת האחרון ששוק צריך זה אנשים רובוטיים. השוק בנוי ממקוריות ומתוך מחשבה יצירתית. אין כזה דבר רובוט מצוין בגלל שמצוין זה דבר יחסי, ברגע שכולם באותה רמה כולם ממוצעים."
    אמרתי שכל השיעורים צריכים להיות מנוהלים ע"י מחשב? לא.
    ". מורה יצירתי, יש לו חוש הומור, יש לו כריזמה ויכולת נאום כזו או אחרת. אלה דברים שאין לתוכנה, וזה מה שעושה את הלימודים מעניינים. מה שמעניין זה לא המקצוע, זה הצורה שהוא מועבר."
    כמה מורים כאלה יש? 20% מהם?
    1. מורה שלא יכול להסביר לא צריך להיות מורה.
    2. אתה בעצמך אמרת שזה ייצור אנשים רובוטיים
    3. רוב המורים לא כאלה, אבל מורים שהם כן כאלה, אתה לא רק לומד מהם יותר, אתה נהנה מהלימוד, ומתחיל לאהוב את המקצוע.

לפי דעתי הדרך הטובה ביותר לשפר את החינוך זה לשפר את המורים, ולא ליצור תוכנות.
    מורים צריכים לקבל משכורת הרבה יותר גבוהה, ובמהלך הלימודים שלהם צריכים ללמוד יסודות נאום ורטוריקה.
    מורים טובים זהו הפתרון הטוב ביותר.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,573 | הודעות: 8,198,166 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect