יש לי מס' בעיות עם המשחק, אני אתחיל אם הבעיה הראשונה: הורדתי את המשחק והלכתי להתקין את המשחק כשפתחתי את ההתקנה לחצתי על "התקן" ואחרי כדקה שמתי לב שזה נתקע על איזה קובץ מלא זמן א ניסיתי לעשות CANCEL וגיליתי שפתאום כל המחשב נתקע לגמרי, עשיתי ריסטרט ושוב ניסיתי להתקין ואותו סיפור קרה מס' פעמים ע שהצלחתי סופסוף להתקין את המשחק, עכשיוהשאלה שלי בקשר לבעיה הזאת היא, למה ההתקנה תוקעת את כל המחשב?
אוקיי את בעיה מס' 2: אחרי שהתקנתי סופסוף את המשחק, הלכתי לפי ההוראות של המדריך של הקראק הבא: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=583331
עשיתי בדיוק מה שכתוב שם לעשות צעד אחר צעד, ואחרי שזה עשה לי את הUPDATE ניסיתי להכנס למשחק והדבר הבא קפץ לי פתאום:
אני לא מצליח להפעיל עכשיו את המשחק ואין לי מושג מה לעשות הודתי את המשחק פעם שניה כל פעם ממקום אחר וכל פעם כ8 שעות ונמאס לי כבר, ואני רוצה מעוד לשחק במשחק, בקשה תסבירו לי למה יש את הERROR הזה וכיצד אני יכול לתקן את הבעיה?
באמת תודה רבה לעורים ואני באמת צריך את זה דחוף

ציטוט ההודעה
תשמע מה שאתה צריך לעשות זה להוריד תקראק של סקידרוו לעשות תעידכון ואחרי זה ישלך קובץ דפדפן גם בתיקיה של SKIDROW אתה שם אותו ב PROGRAM FILES - UBISOFT - UBISOFT LUNCHER ואז זה יפתור לך תבעיה