צהרים טוב חברים !
1. בסופרסטאר הקרוב נקבעו הקרבות הבאים:
* דייויד הארט סמית' נגד טייסון קיד
* וויליאם ריגל נגד דארן יאנג
2. נקבע הקרב המרכזי לסמאקדאון של השבוע והוא בין אדג' לאלוף העולם קיין(קרב לא על תואר) שהמנצח קובע את סוג הקרב שיהיה באירוע TLC
3. אחרי הקרב המרכזי של ראו השבוע היה הדבר הבא:
וויד בארט עלה לזירה וקרא לג'ון סינה לצאת לזירה כי הוא רוצה לפגוש אותו ולדבר איתו. סינה ירד מהקהל ואז הנקסוס יצאו ורצו לתפוס את סינה, ברגע הזה דניאל בראיין ומארק הנרי יצאו גם הם מחדר ההלבשה ותקפו את נקסוס.
סינה עלה לזירה ועשה לבארט את הAA ואחרי זה עשה לו את ה5 נאקל שאפל.
אחרי זה סינה לקח את המקרופון ואמר שזה היה מפגר מצד בארט לקרוא אבל הוא שמח שהוא עשה את זה כי הוא השלים לו ערב מצויין שבו הוא הביס את כל חברי נקסוס.
אחרי זה הוא אמר שהיום זה היום הולדת של ג'רי לולר והוא והקהל שרו לי "היום יומולדת" וסינה צחק ושר לו יומולדת 103 עם ;-).
ואז כל הבנות של הWWE יצאו עם עוגה לג'רי לולר ואז סינה התחיל עם העוגה מלחמת אוכל בין כולם!!!!
4. שון מייקלס כתב בטוויטר שלו: "מקווה שבקרוב אני ייצא אליכם עם הודעות "מיוחדות" ממש ממש בקרובבבבב...... אנחנו נראה..." לפי דעתי הוא הGM של ראו: דבר ראשון הוא אמר לחזור. ודבר שני הWWE טוענים שהGM ייתגלה ברסלמניה ואיפה המניה??? בעיר של מייקלס.
5. רנדי הודיע השבוע בטוויטר שלו שהסרט בכיכובו "זה מי שאני" אושר ואמור לצאת בקרוב.
6. הנה תשובה בקשר לחולצה שלבש CM פאנק. אז הוא חולצה היא חולצת תמיכה בכוכב הROH קולט קאבאנה, הידוע גם בתור סקוטי גולדמן שהיה בWWE שנה שעברה. הוא לבש אותה כי הוא אוהב את הכוכב הזה. ואותו קולט הוא יהודי לכן היה שם את המגן דוד.
7. איב טורס לא השתתפה בראו האחרון בגלל שהיא התכוננה לטיסה שלה לאפגניסטן. איב ביחד עם ביג שואו, וינס מקמהן וקלי קלי טסים לאפגניסטן לבקר את החיילים וגם לסגור כמה פרטים אחרונים לפני הגעת הWWE לשם.
8. רנדי אורטון התבקש לנוח שבועיים לכן הוא לא הופיע בראו האחרון. רוב הסיכויים שהוא יחזור כבר בשבוע הבא, אם לא אז בראו שלפני הTLC
9. עד עכשיו האהדה של CM פאנק בתור שדר היא גדולה וגם הWWE מרוצים מהסיפור של הצחוקים והעקיצות שהוא עושה. אבל לא בטוח עד כמה הוא ימשיך עם זה!
10. כמה אנשים מיוסטון, טקסס פרסמו בטוויטרים שלהם שהאוס שואו שהיה אצלהם נקבע קרב לTLC בין מיז לאורטון. בWWE לא אישרו ידיעה זאת.
11. בWWE לא דיברו על הסיבה למה הם לא עשו דיביוט לחואן סינה בראו האחרון. כנראה שככה יותר טוב להם הקטע עם סינה שהוא בא בתור אוהד וזורע אימה על נקסוס וככה יחזירו אותו לTLC בקרב אחרון מול בארט. שהקרב אמור להיות שאם סינה ינצח הוא חזור לWWE ונקסוס מפורקים. אם הוא מפסיד הוא באמת עוזב את הWWE.
הפרטים על חואן סינה היו אמורים להיות כאלה שהוא מווסט ניוברניה, מקסיקו ושוקל 108.86 קילו. לעומת סינה שהוא שוקל 240 פאונד(אני לא יודע כמה זה בקילו) והוא מווסט ניוברי, מסוצ'סטאס.
12. גולדאסט אמור לעבור MRI בכתף שלו ביום חמישי. הוא כתב על זה בטוויטר שלו: " אני צריך לעשות MRI בחמישי עד אז אל תגידו שומדבר רע.... "
13. הרייטינג של סמאקדאון האחרון הוא: 1.56 בשבוע שעבר הוא היה 1.73 ככה שזה ירידה.
מספר הצופים היה: 2.381 מליון
14. בNXT של אתמול היו הקרבות הבאים:
קרב חושך: בראיין דניאל ניצח את טד דיביאסי
האחיות בלה וAJ לי ניצחו את אלישיה פוקס, מקסין ואקסנה.
וכמובן הזוכה היא.......................................... קטליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמו שאני אמרתייייייייייייי
15. השמות של המתאבקים שיהיה בעונה הבאה של NXT וכנראה האחרונה הם:
*ג'וני קורטיס כשהמאמנו הוא R טרות'
*דריק בייטמן כשהמאמנו הוא דניאל בראייו
*ג'קוב נובאק כשמאמנו הוא דולף זיגלר
*בראיין סקסטון כשמאמנו הוא כריס מאסטרס
*ברודוס קלאיי כשמאמנו הוא טד דיביאסי (השם מוכר לי!!!)
*קונור או'בראיין כמאמנו הוא אלברטו דל-ריו
עוד שמות הם: כוכבי הFCW דמייאן סנדאו וסת' רולינס. כוכב FCW לשעבר טיילר בלאק.
16. בנוגע לNXT בהתחלה תוכנן שאחד המאמנים יהיה מייקל קול אבל זה ירד מהפרק. בהתחלה היה התכנון שקול יהיה מאמן ואז בעצם CM פאנק היה מצטרף לשולחן השדרנים לצד טוד גרישהאם וג'וש מתיוס.
17. בקשר לדיוות הNXT ידוע כרגע שהWWE יחתימו כמובן את המנצחת קייטלין שלה הם מחוייבים והם גם רוצים להכניס לרוסטר את AJ ואת נעמי.
בקשר לAJ זה ידוע שהיא תמשיך עם הקשר שלה עם פרימו.
בקשר לקייטלין היא תמשיך את הפיוד עם ויקי. בקשר לנעמי עוד לא הוחלט אולי קרב ראש בראש עם אלישיה פוקס. או אולי שהיא תהיה היל ותלך ראש בראש עם בת' פניקס לשתי השרירניות של הWWE
בקשר למקסין ואקסנה הם ימשיכו להתאמן בFCW.

ציטוט ההודעה