קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מכרתי carfted leather ב20 מיליון
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 23:05
  2. אני צריך 20 מיליון דחוף בואו כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 18:54
  3. לאאאא XD, מיליון הודעות מזל טוב לאטרף
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 10:20
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 00:23
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 13:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שאלת מיליון הדולר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ברירת מחדל שאלת מיליון הדולר

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 17:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

מסכים איתך ב100% .. ואני בעד להכין משימות לגולשים כי יש כאן מלא אנשים שקוראים וקוראים ואחרי זה לא יודעים מה לעשות אם זה..
    עד עכשיו המאמר הכי "תורם" שנתקלתי בו זה "פיקאפ ברמה הכללית - מאמר מסכם" .. יש בו גם משימות וגם השכלה כללית על כל העניין של הפיק-אפ.

תפנה אלי בפרטי אחי.. יש לי כמה רעיונות
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

קיבלתי ממך רושם מאוד חיובי גם לפי המאמר וגם לפני.
    מה דעתך לכתוב איזה מאמר בסגנון?
    תודה

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אין לי שום יכולת לבטא כמה אני מסכים איתך.
    עלק אלפא. שונא תמילה הזאת. זה סתם שטויות שהמציאו. לדעת את "6 התכונות לאלפא מייל" לא יהפכו אותך לאלפא.
    אני לא אוהב התפלספות ותיאוריות. אני אוהב טכניקה, פרקטיקה. תעשה X במצב ש Y ותקבל Z. בעניין הזה(ובעוד הרבה אחרים) אני מסכים עם דהנאטס לחלוטין. יש יותר מדי חומר ובלאגן, כשבתכלס מDVD של כמה שעות הרצאה אפשר אולי להוציא 2-3 דקות של דברים פרקטיים לשטח.
    לכן לפי דעתי השיטה הכי טובה ללמוד גיים היא לקחת כמה פתיחים, רוטינות לכל שלב(מפורסמות או כאלה שאתה הכנת), ולהתחיל לצאת לשטח ולפתוח סטים עד שאתה נהיה טוב ועובר סטיקינג פוינטס. אחרי זמן של עבודה קשה בשטח,תתחיל לשים לב ש"פתאום" אתה הדומיננטי בשיחה, ה"אלפא"- עם כל מה שנלווה אליו. אולי יש הרבה שלא יסכימו איתי, אבל לי(ולעוד הרבה אחרים) זה עבד.
    יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי mir123; 21-11-2010 בשעה 20:50.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

צודק, מסכים איתך כמעט בהכל, גם כשאני למדתי וקראתי מאמרים באינטרנט, חיפשתי מאמרים שמדברים אלי בתאכלס.
    במה אני עוד מסכים איתך? שמאוד קשה להגיד איך בדיוק לעשות את זה, וכשמאוד קשה, מנסים לעשות את המקסימום ולתרום את המקסימום.
    עכשיו, כנס ל2 המאמרים שכתבתי עד עכשיו(Alpha Male וטיפוח("אמן פיתוי, שפר הופעתך")), שים לב, שהגאונות היא לא רק במשפטים היפים האלה, אלא גם בדרך כמו שאמרת איך לעשות את זה.
    אני אדגים לך.
    במאמר הנ"ל(ALPHA):
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=650699

בסעיף הראשון, הביטחון, צירפתי המון קישורים במסבירים איך לפתח ביטחון עצמי ואיך לעבוד על פחד הגישה.
    בסעיף השני, חיוך והומור, אני לא באמת חושב שיש פה דרך להסביר איך בדיוק להתחיל לחייך? ולהתחיל להיות בן אדם יותר הומוריסטי.
    בסעיף השלישי, טיפוח, נרחיב עליו אח"כ.
    בסעיף הרביעי, ערך, "תעשה דברים בחיים שלך, אל תשב בבית כל היום, תשתה בירה/חלב ותראה טלויזיה, תצא להכיר אנשים, לטיולים, למסעות, תעשה את מה שאתה אוהב, קח קורס במשהו שאתה אוהב, תטפל בבריאות שלך, פתח גישה יותר רצינית לחיים." זאת לא דרך ליישם את זה? תקן אותי אם אני טועה.
    בסעיף החמישי, דומיננטי וגברי, פה באמת לא צירפתי ממש דרך לעשות את זה, אבל אם תשים לב, בסוף המאמר צירפתי תרגיל קטן שעוזר ליישם את זה, שלי אישית, עזר:
    "תחשבו על מישהו שאתם מכירים ויש לו את כל התכונות האלו, מישהו שאתם תופסים אותו כאלפא, תראו איך הוא מתנהג ותראו שזה באמת נכון.
    חוץ מזה, תחשבו על כוכבי קולנוע שהם אלפא, יש המון כאלה - בראט פיט, ברוס ויליס, ג'יימס בונד, קלינט איסטווד וכו', תראו סרטים שלהם ותראו איך הם מתנהגים, תנסו להתנהג כמוהם ובסוף גם תרגישו כמוהם וזה יהפוך לקבוע."
    את הסעיף השישי לא אני כתבתי, אז אין פה מה להרחיב.

יש הרבה שטויות במאמרים האלה שלי שבתקופה העכשווית אני לא ממש מסכים עם הכל(כתבתי את זה לפני שלושה חודשים אם לא יותר).

עכשיו לגבי הסעיף השלישי, הטיפוח:
    "אמן פיתוי, שפר הופעתך!" לא חשבתי על המשפט הזה הרבה, זה סתם צץ לי ככותרת נחמדה ומושכת עין.
    אני לא רואה פה סעיף אחד שלא ציינתי דרך להשתפר באותו דבר כלשהו.

הערה:
    שלא תחשוב שנעלבתי מהדברים שלך, ממש לא, לקחתי את זה כביקורת בונה, ואני מקבל ביקורות בונות כמו שצריך.
    רציתי רק להפריך את הטענה שלך, כי לפי מה שהבנתי, התלונה היא שלא כתוב איך לעשות את זה, ולפי מה שאני רואה, עד עכשיו, בלי לשים לב אפילו, כתבתי בכל דבר איך לעשות את זה.

ברור שהלמידה האמיתית היא בשטח, והרבה יותר קל ללמוד מDVD ומדריך אישי, אבל עם האמצעים שיש לנו כרגע בפורום, אני חושב שאנחנו עושים את המקסימום.

ALPHA MALE זה מושג מומצא, אין דבר ממשי כזה, ברור, הכל מומצא, אבל המושג המומצא הזה עוזר לך ליישם את הדברים ולהפוך לאחד כזה.

עוד הערה:
    זה מאוד קל לדבר ככה ולהגיד מהצד שאנחנו לא כותבים מאמרים כמו שצריך.
    אם לא שמתם לב, זה פורום ללא מטרות רווח, המנהלים פה מנהלים בהתנדבות ולא מרוויחים כסף, המאמרים נכתבו בהתנדבות ובשיא הרצון לתרום ולעזור לכמה שיותר אנשים, אנחנו לא מקדמים פה אף חברה ולא מנסים לעשות פה רווח אישי, ובכל זאת, אנחנו עושים את המקסימום.

מקווה שזה האיר לכם קצת את העיניים ותעריכו קצת עבודה קשה בהתנדבות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם מה שכתבתי העלה בך תחושה של זילזול חלילה - אני מתנצל!
    אני מאוד מעריך את הפעילות של המנהלים כאן ואפילו איני מבין איך אתם עושים את זה, באמת רואיים לשבח!

שמחתי לקרוא את התגובה שלך! הייתה מאוד נכונה לדעתי כולל העובדה שבהתאם למצב אנו עושים את המקסימום, זה כלכך נכון!
    אך אם כבר ציינת שזה בונה אותך, תן לי להעיר הערה בונה קטנה ביותר:

1) נכון, זה יהיה דיי דבילי אם תכתבו כאן את "הכללים ליצירת חיוך וצחוק".
    אך שים לב, לרובנו משעמם, לא קל בחיים.. כיצד אתה מצפה שנתחיל לחייך ולשמוח? ולצפות מאיתנו לחייך כשאנחנו בלחץ מול בחורות.. ה נראה לך מציאותי? כאן שוב באה שאלת מיליון הדולר - איך?! אם היית כותב למשל: "אגור סרטונים מצחיקים וצפה בהם פעמיים בשבוע או כל מתי שבא לך, בכל פעם שאתה רואה בחורה דמיין את שניכם עושים משהו מפדח מול כולם" או שתתן דוגמאות פרקטיות מהחיים שלך, לא היו לי טענות.
    בקיצור - תמיד קח בחשבון שלא משנה כמה לך זה קל - לנו לא! ככה שאם בשביל להיות אומן פיתוי צריך ללמוד לרכב על אופניים, למד אותנו צעד אחר צעד כיצד לרכב על אופניים! (אני יודע שזה דפוק מה שאמרתי עכשיו, אך הציניות הייתה נדרשת!).

2) שים לב, רוב הקישורים ששמת שם, הם בעצמם מאמרים שלא מסבירים איך.... הם מסבירים מה עליך לעשות, אבל לא מסבירים כיצדלעשות זאת!

3) גבר, עוד כשהייתי בן 5 ידעתי שאם אני רוצה להצליח לא כדאי יהיה לשבת בבית כל היום, לאונן או לשתות בירה, זה דבר בסיסי וידוע! ולמרות זאת, ישנם המון גברים שעושים זאת (מכנים אותם "AFC"), למה זה? בגלל שהם לא יודעים איך!! הרי לא לכולם ישנם חברים שמזמינים אותם למסיבות, לא לכולם מותר להירשם לחדרי כושר, לא לכולם ישנם הורים עשירים שיספקו להם "מסעות" בכל קיץ... אז שוב אני שואל - איך לעשות זאת? איך אתה מצפה ממני לצאת מהבית כשאני בדדניק? איך אתה מצפה ממני להכיר אנשים אם אני ביישן? איך אתה מצפה ממני לצאת למסעות אם אני חייל שבקושי מקבל 350 שקל בחודש? מבין כמה חשיבות יש ל"איך"? הרי אם זה היה קל כלכך כפי שאתה מתאר, להיות אלפא, לצאת לבילויים או לעשות כושר - לא היינו צריכים את הפורום הזה וכל דיסלקט היה יכול להצליח עם נשים... עובדה שזה לא ככה.

לגבי סעיף מספר 3, אני מקווה שהצלחתי להבהיר לך את הרעיון של למה חשוב להתמקד בעיקר ב"איך", כי נראה לי שסתם בילבלתי לך את השכל xD

לגבי שאר המגיבים, אני כלכך מבסוט שהצלחתם להבין את הרעיון, בואו ונוכיח שאנו גם יכולים ליישם אותו!
    לגבי 1, אני מסכים איתך, לא הבאתי דרך לעשות את זה, אבל מה לעשות, אני באמת לא מכיר שום דרך לעשות מישהו מצחיק, אם הייתי מכיר דרך, הייתי כותב אותה. לי זה בא טבעי, פשוט אין לי את היכולת להסביר איך עושים את זה. אם מישהו באמת היה רוצה ליישם את זה, הוא היה מחפש באינטרנט מעבר למאמר שלי.

לגבי 2, אני לא מסכים איתך, השיטות להעלאת ביטחון עצמי והיפטרות מפחד גישה הן פרקטיות 100%, אין פה תיאוריה בכלל.
    זה בדיוק המשימות בשטח שדיברת עליהן שנמצאים בפורומים אחרים.
    שים לב, המדריך של סנופקין להעלאת ביטחון עצמי: http://www.iatraf.co.il/showthread.p...33#post4773133
    אם הוא לא פרקטי, כנראה שההגדרה שלי למילה "פרקטי" לא נכונה.
    שיטת DC, השיטה של CARLOS XUMA, הכל פרקטי 100%, אין פה קמצוץ של תיאוריה.

לגבי 3, אוקיי, אין כסף לחדר כושר, אין כסף למשקולות, מה אני אמור לעשות? לתרום לך כסף?
    גם לי אין כל כך הרבה כסף, גם לי יש בעיות כלכליות, בעיות בריאותיות די קשות, אבל בכל זאת מסתדרים.
    שאלת המיליון דולר שלי, היא איך אני יכול לספק לך את האמצעים ליישם את המאמרים בעזרת האמצעים שעומדים לרשותי בפורום.
    איך דרך פורום אני יכול לגרום לך לצאת מהבית? להתחיל להתאמן בחדר כושר אם אין לך כסף לזה?(חוץ מהעובדה שנתתי תכנית אימונים ביתית)
    המאמרים שלנו, לדעתי לפחות, ממש מאכילים את קורא המאמר בכפית, קצת הבנה בסיסית בהבנת הנקרא וקריאת טקסטים ואתה מבין הכל.
    חוץ מזה, כל הקטע הוא לחפש באינטרנט לבד.

עוד משפט, השינוי מתחיל בעצמך, כשאתה מחליט שאתה רוצה לעבור את השינוי ולא כשאיזה מאמר מביא אותך לזה, השינוי מתחיל בהחלטה שלך, אם אתה לא תחליט שאתה רוצה להשתנות, לצאת מהבית, להפסיק לאונן ולשתות בירה מול המסך, אתה לא תצליח, כי אין, אין אפשרות להכריח בן אדם לעשות משהו שהוא לא רוצה דרך פורום. השינוי מתחיל אצלך.

עוד משהו, אני לא חושב שמישהו שלא רוצה ליישם, יבוא לפה ויקרא פה בפורום כי אין לו מה לעשות פה, המאמרים נועדו לאלה שבאמת יישמו את התיאוריה בשטח, ולא סתם יישבו ויקראו את המאמרים.
    אנחנו לא יכולים להגיד לAFC האלה איך יוצאים מהבית, הם חייבים לעשות את השינוי הזה לבד.
    בשביל זה יש אשכולות מוטיבציה.

הכל פה נאמר בנימה רצינית וחברותית ביותר, אין לי שום כוונה להעליב או להעלב, אני מעריך אותך מאוד כבן אדם ואני רואה את מה שאתה כותב בפורום פה ואני מסכים עם הרבה דברים.

חוץ מזה, הערה:
    אני לא מחשיב את עצמי ל"מאסטר", יש לי כנראה פחות ניסיון מהמנהלים האחרים פה וממספר גולשים פה בפורום, ואני גם קטן יחסית בגיל לאחרים(רק בעוד כמה חודשים יהיה לי 18).

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום טוב

אני חייב להסכים פה ! אני מאוד מעריך את העבודה של המנהלים ובכלל של כל מי שכותב את המאמרים אבל אני באמת לא חושב שהמאמרים כל כך עוזרים אם לא אומרים איך לבצע את זה.
    לדוגמה, אני רואה הרבה אנשים אומרים אל תהיה נידי, בלי נידיות, אתה יותר מדיי נידי, אולי מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להיות לא נידי, או יותר נכון איך לא להיות נידי?
    Even if you try - you can't have me

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,511 | הודעות: 8,201,104 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect