מורים...למי אין את המורה המוזר הזה שתמיד מצליח לשכנע אותך כל פעם מחדש, בדיוק עד כמה שהוא מוזר.
אז שתפו אותנו, מהו הדבר הכי מוזר שמורה איי פעם עשה אצלכם?
הוא מורה טוב? לא טוב? אהבתם אותו? שתפו הכל
דיון פורה(ומצחיק)
מורים...למי אין את המורה המוזר הזה שתמיד מצליח לשכנע אותך כל פעם מחדש, בדיוק עד כמה שהוא מוזר.
אז שתפו אותנו, מהו הדבר הכי מוזר שמורה איי פעם עשה אצלכם?
הוא מורה טוב? לא טוב? אהבתם אותו? שתפו הכל
דיון פורה(ומצחיק)
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 07-12-2010 בשעה 19:41.
One Shot - One Kill
|
|
חחח היו לי 2 מורים כאלה לפי מה שאני זוכר...
האחת מורה לאזרחות,כזאת מטומטמת,כל השיעור הייתי מפריע לי,כל שתי שניות היא היתה אומרת לי לצאת מהכיתה וכל הזמן הייתי אומר לה :" טוב המורה אני יסיים לכתוב מהלוח ואני יצא" ובכלל לא כתבנו כשאמרתי את זה והיא כל הזמן היתה מסכימה איתי ובסוף לא הייתי יוצא,זה היה קורה איזה 3 4 פעמים בשיעור וכל הזמן אותו תירוץ חחחחחחחחחחחח....
היתה עוד מורה שעבדתי עליה במשך חצי שנה שקוראים לי מאור,ולמטומטמת כתוב את השם שלי האמיתי בנוכחות חחחח...
חחחח, הייתה לי מורה רוסייה למתמטיקה, ופעם אחת היא רצתה לבקש ממני להוריד את הסווטצ'רט מהשולחן.
אז היא כזה אומרת: "בן תוריד את החולצה!!!" חחח בכיתי מצחוק איזה מורה שרוטה...
ואני זוכר בכיתה א' () שהמחנכת שלי באה אל הכיתה שלנו בשיעור מדעים כל הפרצוף שלה מלא דמעות והיא כזה צועקת "למה למה למה למה" זה היה טיפה מפחיד
ועוד משהו שזה לא מורה אבל אני חייב לכתוב את זה. בכיתה ב' ילד מהכיתה שלי ניסה לגזור לילדה את הצמה, ולמחרת אמא של הילדה באה לכיתה, תפסה את הילד, הכניסה לו אצבעות לעיניים ואמרה לבת שלה להרביץ לו (בשיא הרצינות). המנהלת הזמינה משטרה
ולאותה ילדה אני צבעתי את הקלמר בטיפקס באיזה כיתה ג' ואמא שלה התקשרה להורים שלי ביום שישי ב5 בבוקר והתחילה לצעוק עליהם חחחח...
"אין בעיה המורה, 200 שקל.."."בן תוריד את החולצה!!!"
לי רוב המורים היו מצחיקים אבל הקטע המצחיק שקרה לי עם המחנכת שלי בתיכון הלך ככה:
אני ועוד ילדה מקשקשים אחד על שני ועושים שטויות.
המחנכת - "סוניק!!! העברתי אותך קדימה בשביל שתהיה ילד טובבב!!" ומתחילה לעשות לי פרצופים מוזרים ונועצת בי מבטים.
אני - "המורה את עושה לי עיניים?.. זאת לא הדרך הכי טובה להתחיל איתי!".
וכל הכיתה הייתה על הריצפה ובגלל זה הלך שיעור שלם... יאלההה רק בגלל הרגעים האלה אני מת לחזור לתיכון.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-12-2010 בשעה 20:08.
היה לי מורה לשל"ח שהיה זורק טושים על תלמידים שהיו מפריעים לו.
פעם אחת הוא פגע בילדה שישבה ליד מי שהפריע חחחח
וגם תמיד אחרי מבחן הוא היה מספר לנו את התשובות המצחיקות שאנשים היו רושמים.
חבל שהוא הפסיק עם זה כי התלוננו עליו חחחחח
נערך לאחרונה על ידי theidan; 08-12-2010 בשעה 20:26.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין