קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אז...מה אהבתם בNFS:MW? ומה לא אהבתם?
    על ידי Marik_Rabayev בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 51
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 16:28
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 05:58
  3. איך נרשמים? ומה האתר של המשחק?
    על ידי DragonRom בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 14:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

"ומה על דארווין? הבל מוחלט"

ברירת מחדל "ומה על דארווין? הבל מוחלט"

שלום רב,

אני אציג בפניכם קטעים נבחרים מתוך הספר החדש של מנחם בן בו הוא יוצא בהצהרה "ומה על דארווין? הבל מוחלט"

אז, שנצא לדרך? יאללה.

"
    מה שקרוי תאורית דארווין איננו אלא הבל מוחלט שאיננו עומד בשום מבחן של היגיון מינימלי. "

לא לדבר על סיפורי התנ"ך שהאדם קם מן העפר, תאורית האבולוציה היא מדע שניתן לצפות בו ולהוכיחו שוב ושוב ע"י מבדקים של דנ"א, ומאובנים.

"אגב, כל מי שיקרא את "מוצא המינים" של דארווין (ואני קראתי חלקים נרחבים מתוכו) יבין שדארווין עצמו מתייחס לכל תיאוריית האבולוציה שלו כאל תיאוריה בלבד."

איי איי איי מנחם...האם באמת הנני צריך לספר לך מהו הפירוש המילוני של המילה תאוריה במובן המדעי וא בסלנג? ובכן..."תאוריה - הסבר לתופעה מסוימת ע"י קובץ עובדות והוכחות. תאוריה היא למעשה, הסבר לקובץ עובדות בשטח"

"רק שוטים ובערים חושבים שמדובר באמת מדעית מוכחת כביכול. כי הרי אין לדארוויניזם אפילו בדל הוכחה, פרט לדמיון הברור מאליו בין יצורים שונים."

ובכן מנחם, תאורית האבולוציה כפי שלמדנו מקודם על המושג הלשוני של אבולוציה, מגובה ע"י הוכחות. כגון מאובנים, דמיון גנטי( של 98.8%). ובכן....איזה הוכחות ישנם לתאוריה האלוהית שלך חוץ מהתנ"ך אשר נכתב ע"י סופרים אנונימים לפניי אלפיי שנים? האם מר מנחם רוצה להגיד לנו ש'במקרה' אלוהים בנה את הגנום האנושי בצורה כל כך דומה לגנום של הקוף כך שיראה ש'במקרה' יש לנו אב-קדמון משותף? האם זה 'במקרה' שיש לנו תוספתן? שניי בינה? אינסטינקטים, ש'במקרה' כולם קיימים גם אצל הקופים? האם זה הכל טעות אחת גדולה שחשבנו שחיים מתפתחים?

"כלומר, ברור שהחתול דומה לנמר. האם זו הוכחה שהחתול הוא ממוצא נמרי (או להיפך)? ברור שהאדם דומה לקוף. האם זו הוכחה שהאחד הוליד את השני? לא, בוודאי שלא."

מנחם, אף מדען לא טוען שקוף הוליד בן-אדם אנו רק טוענים שיש לנו ולקוף אב קדמון משותף. הריי איך תסביראת הדמיון הגנטי העצום? איך תסביר את המאובנים שמראים התפתחות עם הזמן? מדענים מסתמכים על יותר מאשר, מראה.

"איך אפשר בכלל לראות את כל היופי האמנותי וההנדסי הפלאי לגמרי של העולם ולחשוב "שאף אחד לא עשה את זה, שזה נוצר מעצמו"?"

אף אחד לא טוען שזה נוצר מעצמו. מדענים טוענים שהכל התפתח תחת מיליונים, לפעמים מיליארדים של שנים.

"ההשקפה הדארוויניסטית האוולוציונית הזאת היא נחותה כל כך, חשוכה כל כך, שאין טעם לדבר עליה "

אם מדברים על חשוכה....האם זה לא התנך הגזעני שאומר שיש הבדל ברור בין אנשים? האם זה לא התנך המורה לאישה לא לחשוף את גופה? האם זהלא התנך שמורה להרוג גויים? האם זהלא התנך שנכתב ע"י אנשים ברברים לפני אלפיי שנים? האםזה לאהתנך אשר מתאר רצח עם בשם האל כביכול..

"נכון שרוב העולם האקדמי ה"נאור" נוטה להאמין בדארוויניזם המטומטם הזה (משום שלא התחיל לרגע לחשוב עליו מחדש, והוא ממשיך להתבונן במיקרוסקופים שלו בדמיון הגנטי בין היצירים השונים, כאילו שזה אומר משהו)"

כאילו שזה אומר משהו? כפי שידוע לנו, הדנ"א הוא הצופן הגנטי, כל איש מחשבים מכובד יודע שקובץ אותיות בתוכנה יהווה למחשב הוראות עלמנת לבנות משהו. וככהפועל הצופן הגנטי, קובץ פקודות לחלבונים, המורה להם להיבנות בדרך מסוימת. ואם קיים דמיון גנטי? אני יתן לכם לחשוב לבד על התשובה

" ואולי כדאי לצטט גם את מאיר אריאל שלנו, המשורר הטרובאדור הנפלא, המאמין, שכתב בשיר לעג על הדארוויניזם (השיר "מה חדש במדע"), את המילים המשעשעות הבאות:

ועוד על פי המדעים נוצרו העולם והחיים
    בשל נסיבות ותנאים
    שנתהוו מן הסתם.
    מן הסתם, מה זאת אומרת?

שהתרחשו בשרשרת
    שלא מתחילה או נגמרת
    אקראית, מאז ומעולם...

נגיד: סתם שוטטו להם כמה חוקים, כמה חוקי טבע זרוקים.
    איך הם הגיעו לכאן בכלל?
    סתם שוטטו להם בחלל.

והנה עולה ממש לקראתם עוד קבוצת חוקי טבע, גם כן סתם,
    ואם כבר אז התחברו הקבוצות
    והיו פיצוצים ושלל ניצוצות...

...כך סתם פגש חלבון את חלבון בחום היפה, באור הנכון
    ומהם יצא חלבון עם כישרון...
    נו, והתכשיט כבר יודע לעשות חשבון!

עד כאן מאיר אריאל. הדארוויניסטים בטח לא ממש מבינים את הבדיחה."

טוב, אם כבר התחלנו להיות משוררים מר מנחם בן, תן לי לשכתב את הפזמון:

אוי מנחם אוי מנחם,
    מתי תלמד 'להבין'
    מתי תלמד לקרוא,
    ובכלל מתי תלמד

הרי זה לא ברור,
    כשמש ביום בהיר,
    שרק פילוסוף כמוך
    ישתמש בכתביו של סופר
    אשר חיי בתקופה שונה
    במאה אחרת, בחיים אחרים
    על מנת לתקוף את נאורות המאה ה-21

אוי מנחם אוי מנחם,
    איך הנאורות ביטלה אותך
    בדיוק כמו השמש - ביום בהיר

הוכן בלעדית עבור פורום אטרף, אין להעתיק את התוכן, תודה.

2. קישורים ממומנים

אויש מנחם מנחם, הייתי מצפה שהוא יקרא קצת לפני שהוא כותב שטויות ועוד מוציא ספר עם זה.............

ישר כוח על האשכול בן אדם.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,630 | הודעות: 8,198,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect