אני יודע שזה פורסם 20 פעם, אבל מכל הסוגים של הקראקים אני כבר לא יודע מה עובד ומה לא, ומה אני צריך להוריד.
יש לי את הגרסה של skidrow, זאת פעם ראשונה שאני משחק ב- cod אז אין לי מושג בגרוש.
התקנתי עכשיו את המשחק ועוד לא הפעלתי.
מה אני צריך?
תודה![]()
אני יודע שזה פורסם 20 פעם, אבל מכל הסוגים של הקראקים אני כבר לא יודע מה עובד ומה לא, ומה אני צריך להוריד.
יש לי את הגרסה של skidrow, זאת פעם ראשונה שאני משחק ב- cod אז אין לי מושג בגרוש.
התקנתי עכשיו את המשחק ועוד לא הפעלתי.
מה אני צריך?
תודה![]()
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 21-11-2010 בשעה 16:33.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
|
|
קודם כל, למה נראה לך שאתה יודע מה הורדתי ומאיפה?. יש לי קובץ ISO שהתקנתי. אין לי שום תיקיה אחרת.
דבר שני, אני יכול להוריד קראק, ואני יודע איך להתקין, זה לא מה ששאלתי. שאלתי איזה קראק להוריד כי כל שני וחמישי יוצא קראק חדש ש"עובד 100% ומסדר באגים". מה שביקשתי זה הורדה של קראק.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 21-11-2010 בשעה 17:52.
נכתב במקור על ידי אושרי
תודה עזרת לי גם מאוד !
תרגיע עם התגובות האלו, הוא ספאמר והוא יטופל.
לנושא: בISO שהורדת אם הוא של סקידרו חייב להיות קראק בפנים זאת אומרת כנס לISO ותחפש תקייה בשם SKIDROW שבה יש את הקראק, אם אין סימן שאתה צריך להוריד אחד של סקידרו.
הנה אחד סבבה:
http://hotfile.com/dl/82256213/41764...k.aio.rar.html
or
http://www.fileserve.com/file/F96Gmyj
יש שם, FIX ומוד שמוסיף לך זומבים (אל תתעסק עם זה..) פשוט תשים את הקראק של סקידרו בתקיית המשחק ושחק..
נערך לאחרונה על ידי inGENIUM; 21-11-2010 בשעה 21:32.
הורדתי 4 חלקים. פתחתי אותם וחילצתי ISO. כשאני מפעיל אותו עם deamon tools זה נותן לי את ההתקנה של המשחק. ISO זה לא תיקיה, מאיפה אני בדיוק מוציא עוד תיקיה בפנים?
אני לא מבין מה הבעיה להעלות לי קראק מסכן או להביא לי לינק לאחד שפורסם כבר בפורום וידוע שהוא עובד.
מצטער אם התגובה טיפה תוקפנית, אבל אני פשוט לא מבין מה הבעיה.
עריכה:
ראיתי את הלינקים החדשים, תודה.
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 22-11-2010 בשעה 22:42.
נכתב במקור על ידי אושרי