יש לי AA![]()
יש לי AA![]()
נערך לאחרונה על ידי yetinger; 11-10-2012 בשעה 02:30.
|
|
תצא מהבית הרבה, סתם תצאו לקניון תעשו שטויות, קח חברים בלי אלוהים תאמין לי הכי כיף
סחוף את הAFCים תתחיל מדברים קטנים כמו בוא רגע אליי,תביא לי מים,בוא שניה
אתה באמת מצפה שמישהו בפורום יוכל לתת לך תשובה ל"איך להפוך את החיים שלי למעניינים"?
תעשה דברים מעניינים... שמענינים אותך, תעשה דברים שעושים לך טוב ולא יהיה אכפת לך אם אנשים אחרים חושבים שאתה מעניין או לא
קיצ'י אבל נכון
ומבחינת לסחוף אותה לעולם שלך הכוונה לאיך שאתה מתנהג ומה הוויב שלך, לא העובדה שאתה אוהב לעשות X Y Z
צא החוצה אחי
תהנה מהחיים
תעשה דברים מצחיקים (אם אתה מצחיק)
תעשו שטויות ואם באמת תשים לב שאתה אחרי כל פעם נהנה
אתה תשים לב שבאמת להיות בעולם שלך זה כיף
ואנשים יהנו להיות איתך כשתכיר להם את החיים שלך
מקווה שעזרתי
ד"א
זה חלק מהדברים שאני עושה חח![]()
תעשה דברים מעניינים וזהו.
כמו שאנשים מלפני ענו לך פה : תעשה שטויות , אבל אתה צריך ליזום את השטויות בעצמך ולא להיסחף אחרי מישהו..
קח דוגמא - לפני שנה בערך אני ועוד כמה חברים שלי הוצאנו מטפי כיבוי אש מהבניינים שלנו וזה נגמר בזה שהזמינו משטרה ..
אחד הימים הכי כפיים בחיים לשי
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
אומנות לחימה זה ממש מגניב. אחלה DHV.
אני אוהב ללכת מכות בצורה PLAYFUL עם המטרות שלי ככה שיש הרבה קינו. אם הייתי במקומך, הייתי מלמד אותה כל מיני תרגילים.
שוב, שיהיה כיף, מצחיק ופלייפול.
חוצמזה תמיד אתה יכול לחרטט. למידע נוסף ראה ערך DHV STORY בספר של מיסטרי.
fake it till you make it.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
דברים הם מעניינים רק אם מעניין אותך לעשות אותם.
דברים שמעניינים אותי לאו דווקא מעניינים אותך. כל הטענות שקשורות ל"דברים מעניינים" בחיים פשוט מגוכחות.
מעבר לזה שזה לא מסתדר עם כל התדמית של ה"אלפא" (כי אם אני כזה אלפא למה שאני אנסה לעשות דברים שאני חושב שיעניינו בחורות במקום דברים שמעניינים אותי?) - ניקח דוגמה סתם מהאשכול הזה:
לי זה נשמע כמו חבורה של ילדים קטנים, מעניין זה בטוח לא - אבל לו זה היה אחד הימים המהנים.קח דוגמא - לפני שנה בערך אני ועוד כמה חברים שלי הוצאנו מטפי כיבוי אש מהבניינים שלנו וזה נגמר בזה שהזמינו משטרה ..
אחד הימים הכי כפיים בחיים לשי
מעניין זה משהו שמשתנה. למשוך אותה לעולם שלך לאו דווקא אומר לעשות דברים "מעניינים". למשוך אותה לעולם שלך אומר במקום לדבר איתה ברחוב, לקחת אותה למקום שאתה "אוהב ללכת אליו" (וזה לא משנה אם אתה באמת אוהב ללכת לשם או לא), לשבת עם "חברים שלך" (גם אם הם סתם אנשים שהכרת במקום), להכניס אותה לקטעים אישיים כשאתם בסכ"ה במצב רוח מאוד טוב, ואז הכל נראה הרבה יותר "וואו" - ואם אלה החיים שלך, אז פתאום הם מעניינים.
שמישהו גורם לך לחייך ברחוב זה מראש משהו מעניין. אתה לא בראיון אישי, לאף אחד לא אכפת מהקורות חיים שלך.
מבחינתה אתה יכול לשבת כל היום ולשחק במחשב, כל עוד היא במצב רוח טוב שהיא משחקת איתך במחשב, זה יהיה "מעניין".
ההפך בעצם, רוב האנשים עושים את מה שמעניין אותם לבד, ולא עם אחרים. אתה לא יכול גם לעשות משהו שמעניין אותך וגם לתת לה תשומת לב.
כל הקטע זה שהכל יחסי באופן יחסי רוב הבנות יתעניינו יותר בדברים מפגרים שגבר עשה מאשר לאומנות לחימה , כאילו מה להן ולזה? זה חור בשיחה שלהם , לא יהיה להם על מה לדבר, בכל מקרה אתה תמיד יוכל לדבר על סדרות שאתה רואה, מוזיקה, דברים שאתה עושה ופשוט לזרום, אם אתה ממש נואש אתה יכול להמציא גם דברים שיעלו לך את הערך...
מעניין זה דבר יחסי, לא כל מה שמעניין אותי בהכרך יעניין אותך ולהפך, וכך גם אותה.
מה שכן זה שאתה צריך לדעת איך להפוך לדבר מסויים למעניין. הרי שיחה עם מישהי צריכה להיות סוחפת ומרגשת בכל שניה בשיחה, מצדך אתה יכול לדבר על כדורגל שעה עם מישהי שלא יודעת בכלל מזה ספורט והיא תמות משיעמום אבל אם תדע איך להפוך את השיחה למעניינת ומרגשת ותקשר אותה לנושא אז יהיה לה הרבה יותר מעניין לדבר איתך.