קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Uni-blue Registry Booster|ביצועים! יציבות! אבטחה! והכל בחבילה אחת פשוטה!
    על ידי TeRorize בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 13:04
  2. בעיה בדיקת יציבות של נווידיה
    על ידי TSA בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-10-2008, 19:06
  3. כתבה-מ-2010: חובת בקרת יציבות בישראל
    על ידי Hunter8 בפורום אקסטרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-08-2007, 17:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אי יציבות

ברירת מחדל אי יציבות

אני חייב שתעזרו לי...
    אני מרגיש לא יציב בזמן האחרון... כאילו יום אחד יש לי וייב מטורף, ואני מרגיש מוקף חברים ובחורות ומרגיש ממש אלפא.
    ויום אחרי זה אני מרגיש בודד בלי חבר טוב שאני יכול לספר לו הכל, ומרגיש בן אדם משעמם...

איפה אני יכול למצוא את האיזון בין השניים? להיות יותר יציב בוייב שלי?
    תודה והמשך יום כתום =]

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

דווקא לפי התיאור שלך נראה לי שאתה במצב מאוזן מאוד שיש המון אנשים שישאפו להגיע אליו!

אתה באמת רוצה להיות כל הזמן אלפא שמוקף באנשים? זה כיף אבל כמה אפשר?
    אתה חייב להבין שהשקט ושלהיות לבד ולדבר עם עצמך לפעמים זה דבר הכרחי, חשוב ומאוד יעיל!

אם אתה בלי חבר טוב שאתה יכול לפרוק לו את בעיותיך או לספר לו על מאווייך למה שלא תגדיר לך יעד למצוא "טייס משנה" שכזה?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אני מזדהה איתך לגמרי !
    גם אצלי יום אחד אני מרגיש שאני בגג העולם , במרכז תשומת הלב של כולם , כולם מרוכזים בכל מילה שיש לי לומר ורוצים לדבר איתי
    ויום למחרת : נאדה ! אין יחס מאנשים , מבנים ומבנות , למה זה קורה? אין לי מושג! אני משער שאולי הפריים שלנו באותם ימים לא חזק מספיק ,ומתרץ לעצמי בכך שלכל אחד יש עליות ומורדות ושאנחנו רק בני אדם , אבל אם למישהו יש מושג איך לשפר את זה ,אני יותר מאשמח!
    וסוניק - לא נראה לי שיש מישהו שבזמן מסויים מעדיף לא להיות האלפא בחבורה , קל יותר להתבודד , פשוט ללכת לפינה שקטה ולהיות עם עצמך כשאתה יודע שברגע שתחזור למפגש חברתי תהיה שוב האלפא

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וסוניק - לא נראה לי שיש מישהו שבזמן מסויים מעדיף לא להיות האלפא בחבורה , קל יותר להתבודד , פשוט ללכת לפינה שקטה ולהיות עם עצמך כשאתה יודע שברגע שתחזור למפגש חברתי תהיה שוב האלפא
    היה פורום אחד ששאלו בו כיצד ניתן להיות באטרף ללא הפסקה ולהיות אלפא כל הזמן, אחד המנהלים ענה לו תשובה יפה (בתרגום חופשי) - "זוהי שאלת מיליון הדולר כי חוץ מלקחת סמים, אין דרך להיות ב"היי" בלי הפסקה ואלפא כל הזמן, זה בלתי אפשרי!".

ולדעתי יש הרבה היגיון בלמה לא להיות אלפא ולמה ישנם ימים שאתה "עף" וישנם ימים שאתה על הקרקע.. זה מאוד בריא ומאוד חשוב לדעתי, אם אתה חי בסרט ושואף להיות אלפא ללא הפסקה חבל עליך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-11-2010 בשעה 20:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

עוגנים,תעשה לעצמך עוגנים
    לא תרגיש ככה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    עוגנים,תעשה לעצמך עוגנים
    לא תרגיש ככה.
    ניסיתי לעשות זאת מספר רב של פעמים ללא הצלחה (אולי מעטה אך לא בצורה שתאפשר לי להתגבר על הדאון).
    כיצד אתה מבצע עוגנים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

בקשר לעוגנים , יש שיטה שמחזקת את העוגנים - לעגן את אותו רגש ע"י כמה דברים במקביל לדוגמא:
    שים שיר שגורם לך להרגיש טוב , פזר ריח שאתה אוהב (בושם, קטורת ,שמנים ארומטיים,פרוות חתול חרוכה,כל אחד והסטיות שלו) , תקריא לעצמך דברים כמו :אנשים נהנים לפגוש אדם מיוחד כמוני / כל דבר בסגנון שעולה לך בראש , ותקשר את זה עם תנועה מסויימת (מחיאת כף או משו) ואז בפעם הבאה שתמחא כף זה יעלה לך תחושה הרבה יותר חזקה של אותו העוגן...
    בקשר למה שאמרת על האלפא- אני לא מסכים ואני חושב שאתה מבלבל בין הרגשה טובה לבין להיות אלפא - הרגשה טובה ושמחה אתה יכול להרגיש גם ברגעים שאתה לא נמצא בסיטואציה חברתית אבל אלפא הוא מרכז תשומת הלב של כולם , כולם נהני מחברתו , רוצים לדבר איתו ובולעים כל מילה שהוא אומר ... אז למה היחס של האנשים משתנה ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יכול להיות שאני מתבלבל אבל זה בסדר כי בשורה התחתונה, בשביל מה חשוב לך להיות אלפא? ולמה היחס של אחרים כלכך מעניין אותך? בשביל שתרגיש טוב, שתרגיש שמח, שתהיה באטרף! (אל תתבלבל, אלפא זוהי לא המטרה שלך, ההרגשה הטובה שזה מעניק - זוהי המטרה!).

