קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] אני לא מצליח לצפות בסרטונים ב YOUTUBE
    על ידי ®NOAM בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-07-2008, 02:19
  2. [בעיה] לא מצליח לצפות במשהו
    על ידי SWISHY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-10-2007, 22:29
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 14:10
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 15:09
  5. [בעיה] --> לא מצליח לצפות באתרים דרך FIREFOX 2.0
    על ידי Tomm90 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-11-2006, 19:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

לא מצליח לצפות בקבצי מדיה משאר המחשבים ברשת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לא מצליח לצפות בקבצי מדיה משאר המחשבים ברשת

אשר נמצאים במחשב אחר ברשת, אשר בו קיימת תיקיה משותפת שבה נמצא כל התוכן החשוב עבורי , המחשב שבו נמצאת התיקיה המשותפת מותקן בו מערכת הפעלה xp , ושני המחשבים האחרים ברשת , באחד מותקן xp והאחר win7 .
    אציין מס' דברים :
    1 - אני מצליח לראות מכל מחשב את שאר המחשבים האחרים ברשת ( כמובן מזוהים עפ"י שמות המחשבים) וכמובן את התיקיה המשותפת , כמו כן אני למשל מצליח לצפות בקבצי word וכו' , אולם לא מצליח לצפות בקבצי המדיה ( רק רואה את קיומם)
    2 - במידה ואני שומר את קבצי המדיה ( מוריד אותם מאתר אינטרנט, חוקי - חומר לימודי) דרך שני המחשבים האחרים ברשת ,
    ושומר אותם דרך הרשת בתיקיה המשותפת במחשב שבו נמצאת התיקיה המשותפת , אין לי בעיה לראות את קבצים אלה , שזה מאוד משונה ?
    3 - הקבצים למעשה נמצאים בתת תיקיה המשותפת , וגם אם אני משתף את התת תיקיה בתוך התיקיה המשותפת , אני לא מצליח לצפות בקבצים אלה משני המחשבים האחרים.
    4 הודעת השגיאה שמקבל בשני המחשבים האחרים ברשת היא ( כמעט זהה ב win7 וב xp , ב win7קצט יותר ארוכה) -ל windows media player אין אפשרות לגשת לקובץ , ייתכן שהקובץ בשימוש ( מה שלא נכון) , שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה proxy שלך שגויות ( בxp זה רק אין גישה)
    4 בתיקיה המשותפת(כך גם בתת תיקיה), בלשונית שיתוף - מסומנת הרובליקה - אפשר למשתמשים לשנות את הקבצים שלי

תודה מראש

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

איך הגדרת את הרשת בין המחשבים?

בכל מקרה תנסה להגדיר מחדש, אתה יכול להעזר במדריך הבא:
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-12-2010 בשעה 03:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    איך הגדרת את הרשת בין המחשבים?

בכל מקרה תנסה להגדיר מחדש, אתה יכול להעזר במדריך הבא:
    איך הגדרתי ?- כל מחשב יש לו שם , וכולם נמצאים באותה קבוצת עבודה , וכפי שציינתי מכל מחשב אני רואה את המחשב האחר וכמובן את התיקייה המשותפת רק שהבעיה היא כפי שתוארה בפתיחת השרשור

