לאחרונה התחלתי לעיין בנושא הפיקאפ יצאתי עם ווינג לסארג' אחד עד כה.
עלתה לי בראש שאלה כזאת:
איך אפשר לפתוח סט של בת ובן או כמה בנות וכמה בנים ? כי אולי הם חברים איך אפשר לדעת ? תמיד עדיף לפתוח סט רק עם בנות ?
לאחרונה התחלתי לעיין בנושא הפיקאפ יצאתי עם ווינג לסארג' אחד עד כה.
עלתה לי בראש שאלה כזאת:
איך אפשר לפתוח סט של בת ובן או כמה בנות וכמה בנים ? כי אולי הם חברים איך אפשר לדעת ? תמיד עדיף לפתוח סט רק עם בנות ?
|
|
ואם זה סט רק של בנות אז אולי היא לסבית והחברה שלה טרנסית והשלישית בכלל חייזר שמנסה להשתלט על העולם...
ואולי ואולי ואולי... יותר מדי שאלות ודרך מאוד פשוטה לברר:
אתה רואה סט, אתה ניגש. אם הם חברים, הם כבר יגידו לך. לא אמרו כלום, כנראה שהכל בסדר.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
אבל מה אני אמור להתייחס לבן שנמצא שם ?איך ?
בסט עם בנים כשאתה פותח אתה פותח עם אחד הבנים (עדיף האלפא בקבוצה). אפילו להתעלם לגמרי מהבנות בהתחלה, עד שהבנים יקבלו אותך.
לקחתי את זה לעצמי מהשיטה של מיסטרי וזה עובד לי הרבה יותר טוב מלהתחיל עם הבנות בקבוצה מעורבת כזאת.
חוץ מזה, אתה צריך לבוא בגישה שגם אם הם ביחד, זה לא נורא כי תכלס לא הפסדת כלום ואפילו הרווחת שני חברים חדשים (תפתח לא ישיר, תשלב באמצע השיחה "רגע אז כמה זמן אתם ביחד?" או משהו כזה. או שהיא תענה "חחחח אנחנו לא ביחד אנחנו רק ידידים" והכול פתוח מבחינתך או שהיא תענה "כבר X חודשים..." ותדע שאין טעם להמשיך אבל השגת חבר חדש וידידה חדשה).
אתה פותח בצורה עקיפה ותוך כדי שיחה אתה פשוט שואל: "אז מאיפה אתם מכירם?" או "ואוו איך אתם מתאימים זה לזו, שקלתם להיות בקשר?"