מנהלים שלום,
טעיתי לעצמי, למה ישנם תתי-פורומים כגון: כושר, בריאות, ספורט, אומנות הפיתוי,יעוץ (גם מיני), רפואה, רוחניות ועוד
בזמן שפורום "העצמה אישית/פיתוח אישי" אין כאן.
ישנם כאלה שטוענים שבריאות, ספורט או נושאים חברתיים כמו אומנות הפיתוי ניתן לקטלג תחת "פיתוח אישי" אז זה דיי מצחיק שאין כאן פורום העוסק בנושא (כמובן שאיני מזלזל חלילה בתחומים כגון בריאות או ספורט שהם נושאים ענקיים בפני עצמם).
כל מי שמכיר את תחום ההגשמה העצמית מבין כמה חשיבות יש לתחום זה וכמה אנשים סיכמו אותו באמירה פשוטה אך חזקה ביותר - "זה שינה לי את החיים לטובה!" ככה שמיותר לציין את החשיבות והתרומה האדירה של תת-פורום כזה כאן בפורום, מסכימים איתי?
לדעתי, פורום פיתוח אישי (coaching), יכול לכלול בחובו מגוון ססגוני מאוד של נושאים:
- קריירה ועסקים
- כסף
- יחסים בין אישיים
- רוחניות והגשמה עצמית
- ספורט ובריאות (או ספורט כמקצוע)
- כיצד לאכול בריא יותר
- הצלחה בלימודים
- התקדמות בחיים
- קריאת אנשים
- NLP
- דברים המתקשרים לפסיכולוגיה
- ביטחון עצמי
- תת-מודע והמוח האנושי
- וכל מה שניתן לפתח, לשנות ולקדם.
אני מקווה שאתם מבינים איזו חשיבות גדולה ומשמעות כבירה יכולה להיות לפורום מהסוג הזה (ואיזה יתרון עצום יכול להיות לכם על המתחרים שלכם).
אשמח שתשקלו את העניין, כמובן שהחוקים צריכים להיות קפדניים והפורום צריך להיות בערבון מוגבל מאוד מכיוון שהוא נועד לעזור לאנשים ושימוש במילים הלא נכונות עלולות לגרום נזק (אחד מהחוקים צריך להיות בסגנון הבא - "אנו לא רופאים, לא פסיכולוגים ולא קאוצ'רים ואנחנו לא מתיימרים להיות כל אלו, בגלל זה נא להתייחס להצעות שלנו כהצעות חסרות ניסיון מקצועי, כהצעות בין חברים וכל שימוש בהצעות אלו הינו על אחריות המשתמש בלבד! [אלא אם קאוצ'ר או פסיכולוג מקצועי יבוא וינהל את הפורום]).
במידה ותעשו חיל ותפתחו פורום איכותי שכזה, כמובן שלא אגיש מועמדות לניהול כי איני מוכן לשאת בנטל אך במידה ואתם מעוניינים שאחזיק את הפורום עד שתמצאו מנהל ראוי אשמח לעשות זאת ויותר מזה, אשמח לתת תמיכה בכל פעם שהמנהל יהיה זקוק לה מכיוון שידע תיאורתי בנושא יש לי בשפע וגם ניסיון קל של שלוש וחצי שנים בכל הקשור לקאוצ'ינג (לא מקצועי, אלא כתחביב בלבד).
ממתין להתייחסותכם :]