כפי שאתם רואים הפורום נכנס לשנת חורף בזמן האחרון. אז חשוב לי לדעת שלוש דברים, א' באיזה רמת תדירות אתם נכנסים לפורום? ב' האם אתם מתכננים מתישהו גם לכתוב בפורום?. ג' האם קיומו של הפורום חשוב לדעתכם?
תודה מראש לכל המשיבים....
כפי שאתם רואים הפורום נכנס לשנת חורף בזמן האחרון. אז חשוב לי לדעת שלוש דברים, א' באיזה רמת תדירות אתם נכנסים לפורום? ב' האם אתם מתכננים מתישהו גם לכתוב בפורום?. ג' האם קיומו של הפורום חשוב לדעתכם?
תודה מראש לכל המשיבים....
|
|
אני אישית מאוד אוהב את הפורום גם זה וגם היידפארק ולי אין בעיה להכנס כי אין לי חרדה חברתית.
אנשים עם חרדה חברתית קשה להם לכתוב פה אין מה לעשות אבל לפי דעתי עדיף שהפורום יהיה קיים גם במחיר של כתיבה פעם בשנה או גרוע מזה.
קיומו של הפורום חשוב לדעתי ומהווה פוטנציאל אדיר לשנות חייהם של המון אנשים!
אך כדאי לנו לשנות קונספט ולהתחיל לבנות מדריכים לשינוי התנהגותי, תפיסתי.. לתת דרכים להיות מאושרים יותר.. לספר סיפורים שיעלו את המוטיבציה ואם אפשר גם לתת ראיות (סרטים, ספרים וכו') לסיפורי הצלחה של אנשים שהצליחו להתגבר על "חרדה חברתית" מסוג כלשהו (לא מחייב בחברה כולה.. אפשר עם נשים, גברים, חבר טוב, קהילה וכו') ובעיקרון, להפיץ כאן בפורום כל מקור השראה שיכול לשנות אותך ולגרום לך לצעוד עוד צעד אחד לקראת החופש החברתי שלך!
תתחילו להניע את הגלגלים חבר'ה!!!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-12-2010 בשעה 23:19.
אני נכנס כל הזמן שיש עדכון,רואה עוזר ומגיב (כשצריך)
כמעט כל יום נכנס.
אני חדש בפורום הזה אבל נראה לי שאני ימשיך איתו...
אני סבבה אם הפורום פה אבל הרוב עדיין נמצאים בהיידפארק.
נערך לאחרונה על ידי zyc; 05-12-2010 בשעה 20:54.