קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה|יש לי בעעיה לא יודע למה היא קשורה
    על ידי e_L_i בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 09:54
  2. עזרה| למה היא מתחמקת ממני ?? | בן 15
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 21:17
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 16:50
  4. טעות באי מייל... למה היא גורמת
    על ידי -=sPlItE=- בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 24-09-2006, 00:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

למה היא פתאום התרחקה??פוסט שנורא חשוב לי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל למה היא פתאום התרחקה??פוסט שנורא חשוב לי!

שלום חבר'ה,אני בן שמונה עשרה עוד מעט,כיתה י"ב-מאוהב וממש ממש צריך את עזרתכם ודעתכם.

אז..יש את הילדה הזאת בשכבה שלי שקוראים לה שחר(hb9)..מפה לשם יש לי כימיה מעולה איתה:מדברים צוחקים יש המון קינו וגם סימני משיכה רבים מצידה(וגם מצידי.)
    לפני 3 חודשים היא נפרדה מהחבר שלה-מאז התחלתי עוד יותר להתקרב אליה,נהיינו ידידים ממש טובים אבל השתדלתי כל הזמן לא ליפול ל friend zone.
    אני חייב לציין שאני דלוק עליה כבר 3 שנים ובמשך כל השנים הללו תמיד חשבתי שהיא דלוקה עליי אפילו אנשים אחרים אמרו וגם צחקו עלינו על זה.
    קיצר,מלפני כמה חודשים מאז שהוצאתי רישיון היא חופרת שאני אקח אותה לסיבוב עם האוטו,לא יודע למה עד עכשיו לא יצא.
    לפניי שבועיים אספתי את הביצים שלי והזמנתי אותה לסיבוב היא שמחה בערב דיברתי איתה ואספתי אותה מהבית.
    תוך כדי הנסיעה היא פשוט הייתה מוזרה-אני לא בדיוק יודע לאמר מה ספציפית זה היה-היא הייתה נראית לחוצה,מפוחדת וטיפה שתקה יות מהרגיל ופחות צחקה.במהלך הסיבוב ניסיתי להציע שנלך לאיזה מקום יפה ונשב בו,היא לא רצתה והעדיפה להשיאר באוטו.
    אחרי הסיבוב(שבמהלכו תיככנתי לנשק אותה לעשות מהלך-אבל בגלל שקיבלתי אותות שליליים וויתרתי) החזרתי אותה הביתה.
    מאז פשוט היא הפסיקה לדבר איתי-פעם היא היית הבאה כל הפסקה,משגעת אותי ופאקינג אונסת אותי-עכשיו כלום נאדה,מקסימום צוחקת מבדיחה שסיפרתי בכיתה.
    עכשיו המצב הזה נמשך כבר שבועיים,ואני חייב לאמר זה שובר אותי לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי!
    עכשיו אני חושב שיש שתי אופציות:
    1.היא לא רוצה אותי בתור חבר,ומפחדת מכך שעשיתי צעד(הצעתי שנלך למקום יפה)
    2.היא רוצה שנהיה חברים ונעלבה שלא עשיתי צעד-ומנסה לגרום לי לקאנות.
    חברה כל מידע שתשאלו אני יספק לכם-תודה רבה שקראתם-דברו אליי!
    עדיף להלחם בשביל מטרה מאשר לחיות בשביל כלום.

2. קישורים ממומנים

'נהיינו ידידים ממש טובים' - סביר להניח שהפכת לידיד שלה ולכן היא לא רצתה, או שהיא לא הייתה מודעת לזה ב100% ולכן התחרפנה.
    'תוך כדי הנסיעה היא פשוט הייתה מוזרה' - אני מכיר את זה אצל בחורות ובכלל אצל אנשים. הביטחון שלה נפל לרצפה ולכן היא סירבה. ברגע שהביטחון שלה צנח, היא התחילה להרגיש לא טוב ולכן מצב רוחה ירד באופן משמעותי ותכלס אני מדבר מניסיון מאנשים אחרים.
    זה קורה לכל אחד ואני מכיר ת'סיטואציות האלה. בכל אופן, לך דבר איתה על זה. עזוב אותך מלהישאר בבית ולהיתקע על זה, פשוט זרום אליה ותשאל אותה ישיר בלי לפחד, למה לעזאזאל היא התרחקה ממך בפתאומיות.
    אתה חייב לשאול כדי לדעת אחרת המצב לא יזוז.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 18-11-2010 בשעה 19:06.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect