מצב הבתים נכון להיום:
רומא - באיירן מינכן, 21:45.
ללא ספק אחד המשחקים הכי מעניינים ביום שלישי, קרב האריות של הבית הזה.
באיירן מינכן למעשה הבטיחה את עלייתה לשמינית גמר הבתים אז לצאת מכאן ללא שלושת הנק' לא כ"כ יזיז לה אבל לא בהפסד כי בסופו של דבר יהיה משמעות להפרש הנק' / שערים בשביל להיות מוגרל נגד קבוצה יותר נוחה.
לדעתי רומא תנצח או תיקו.
באזל - קלוז', 21:45.
המשחק הפחות מעניין של בית זה, לשני הקבוצות אותו מס' נק' וגם שני הקבוצות משלימות ככול הנראה עם העובדה שהן לא היו אלה שיעלו אל שמינית הגמר אז המלחמה היא לכרטיס עבור הליגה האירופית.
לדעתי באזל תנצח בגלל יתרון הביתיות.
צ'לסי - ז'ילינה, 21:45.
צ'לסי הבטיחה את עלייתה לשמינית הגמר לכן המשחק הזה לא כ"כ משמעותי עבורה וגם לא עבור ז'ילינה שנמצאת עם נק' במקום האחרון לכן היא רק תנסה למנוע תבוסה.
לדעתי צ'לסי תנצח בלי קושי רב.
ספרטק מוסקבה - מארסיי, 19:30.
שני הקבוצות עם אותו מאזן נק' (6), רק הפרש השערים של מארסיי עדיף.
המשחק הזה מאוד שקול בגלל שלספרטק מוסקבה אין הרבה ניסיון בליגת האלופות ולמארסיי יש, אך מצד שני היא משחקת בבית.
אני הולך על תיקו.
אייאקס - ריאל מדריד, 21:45.
ריאל מדריד למעשה הבטיחה את עלייתה לשמינית הגמר אך מילאן מאחוריה ואסור לריאל לאבד את המקום הראשון כי כמו שכולכם יודעים ריאל לא מצליחה לעבור הרבה זמן את השמינית ואם תוגרל מולה יריבה נוחה אז הסיכויים לעבור יהיו יותר גבוהים. (לפחות ככה אני מקווה)
אייאקס ככל הנראה לא תעלה לשמינית הגמר (למרות שיש לה עוד סיכוי) לכן היא צריכה לשמור על המקום השלישי שמוביל ישירות אל הליגה האירופית.
אני הולך על ניצחון של ריאל מדריד.
אוקזר - מילאן, 21:45.
אוקזר נמצאת במקום האחרון נקודה אחת פחות מאייאקס, לעומתה מילאן נמצאת במקום השני.
שני הקבוצות יחפשו ניצחון, לאוקזר אין הרבה ניסיון בליגת האלופות לכן זה יהווה חיסרון מול מילאן השופעת ניסיון במפעלים כאלו.
יהיה לדעתי משחק מאוד צמוד ובגלל שהקבוצות די שקולות,
אז אני הולך על תיקו.
פרטיזן בלגרד - שחטיור דוניאצק, 21:45.
פרטיזן בלגרד נמצאת במקום האחרון עם אפס נקודות ולעומתה שחטיור דוניאצק במקום השני עם אותו מס' נקודות כמו של ארסנל אז מאזן השערים קובע.
פרטיזן בלגרד כנראה גם לא תעלה למקום השלישי לכן היא תנסה לעבור את המשחק הזה בכבוד למרות שאסור לאבד תקווה.
אני הולך על תיקו.
בראגה - ארסנל, 21:45.
בראגה נמצאת במקום השלישי המוביל לליגה האירופית עם 6 נק', לעומתה ארסנל במקום הראשון עם 9 נק' ומאזן עדיף מאשר דונייאצק.
לבראגה עדיין יש סיכוי לעבור את שלב הבתים לכן היא צריכה להאחז ביתרון הביתיות שיש לה ובעזרת הקהל שלה לנצח את ארסנל אבל משימה כזאת בכלל לא פשוטה.
אני הולך על תיקו או ניצחון של ארסנל.