מה הבעיה להגיב אני יכול לדעת! כותבים לי הפורום מת הפפורום מת! אני מגייב וזה ! אני הכי פעיל שאפשר אבל ראבבק!!!העליתי איזה 6 וורסים 64 צפיות אפחד לא הגיב מה כולם ניהיו פוסטמות?!!?!?אני מגיב לכולכם מפרגן אי אפשר להיכנס לפרגן לשמוע ביקורת לפחות...
מה הבעיה להגיב אני יכול לדעת! כותבים לי הפורום מת הפפורום מת! אני מגייב וזה ! אני הכי פעיל שאפשר אבל ראבבק!!!העליתי איזה 6 וורסים 64 צפיות אפחד לא הגיב מה כולם ניהיו פוסטמות?!!?!?אני מגיב לכולכם מפרגן אי אפשר להיכנס לפרגן לשמוע ביקורת לפחות...
וורסים חדשים אני מצפה לתגובות-אפחד לא הגיב וחשוב לי לפרסם את זה-מבטיח שתאהבו!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=685410
|
|
אחי , לפעמים אנשים מתעצלים לתת ביקורת , באופן אישי אני לא אוהב לכתוב בפורומים.
אל תיקח את זה אישי - לפעמים מעדיפים לשתוק (:
Mr.BlackAnd get yo'self some fuckn' Tact!
בשביל מה אתה צריך פירגון?.. מי שלא כותב לך זה אומר שהוא אהב .. יכתבו לך אם יהיה משהו לתקן..
העיקר תכתוב חוסר תגובות לא מורד תכישרון ותאהבה לכתיבה
כן אחי צודק ב100% , אבל אם אתה רוצה לכתוב ב200% זה כיף שיש לך תגובות! ככה אתה נהנה ויודע שאוהבים ושומעים לשירים שלך ומשקיעים בך!
לנושא:
ת'אמת אחי? גם אני היתייאשתי , וואלה אני רואה אני מגיב להרבה ואף אחד לא מגיב לי , אז למה להשקיע פה?
אני עברתי למקום שוואלה עוזרים לי , משפרים אותי ומגיבים לי..וכן , גם אוהבים את הכתיבה שלי ..
אז תאכלס? אם עוזרים לי , ואוהבים אותי אז למה לא להיות שם ולחזק את הקשר ביני לבין המגיבים האחרים?
ואני מדבר הכי רציני שבעולם , כי אחד שיוצר , ואף אחד לא מביע את הדיעה שלו לגביו , לאט לאט דועך , נימאס לו ..וכן קרה לי התחושה שאמרתי לעצמי..וואלה ? באמת אני לא יודע לכתוב? אבל איך ? אני כותב משיא הלב שלי!
ואז הבנתי שזה לא הבעיה בי , אלא בזה שלא מגיבים לי חזרה , שמראים לי תבעיות שלי , את השורות הפחות טובות והטובות באמת..
ובקיצור - שמגיבים לך , מראים לך את הדרך , ובתאכלס? את זה אני לא רואה פה , מגיבים פה רק לטובים באמת , לאלה שתופסים את הראפ מהר ..וגם אלה לא תגובות בונות שעוזרות...אלא - "שיר יפה אחי , אהבתי , יש הורדה? "
מה לעשות שיש כאלה שנישארים עדיין מאחורה , ומתקדמים לאט?
תחשבו על זה , ותיראו שאני כן צודק..
נערך לאחרונה על ידי False; 09-12-2010 בשעה 03:10.
שמע , פולס. אני לא אומר שאתה גרוע , אבל אני לא יכול להגיד לך שאתה הכי טוב שראיתי.
לא מבחינת זלזול ולא מהרבה בחינות , אני מזלזל המון בדור החדש של אמסיז וכן , יש כמה שאני מלמד ועוזר להם , אבל זה לא פה.
כי סקילז זה לא מה שאתה יכול להוציא מדף עט סיפור עצוב וכמה יגיבו לך.
וכן, אתה רוצה לראות משהו? אני עכשיו מפרסם משהו , שבתכלס? כל אחד פה צריך לפרגן.
Mr.BlackAnd get yo'self some fuckn' Tact!
אני מבין שכל מה שאמרת עכשיו זה לא קשור ביכלל לנושא שדיברתי עליו!
מה הקשר בין זה לאם אני טוב לבין התגובות? ביקשתי שתגיד לי שאני טוב?!?!
לא! ביקשתי תגובות בונות לשיפור , לדעת , לכתוב ..
ולהגיד לך משהו? ותיקח את זה כאילו אני החבר הכי טוב שלך עכשיו ותתמודד - אתה מתנשא , בנאדם , אני כתבתי לגבי התגובות , מה הקשר לגבי ההופעות שלך?
מה הקשר?וכן, אתה רוצה לראות משהו? אני עכשיו מפרסם משהו , שבתכלס? כל אחד פה צריך לפרגן.
אתה ביכלל מבין שמה שאמרת עכשיו זה הדבר הכי תקוע בעולם , כי אתה ניכנסת בי בכאילו שאני לא הכי טוב שראית , אבל אתה מפרסם את עצמך בפני כולם..תלמד להיות צנוע..ועוד אומר , שכל אחד צריך לפרגן..זה התנהגות שיכולה להעלות לי ת'עצבים
אתה מוריד אותי מלעומתך רק ביגלל שאתה אולי עולה על במה.. ,אז תן לי לחדש לך חבר , גם לי פעם הציעו להעלות לבמה ואני לא רציתי.
ושוב אחי , לא בא בתוקפנות , אני מביא דיעה..