כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים?
בין אם זה במכון כושר ובין אם זה אימון כדורגל, כדורסל וכו'..
אני מתאמן בחדר כושר 4 ימים בשבוע ו2 ימים בשבוע שוחה\רץ.
שיהיה דיון מהנה.
כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים?
בין אם זה במכון כושר ובין אם זה אימון כדורגל, כדורסל וכו'..
אני מתאמן בחדר כושר 4 ימים בשבוע ו2 ימים בשבוע שוחה\רץ.
שיהיה דיון מהנה.
|
|
כששיחקתי כדורגל היה לי 9 אימונים בשבוע (בחלק מהשבוע היו לי שתי אימונים) ומשחק בשבת...
עכשיו אני סתם בטלן אוכל וישן...
אם אני מתאמן אז 5 פעמים בשבוע מתאמן על הגוף עם משקולות וכו' ו5 פעמים בשבוע אני מתאמן קיקבוקסינג
כשהייתי בכיתה ב' הייתי מתאמן 7 אימונים בשבוע
3 פעמים בשבוע חדר כושר.
ואם זה נחשב, שני שיעורי ספורט בשבוע בבית ספר - לא משהו רציני, בעיקר כמה ריצות בפארק וכו'.
לפני כל זה הייתי בלם בליגה אבל פרשתי.
7 אימונים בשבוע,כל יום ריצה של 45 ד'ק על פי היעוץ שלך.![]()
התאמנתי פעמיים, עכשיו הפסקתי והייתה לי שוב כרס((((((((((((
תגיד מה אתה חושב אנשים הם מכונות?הוא מתאמן לבד,מן הסתם שהוא לא יודע איך לטפל בגוף שלו,בטח ובטח לא 14 פעמים להתאמן ו7 גם לא.
אני הייתי מתאמן 9 אימונים בשבוע (אימונים כפולים) והגעתי למצב שאני בשלהי סוף העונה סחוט,לא מרגיש את הגוף,כמה שאני לא ישן ,כמה שאני לא אוכל טוב אני כבר לא יכלתי לזוז,קח בחשבון שלי היה צוות שהדריך אותי מה לאכול איך לטפל בגוף שלי אחרי כל אימון.(אני מדבר על עונה סדירה של כדורגל)
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 01-12-2010 בשעה 04:59.
חחח הרגת אותי, עאלק 9 אימונים בשבוע, אבל יש טוויסט! בחלק מהימים יש שני אימונים!
אני מתאמן פעמיים בשבוע(מתח,מקבילים,בטן,שכיבות שמיכה,ריצה) ובנוסף אימון טיפוס עוד פעמיים שזה עובד בעיקר על חוזק הגידים של האצבעות. בעיקרון אני עובד יותר על סיבולת לב ריאה בשביל הצבא, כי אני מכוון ליח' טובה.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 01-12-2010 בשעה 22:33.
One Shot - One Kill
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין