1. כמה עולה קופסת דראם?
2. לכמה סיגריות זה מספיק?
3. מקבלים עם זה ניירות?
4. יש חוזקים? איך זה הולך? יש כאילו לייט, מדיום ורגיל?
תודה מראש.
1. כמה עולה קופסת דראם?
2. לכמה סיגריות זה מספיק?
3. מקבלים עם זה ניירות?
4. יש חוזקים? איך זה הולך? יש כאילו לייט, מדיום ורגיל?
תודה מראש.
|
|
אני לא יכול לענות לך על אף אחד מהשאלות האלו,כי אף פעם לא קניתי ואני לא יודע איך זה הולך.
אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שזה מספק.
וראיתי שאתה מנסה לקצץ בכמות הסיגריות שאתה מעשן מסיבה כלכלית.
אז זה יכול להיות הפטרון בשבילך,לפי מה שחברים אמרו לי אז זה הרבה יותר משתלם.
1. בסביבות ה50 שקל
2. תלוי מאוד בהרבה גומרים, הגודל של הנייר גלגול, הדחיסה וכאלה
3. לא, אתה צריך לקנות בנפרד ניירות של OBC, עולה 8-10 שקל - אל תקנה את ההכי קטן, זה ממש כלום, תיקנה בינוני הכי עדיף.
4. כן יש את הכחול שהוא היותר חזק, ויש את הצהוב הפחות חזק .
לפני שאתה ניכנס לסרט הזה הייתי חושב טוב טוב אם שווה לך, אם יש לך מכונת גילגול הרווחת, אם לא זה פשוט מייאש .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
יש ניירות גלגול עבים? כאילו אם אני רוצה להכין סיגריות בלי פילטרים אז ניירות רגילים לא יספקו כי הם דקים מדי ובמגע עם השפתיים הם נרטבים ונקרעים. אז קיצר יש ניירות עבים?
טבק עולה בסביבות ה40-50.
הטבק של דראם בא בלי נייר, יש טבק שאני לא זוכר את השם שלו שבא עם חפיסה קטנה של ניירות אבל לי פילטרים. והנייר גם די עבה יחסית לOCB.
תשתמש פשט בפילטר קרטון של הOCB, הוא פשוט מונע מחתיכות טבק להיכנס לך לפה.
אבל רק שתדע שהעשן מאוד מחניק וחם בלי פילטר.
אני עישנתי טבק של חבר (לא דראם) עם פילטרים מספוג שהוא קנה בניפרד, זה ממש מעולה, מספק, אין טעם מגעיל ולא מרגישים את זה בצורה חזקה מדי בגרון. ולגלגל זה כיף, מאוד.
אני רוצה לעשן בלי פילטר... ואם הנייר עבה מספיק אז אין שום סיבה שחתיכות טבק יכנסו לפה... כל הניירות באותו עובי?
תילך עוד קצת עם הראש בקיר כי ניראלי לא מספיק...
מסבירים לך, החתיכת קרטון הזאת היא לא מונעת כלום, אותו חוזק איתה או בלעדיה, היא נטו כדי למנוע שיכנסו לך החתיכות של הטבק לפה ושיהיה לך איפה לתפוס ...
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
לא בגלל החוזק אני רוצה בלי פילטרים, אלא בגלל כמות העשן והthroat hit. עם פילטר גם אתה שואף פחות עשן וגם העשן מחליק בגרון יותר בקלות, ואני לא אוהב עשן שמחליק בקלות רבה מדי. זה אפשרי להכין סיגריה מ2 ניירות? כאילו לשים נייר אחד על השני ואז יהיה לך עובי כפול?
אז יכול להיות שאני אלך עם פילטרים... פילטר פחם מומלץ?
מה קרטון? לא עדיף כבר פילטר אמיתי?
עדיין לא הבנתי מה זה הקרטון הזה... זה לא פילטר אבל זה כן פילטר?![]()