שלום חבר'ה,אני בן שמונה עשרה עוד מעט,כיתה י"ב-מאוהב וממש ממש צריך את עזרתכם ודעתכם.
אז..יש את הילדה הזאת בשכבה שלי שקוראים לה שחר(hb9)..מפה לשם יש לי כימיה מעולה איתה:מדברים צוחקים יש המון קינו וגם סימני משיכה רבים מצידה(וגם מצידי.)
לפני 3 חודשים היא נפרדה מהחבר שלה-מאז התחלתי עוד יותר להתקרב אליה,נהיינו ידידים ממש טובים אבל השתדלתי כל הזמן לא ליפול ל friend zone.
אני חייב לציין שאני דלוק עליה כבר 3 שנים ובמשך כל השנים הללו תמיד חשבתי שהיא דלוקה עליי אפילו אנשים אחרים אמרו וגם צחקו עלינו על זה.
קיצר,מלפני כמה חודשים מאז שהוצאתי רישיון היא חופרת שאני אקח אותה לסיבוב עם האוטו,לא יודע למה עד עכשיו לא יצא.
לפניי שבועיים אספתי את הביצים שלי והזמנתי אותה לסיבוב היא שמחה בערב דיברתי איתה ואספתי אותה מהבית.
תוך כדי הנסיעה היא פשוט הייתה מוזרה-אני לא בדיוק יודע לאמר מה ספציפית זה היה-היא הייתה נראית לחוצה,מפוחדת וטיפה שתקה יות מהרגיל ופחות צחקה.במהלך הסיבוב ניסיתי להציע שנלך לאיזה מקום יפה ונשב בו,היא לא רצתה והעדיפה להשיאר באוטו.
אחרי הסיבוב(שבמהלכו תיככנתי לנשק אותה לעשות מהלך-אבל בגלל שקיבלתי אותות שליליים וויתרתי) החזרתי אותה הביתה.
מאז פשוט היא הפסיקה לדבר איתי-פעם היא היית הבאה כל הפסקה,משגעת אותי ופאקינג אונסת אותי-עכשיו כלום נאדה,מקסימום צוחקת מבדיחה שסיפרתי בכיתה.
עכשיו המצב הזה נמשך כבר שבועיים,ואני חייב לאמר זה שובר אותי לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי!
עכשיו אני חושב שיש שתי אופציות:
1.היא לא רוצה אותי בתור חבר,ומפחדת מכך שעשיתי צעד(הצעתי שנלך למקום יפה)
2.היא רוצה שנהיה חברים ונעלבה שלא עשיתי צעד-ומנסה לגרום לי לקאנות.
חברה כל מידע שתשאלו אני יספק לכם-תודה רבה שקראתם-דברו אליי!![]()

ציטוט ההודעה