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אוקי מכיוון שלא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה בדיוק..
    תציין כמה מהחשבים שלך מריצים XP וכמה 7
    והאם הבעיה מופיעה בכולם או רק במחשבים שנמצאים בקבוצה אחת (7 או XP)
    בכל מקרה במחשבים עם ווינדוס 7 אתה צריך להגדיר בהגדרות השיתוף המתקדמות הרשאות להזרמת וידאו:
    ימני על האייקון של החיבור ליד השעון>פתח את מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות שיתוף מתקדמות>בקטיגוריה של זרימת מדיה הגדר שהיא תהיה פתוחה לכולם
    בכל שאר הקטיגוריות הגדר לפי ראות ענייך
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-12-2010 בשעה 15:48.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקי מכיוון שלא ממש הצלחתי להבין מה הבעיה בדיוק..
    תציין כמה מהחשבים שלך מריצים XP וכמה 7
    והאם הבעיה מופיעה בכולם או רק במחשבים שנמצאים בקבוצה אחת (7 או XP)
    בכל מקרה במחשבים עם ווינדוס 7 אתה צריך להגדיר בהגדרות השיתוף המתקדמות הרשאות להזרמת וידאו:
    ימני על האייקון של החיבור ליד השעון>פתח את מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות שיתוף מתקדמות>בקטיגוריה של זרימת מדיה הגדר שהיא תהיה פתוחה לכולם
    בכל שאר הקטיגוריות הגדר לפי ראות ענייך
    יש 3 מחשבים :
    מחשב 1 - מערכת xp ובו שמורה התיקיה המשותפת שבתוכה תתית תיקיות עם כל החומר החשוב לי
    מחשב 2 - xp
    מחשב 3 - win7
    מקווה שזה ברור
    מכל מחשב ( 1 ,2 ו 3) אני רואה את המחשב האחר וכמובן את התיקיה המשותפת שנמצאת במחשב 1 , כמו כן אני יכול למשל לראות ולערוך ממחשב 2 ו 3 קבצי word או אקסל אשר נמצאים בתתי תיקיות אשר בתיקיה המשותפת שבמחשב אחד .
    הבעיה - כאשר אני מוריד חומר לימודי ( קבצי מדיה ) למחשב מס' 1 וההורדה עצמה ממחשב מס' 1 , אני לא מצליח לראות את קבצי המדיה ממחשבים 2 ו 3 .
    מה שמוזר הוא, במידה ואני מוריד את אותם קבצי מדיה ממחשב מס' 2 או 3 ומנתב את שמירת הקבצים למחשב מס' 1 , אין לי בעיה לראות את אותם קבצי מדיה בכל אחד מהמחשבים ( כמובן שמבחינתי מחשב מס' 1 הוא המרכזי ו 2 ו 3 נמצאים בחדרים)
    אני מקווה שהבהרתי את עצמי
    כמו כן כמובן שכל מחשב מהשלושה יש לו שם שונה משאר המחשבים , אבל כולם יושבים באותה קבוצת עבודה
    לעניות דעתי כנראה שלוגית עושה לי רושם שהבעיה במחשב מס' 1 ?
    תודה מראש

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

אוקי שאני אגיע הבייתה אני ארים מחשב וירטואלי ואני אריץ בדיקה, עד אז תנסה להקים את כל הרשת מחדש (עשוי מאוד לעזור) עם קבוצה עבודה שונה הפעם.. (כמובן שכל המחשבים יהיו על אותה קבוצה אבל שהיא תהיה שונה מהנוכחית)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-12-2010 בשעה 20:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל קבל עדכון לגבי מה שקורה בניסיון להעתיק קבצי מדיה ממחשב מס' 1 למחשבים 2 ול ולהפך

במידה ואני מנסה להעתיק את קבצי המדיה ( שההורדה היתה ישירות ממחשב מס' 1) למחשב 2 ו 3 אני מקבל הודעה ממחשב 2 או 3 שאני זקוק להרשאה ממנהל המחשב כדי לבצע שינויים ( למה הוא לא שואל את זה לגבי קבצי office ששם אין לי בעיה לצפות ולערוך שינויים ?)
    אולם במידה ואני מנסה להעתיק את הקבצים שהורדו ממחשבים 2 או 3 ונשמרו במחשב מס' 1 ( בתיקיה המשותפת) אני מצליח להעתיק ( וכמובן לצפות, מה שהייתי יכול קודם כפי שהסברתי לעיל)
    לעניות דעתי כנראה שלוגית עושה לי רושם שהבעיה במחשב מס' 1 ?, אולי עניין של הרשאות , איך משנים , כמובן שהתיקיה משותפת וגם התת תיקיה ששה נמאים קבצי המדיה
    תודה מראש

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

יתכן מאוד שאתה צודק, תנסה להגדיר הרשאות מחדש לתיקייה המשותפת הזאת ממחשב 1.
    ולא ענית לי על השאלה, איך הגדרת את הרשת הזאת? יכול להיות שהבעיה תמונה בהגדרה פגומה במחשב הבעייתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יתכן מאוד שאתה צודק, תנסה להגדיר הרשאות מחדש לתיקייה המשותפת הזאת ממחשב 1.
    ולא ענית לי על השאלה, איך הגדרת את הרשת הזאת? יכול להיות שהבעיה תמונה בהגדרה פגומה במחשב הבעייתי
    האם אתה יכול להסביר איך משנים הרשאות , מה שיש לי בתיקיה המשותפת ( וכך עשיתי בתת תיקיה, וכל זה היה כבר קודם) זה לשונית שיתוף ובה מסומנות, 2 הרובליקות : א - שתף תיקיה זאת ברשת . ב - אפשר למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים שלי.
    מעבר לזה איפה יש להגדיר הרשאות ?על הקובץ עצמו , אם אני מקיש קליק ימני אני לא רואה עניין של הרשאות?
    לשאלתך השניה - לפני חודשיים רכשתי את המחשב השלישי עם win7 , הרשת הייתה קיימת , ולכן רק את win7היה צריך להוסיף, התייעצתי עם הפרומים השונים כי היו בעיות החל מקבוצת עבודה ואחכ" רצה סיסמא ( שגם זה הסתדר , משהו בלסמן/לא לסמן איזה רובליקה) , לדעתי ברשת הביתית עובדת טוב , למעט הבעייה עם קבצי המדיה , וזה נראה לי משהו קל ? עם הרשאות אז תסביר לי , דרך אגב האם זה קשור גם לשמות משתמשים בכל מחשב , כי אני בכל מחשב נכנס בלי זיהוי משתמש
    תודה מראש

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

שמע כבר קרוב ל3 וחצי שנים שלא ממש התעסקתי עם ווינדוס XP ככה שאני לא ממש זוכר את ההגדרות המדוייקות מהראש..
    שאני אגיע חזרה הבייתה אני ארים מחשב וירטואלי ואני אבדוק בכל מקרה זאת ניראית לי בעיה מוזרה מאוד..
    אתה יכול לחכות לטכנאי שלנו (אמיר התותח) שיתחבר סביר להניח ביום ראשון אולי תהיה לו תשובה עבורך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אל תגיד לי שאתה עם win7 3.5 שנים...חלילה vista

שמע כבר קרוב ל3 וחצי שנים שלא ממש התעסקתי עם ווינדוס XP ככה שאני לא ממש זוכר את ההגדרות המדוייקות מהראש..
    שאני אגיע חזרה הבייתה אני ארים מחשב וירטואלי ואני אבדוק בכל מקרה זאת ניראית לי בעיה מוזרה מאוד..
    אתה יכול לחכות לטכנאי שלנו (אמיר התותח) שיתחבר סביר להניח ביום ראשון אולי תהיה לו תשובה עבורך
    .....

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מאושר!מ א ו ש ר

אני עם 7 כבר שנתיים מאושרות ולא מתחרט על אף שניה (בין לבין בדקתי מערכות אלטרנטיביות כגון לינוקס)
    פסחתי על ויסטה אחרי ניסיון גרוע מאוד של 10 דקות איתה
    בכל מקרה מה יש לך נגד 7 היא הרבה יותר ידידותית למשתמש מכל שאר המערכות שיצאו עד כה מבית היוצר מייקרוסופט
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-12-2010 בשעה 04:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל עוד עדכון - מערכת ההפעלה שבמחשב מס' 1 - הינה xp home , אם זה יעזור - נראה לי שבעניין

רק של הרשאות ההבדל בין xp pro לבין xp home הינה שב xp pro במאפייני התיקיה המשותפת אין את הלשונית אבטחה ( אם אני לא טועה) , בכל מקרה לא נראה לי שזה מה שמפריע לפיתרון הבעיה שלי ,כי בכל מחשב ברשת אני נכנס עם משתמש ללא סיסמא וברירת מחדל המשתמש הראשון והיחיד הוא administrator ? הלא כן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,879 | הודעות: 8,173,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect