אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריך שהוא יתאים לצרכים שלי...
אני צריך שתעזרו לי למי שמבין ותמליצו לי על החומרה שאני צריך במחשב...
אני מתעסק במוזיקה (עריכה ולחנה של שירים ויצירה..) אני משתמש בתוכנות של עריכה ויצירה כמו קיובייס 5 ולרוב מפעיל כמה תוכנות ביחד (ריזון ועוד כמה תוכנות עריכה) אז ככה שאני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון... חוץ מזה אני גם עורך ווידאו ותמונות...
אני מתכוון גם להריץ משחקים על המחשב ולרוב אני משחק במשחקי רשת גדולים אסטרטגיה וכו.... ככה שאני גם צריך כרטיס מסך טוב כדי שהמשחקים יפעלו כמו שצריך ואפילו מצויין...
כן אני יודע שזה הרבה דרישות... אבל.... אני רוצה לדעת מה הדרישות של היום ממחשבים כלומר מה אני צריך שיהיה לי במחשב בשביל הצרכים(הרבה זמן לא התעניינתי בחומרה אז אני קצת אאוט חחח) [
למדתי קצת על החומרה שיש היום ואני רוצה לדעת איזה מחשב לקנות שהכי יתאים לי...
מבחינה כספית זה פחות בעיה למרות שאני מתכנן להוציא בסביבות ה 4000 או 4500 אפשר לחרוג רק אם זה ממש משנה....
מבקש שתפרטו לי איזה מעבד לקנות כמה זיכרון לשים במחשב איזה כרטיס מסך וכמה זיכרון מובנה הוא צריך להכיל בשביל הצרכים שלי וכו.... תודה מראש..!
מה שאני מתכוון לקנות זה משהוא בסגנון הזה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב אז בשביל זה אני שואל חחח
ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10035] (מפרט ראשון)
.zolprice.co.il/ProductInf...=2572(מפרט שני)
אני יודע שיש הבדלים גדולים במחירים נראה לי שמה שבאמת מבדיל בין שניהם זה המעבד תתקנו אותי אם אני טועה...
בכל מקרה האם מפרט כזה מספיק או שאני צריך להוסיף עוד לפחות אלפייה בשביל באמת להיות רגוע(אגב אני מתכוון שהמחשב יחזיק לי לפחות שנתיים שלוש מבחינה של חומרה וחידושים...)