תפסיקו לרחם על עצמכם.
כנסו לפורום פיקאפ ממש פה בצד שמאל הדבר ישנה את חייכם ואת גישתכם לחיים, ויפתור את ה"בעיות"(רחמים עצמיים) חברתיות שלכם.
תפסיקו לרחם על עצמכם.
כנסו לפורום פיקאפ ממש פה בצד שמאל הדבר ישנה את חייכם ואת גישתכם לחיים, ויפתור את ה"בעיות"(רחמים עצמיים) חברתיות שלכם.
|
|
אני לא רואה איך לומר לבחורה זרה "השדיים שלך נפולים, אפשר להרים לך אותם?" מהווה פיתרון לחרדה חברתית.
זה מסוג ההודעות שכן הייתי מוחק במיוחד שלכותב אין קשר לפורום, אבל מעניין אותי בכל זאת לשמוע את דעתכם? מה אומרים?
אנחנו עוד בשלב הרבה יותר בסיסי מאשר להתחיל להתעסק בפיקאפ
פיקאפ רק יהרוס אותם. אף אחת לא תרצה אותם אם לא יהיה להם שלמות עצמית (מה שאין גם לרוב האנשים מהפורום הנ''ל), בטחון עצמי וכל שאר השטויות.
במקום לתרץ את עצמכם כל הזמן כנסו ותשנו את תפיסת חייכם. TYLER DURDEN אתה אומר את זה כי אתה מפחד שהם יצליחו יותר ממך.
החלק על הפיקאפ הוא נכון חלקית
אבל מה שבאמת יעזור זה היציאות לשטח, למה אני מכוון?
צא החוצה ותגיד שלום/בוקר טוב/שבת שלום/חג שמח לכל מי שאתה רואה ,קשה לך?
אז צא החוצה ותשאל "מה השעה" מכל מי שעובר, קשה לך?
אז לך לקניון למדוד בגדים
יהיה לך יהיה לך מספיק קשר עם אנשים כדאי להתמודד עם הפחד ,קשה לך?
פשוט תילך ברחוב ותיסתכל בעיינים של אנשים
גם זה מוריד לך לאט לאט את הפחד
בתכלס מבחינה תאורתית זה לא כזה קשה עכשו צריך רק לצאת לשטח בהצלחה לכולם![]()
נערך לאחרונה על ידי t to c; 26-11-2010 בשעה 09:54.
אני אישית לא מבין למה אתה לא מוחק את ההודעה ואת האידיוט הזה מהפורום bbee10 אבל זאת החלטה שלך...
נראה לי שצריך לומר זאת הפוך!כנסו לפורום פיקאפ ממש פה בצד שמאל הדבר ישנה את חייכם ואת גישתכם לחיים, ויפתור את ה"בעיות"(רחמים עצמיים) חברתיות שלכם.
לכל אותם חובבי פיקאפ - "כנסו לפורום חרדה חברתית, ממש מימין לפורום שלכם, שנו את הגישה שלכם לחיים, שנו את גישתכם לאנשים לאנשים ותאמינו לי שאחרי זה הבחורות כבר יבואו אליכם לבד!".
רק מה שכן (וכדאי למנהלים כאן לקחת את זה לתשומת ליבם), שנו את הדפוס של הפורום הזה.. הפכו אותו לפורום יעיל ומשנה חיים!
אל תרחמו כאן על אנשים יותר מידי ותתחילו לתת להם מוטיבציה לעשות, להתקדם ולהשתנות!