זה כמו נחש שנושך לעצמו את הזנב.. אתה רוצה להרגיש טוב בשביל להצליח ולהצליח בשביל להרגיש טוב וזהו בעצם מעגל שלא נגמר.
    בשביל להיות אלפא אתה חייב להרגיש אלפא מבפנים (מישהו כבר אמר את זה כאן בפורום לא?) ולהרגיש אלפא כל הזמן, ללא הפסקה או אפילו רוב הזמן - זה בלתי אפשרי! (אגב, גם לא בריא בכלל!).

לגבי הצעתך לעוגנים, ניסיתי לעשות זאת ודווקא קרה לי דבר הפוך כי אם פעם כל מה שעלי היה לעשות זוהי תנועה מסוימת אז לאחר שהוספתי עוד אלמנטים לא יכלתי לשחזר את אותה הרגשה ללא כל האלמנטים וההשפעה של כל אלמנט (מוזיקה, מה שראיתי באותו הזמן והתנוע שביצעתי) הייתה קלושה להבדיל מביצוע עוגן עם אלמנט אחד.

צריך ש-NUTS יכתוב מדריך מכובד על עוגנים, רק NUTS הצליח לעזור לי כאן עד עכשיו כי הוא הצליח לגרום לי לעשות "אינטגרציה" (הפיכת משהו תיאורטי למעשי) לכל החומר של אומנות הפיתוי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-11-2010 בשעה 21:51.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    יכול להיות שאני מתבלבל אבל זה בסדר כי בשורה התחתונה, בשביל מה חשוב לך להיות אלפא? ולמה היחס של אחרים כלכך מעניין אותך? בשביל שתרגיש טוב, שתרגיש שמח, שתהיה באטרף! (אל תתבלבל, אלפא זוהי לא המטרה שלך, ההרגשה הטובה שזה מעניק - זוהי המטרה!).

זה כמו נחש שנושך לעצמו את הזנב.. אתה רוצה להרגיש טוב בשביל להצליח ולהצליח בשביל להרגיש טוב וזהו בעצם מעגל שלא נגמר.
    בשביל להיות אלפא אתה חייב להרגיש אלפא מבפנים (מישהו כבר אמר את זה כאן בפורום לא?) ולהרגיש אלפא כל הזמן, ללא הפסקה או אפילו רוב הזמן - זה בלתי אפשרי! (אגב, גם לא בריא בכלל!).

לגבי הצעתך לעוגנים, ניסיתי לעשות זאת ודווקא קרה לי דבר הפוך כי אם פעם כל מה שעלי היה לעשות זוהי תנועה מסוימת אז לאחר שהוספתי עוד אלמנטים לא יכלתי לשחזר את אותה הרגשה ללא כל האלמנטים וההשפעה של כל אלמנט (מוזיקה, מה שראיתי באותו הזמן והתנוע שביצעתי) הייתה קלושה להבדיל מביצוע עוגן עם אלמנט אחד.

צריך ש-NUTS יכתוב מדריך מכובד על עוגנים, רק NUTS הצליח לעזור לי כאן עד עכשיו כי הוא הצליח לגרום לי לעשות "אינטגרציה" (הפיכת משהו תיאורטי למעשי) לכל החומר של אומנות הפיתוי.
    הכל כתוב, אתה רק צריך לחפש.
    TheNuts:
    תנסה את זה -

תשב בנוח, תעצום את העניים ותדמיין סיטואציה חברתית שאתה מרגיש בה טוב והכל הולך לך. זה יכול להיות דמיוני לחלוטין או מזיכרון. תעשה תנועה מסויימת, תיפוף קטן על הרגל, נקישה באצבעות, מה שבא בטבעיות - וככל שתעשה את התנועה שלך תנסה להסתכל על המצב\סיטואציה ולהתקרב אליה יותר ויותר. אתה תשים לב שככל שאתה מתקרב לזיכרון\דמיון שלך, ככל שאתה רואה אותו מנקודת מבט יותר אישית, אתה מרגיש טוב יותר. כשתגיע לגוף ראשון, תשים לב לכמה טוב אתה מרגיש - כמה נינוחה היציבה שלך, כמה בטוח אתה מרגיש. תפתח את העיניים, ותנסה שוב עם אותה התנועה, אתה תראה שיותר קל לך להתקרב לתמונה, אתה תרגיש הרבה יותר בנוח, הרבה יותר מהר.

העוגן לא יכול להגיע אחרי ההרגשה, הוא צריך לבוא איתה. אם לעשות את זה יותר ברור - אם הייתי רוצה לעגן הבעה מסויימת לצחוק, הייתי עושה את הפרצוף כשאני מספר את הפאנץ של הבדיחה, ולא אחרי שכולם צוחקים.
    יש לי ארכיון שלם שלו. GOOD SHIT.
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 20-11-2010 בשעה 22:40.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect