Infinity אדום
מחיר: 5 כוכבים (14 שקל)
טעם: 2 כוכבים (טעם זול)
בעירה: 4 כוכבים (7 דקות בערך)
חלקלקות: 3 כוכבים (יורד בגרון מאוד חלק בשביל סיגריה שהיא לא לייט)
חוזק: 4 כוכבים (סיגריה אדומה ממוצעת, לא חזק מדי כמו נובלס למשל אבל לא חלש מדי כמו פרלמנט למשל)
באז: 2 כוכבים (צריך לקחת שכטות די ארוכות בשביל לחוש בסחרחורות נעימות)
ציון סופי (לא ממוצע): 2 כוכבים (זול, חלק, בוער הרבה זמן, אבל מצד שני למה שתרצה שזה יבער הרבה זמן? יש לזה טעם די גועלי וזה משאיר ריח רע על האצבעות ובפה א"כ. you get what you pay for)
שורת סיכום: אם אתם על תקציב צמוד, אפשרי בהחלט לעשן את הסיגריה הזאת. הטעם אמנם לא טוב אבל סביל בהחלט
Mini Vanilla Twist (סיגרים קטנים בטעם וניל עם פילטר)
מחיר: 5 כוכבים (15 שקל ל8 סיגרים)
טעם: 1 כוכב (הדבר המגעיל ביותר שטעמתי/עישנתי מעודי. יש לזה טעם של מעדן וניל מקולקל ורקוב שעמד בשמש שנה. פשוט גועל נפש. אין לכם מושג כמה דברים הייתי צריך לאכול א"כ כדי להעלים את הטעם)
בעירה: 5 כוכבים (בוער 20 דקות בכיף. אין חומרי בעירה מה שאומר שאם אתם לא לוקחים שאיפה במשך 15 שניות בערך הסיגר נכבה)
חלקלקות: 3 כוכבים (אני יודע שלא אמורים לשאוף סיגרים לגרון, אבל בגלל שלסיגר הזה יש פילטר בדיוק כמו של סיגריה אז זה לא נורא בכלל לקחת את העשן שלו לגרון והוא מחליק די חלק יחסית לסיגרים)
חוזק: 5 כוכבים (חזק מאוד. לא מומלץ לקחת יותר משכטה אחת ב5 דקות וגם אז שיהיו שכטות קטנות)
באז: 5 כוכבים (משהו מטורף. קשה לנשום אחרי שכטות והחזה כואב)
ציון סופי (לא ממוצע): 1 כוכב (יש כמה יתרונות, אבל זה כ"כ מגעיל שפשוט לא כדאי. ממש גועל נפש של סיגר. להתרחק כמו מאש)
שורת סיכום: על סיגרים לא מתפשרים. על סיגריות עוד אפשר להתפשר איכשהו, אבל בשום פנים ואופן לא על סיגרים. הטעם הגועלי פשוט לא יצא לכם מהפה שעות



ציטוט ההודעה