קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך משתנים?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-06-2008, 18:26
  2. [שאלה] איך אני מכין אורז מלא?
    על ידי Fabio בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 18:46
  3. [שאלה] איך אני שם שתי פלאג אין בוינאמפ
    על ידי פאנטום בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:54
  4. [שאלה] איך אני יוצר קובץ GIF ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 08:05
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

שאלה| איך באמת משתנים?

ברירת מחדל שאלה| איך באמת משתנים?

אני בתחום כבר כמה חודשים שבהם התחלתי עם בערך 20 בחורות ועוד תרגילים על איזה 30 בחורות.
    יצא לי לעשות דברים טיפשיים עם עוד מישהו מהתחום לבחורות והביטחון עולה אחריי זה ואתה נכנס לסטייס..
    אבל הבעיה אחריי שאני לא עושה כלום כמה ימים אפילו המוטיבציה יורדת לי ואני מרגיש אותו דבר.. כלומר אין שינוי באופי
    ואין ביטחון עצמי אמיתי שאתה לא חושב על הקטע עם בחורות בצורה קריטית או מתבייש ללכת עם פיקוק או לקדם עניינים.
    מה אני צריך לעשות?? אני כבר מיואש ונראה כאילו אין לי תקווה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איך אתה רוצה להיות אדם ראוי להערכה (אני לא מדבר על אמן פיתוי) אם אתה מיואש כבר מהפעם הראשונה שאתה מרגיש שאתה לא משיג את מה שאתה רוצה?
    בן אדם - מלא עשו זאת לפניך, המפתח הוא ההתמדה, תשאף אל המטרות שלך בכל מחיר! - ואני מבטיח לך שאתה תיתקל בבעיות הרבה יותר מענינות מאשר "איך באמת משתנים".

'כבר כמה חודשים' - לא מספיק זמן כדי להשתנות.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני כבר מיואש ונראה כאילו אין לי תקווה
    רק בגלל המשפט הזה... אם אתה אומר אוו.. אז אין לך תקווה

זה לא פורום תמיכה נפשית, הפואנטה פה היא לא לקבל פידבקים של YOU CAN DO IT
    תרים את התחת תצא מהאנונימי, ותפסיק להתבכיין

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני כבר מיואש ונראה כאילו אין לי תקווה
    יודע למה זה?
    כי אתה יוצא במטרה "להתחיל עם בנות" , המטרה העיקרית שהצבת שגויה מההתחלה.
    אם החלטת שהמטרה שלך היא להתחיל עם בנות , ברגע שתפסיק להתחיל איתן לכמה ימים תרגיש גרוע , כי הפסקת להתקדם לעבר המטרה שלך.

כמו שכבר כתבתי כאן לא מזמן - השלבים לכל דבר בחיים הם הצבת המטרה ותכנון הדרך ליישם אותה.
    ברגע שהצבת מטרה והתחלת להתקדם לעבר היישום שלה , תרגיש טוב עם עצמך.
    זאת הסיבה שכשאתה עושה שטויות ומדבר עם בנות אתה מרגיש ש"הסטייס עולה".

המטרה שלך ושל עוד הרבה אנשים כאן היא שגויה מההתחלה , והיא מתבססת על התפיסה של ה"אני הקודם" שלכם. של ה-AFC.
    אתם מציבים מטרה "להתחיל עם בנות" , כי זה כל מה שאתם רואים בעיניים.
    כל דבר אחר נראה בשבילכם כבולשיט , סתם שטויות , לא מעשי.
    המטרה האמיתית היא שיפור וחיזוק האישיות שלך .
    זאת מטרה הרבה יותר יציבה , שמתייחסת לשינוי שלך עצמך.
    אתה לא משווה את עצמך לאחרים - אלא לעצמך של אתמול.

תדוג למישהו דג - עזרת לו ליום, תלמד אותו לדוג - עזרת לו למשך כל החיים.

אם הצלחת להתחיל עם בחורה , שתיים , 20 , 200 - סבבה
    אבל אם למדת מכל הנושא הזה איך להתנהג בקרבת נשים , איך להיות רגוע , מצחיק , מעניין ומתעניין , פלרטטן.
    אם למדת את זה - אז הגשמת את המטרה שלך.
    מה גם שלא תרגיש מבואס כל פעם ש"לא הולך" , כי המטרה שלך לא מתבססת ספציפית על להתחיל עם בנות , אלא על השיפור העצמי שלך.
    בכלל , תשתדלו להציב מטרות שמתייחסות כמה שיותר לשיפור העצמי שלכם , מטרות שתלויות כמה שפחות בסביבה.

עוד מידע במאמר המורחב שפירסמתי בפורום מאמרים ('פיקאפ ברמה הכללית')

בהצלחה , מקווה שתפנימו
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-12-2010 בשעה 11:02.
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני השתניתי או יותר נכון "הערתי" את מה שהיה בי (כי ביסודי כן הייתי תותח) אחרי שרשרת אירועים שהשפיעו עלי נפשית.

זה יכול להיות לאבד תבנאדם הכי קרוב אליך, זה יכול להיות שחברה שלך תזדיין מול הפנים שלך עם מישי אחרת, זה יכול להיות שהבנאדם היחידי שראית בו תקווה יבגוד בך או תשבור לך את הלב.

וזה יכול להיות שאיבדת תבנאדם הכי קרוב אליך שאתה הכי אוהב אותו בעולם והוא היחידי שמבין אותך בחיים המחורבנים שלך רק בגלל שהיית פחדן.

תחשבו לבד לאן אני חותר.

ללכת לפתוח סטים בשאלות מפגרות ולשים על עצמך כובעים מעפנים שאתה לא באמת אוהב ללבוש לא ישנו לך תאופי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 09-12-2010 בשעה 11:45.

או במקרה שלי, שאיבדתי את הבנאדם שהכי קרוב אליי שזה בעצם הייתי אני, גם אני תכלס מה שהוביל אותי לשינוי זה עצם זה שהמצב שלי כבר לא יכל להתדרדר יותר, ההערכה העצמית שלי הייתה בקרשים כמו כן גם הביטחון (הוא היה נמוך תמיד עד היום אבל בחצי שנה האחרונה הוא היה אפילו מתחת ל0), במילים אחרות זה נגרם בגלל איזו בחורה שאת האמת בכלל לא שווה את זה וזה מה שהפך את זה אז לעוד יותר עצוב, ולאט לאט עם הזמן הבנתי שאני מאבד את עצמי ואפילו כבר באתי לוותר, ואני זוכר שדיברתי עם חבר מאוד טוב שלי והוא אמר לי "כשבאמת יימאס לך אתה תעשה עם זה משהו" והיה אמת במה שהוא אמר, אני יודע על קיום הפיק אפ כבר המון זמן אבל התחלתי באמת ליישם אותו ולהתייחס אליו רק במשך כמה חודשים טובים (למרות שידעתי עליו מתחילת שנה אבל הייתי עיוור ודפוק), ויום אחד באמת במקרה נתקלתי במאמר של מאפי, ומאז אני שמח שהחזרתי את עצמי לחיים, אמנם יש לי עוד ה-מ-ו-ן על מה לעבוד אבל השינוי שעשיתי יחסית הוא עצום כי התחלתי מ0 גמור, 18 שנה בערך חייתי כאפס חסר ביטחון ועלוב, ועוד התפלאתי למה הייתי סוג של ילד כאפות, אמנם בתיכון זה נרגע כי אנשים כבר פחות ילדותיים אבל עדיין המעמד החברתי היה בקרשים, ולא סתם נטפלו אליי, כנראה כי שידרתי מסכנות עם השפת גוף הדי עלובה וכנועה שהייתה לי, זה כבר שונה לגמרי, ועכשיו כשאני בכיתה החדשה שלי (כן המשכתי לימודים XD) אני קולט שהשתניתי בהמון, עזר לי מאוד גם כל הניתוק מהאנשים מהעבר, גם אפסים שהורידו אותי למטה והיום מבקשים עזרה! ואני די בטוח שאני בכיוון, יש לי אמנם את הבעיות שלי אבל אנשים שהכירו אותי פעם לא היו מזהים אותי היום.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 09-12-2010 בשעה 21:17.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

בפיק אפ לא משתנים- משפרים את עצמך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לפי ניסיוני הדל והיכרותי את התחום, ישנם שלושה סוגי שינוי עיקריים:

שינוי חיובי - אם הבחור היה לפני זה ממש ביישן ומפוחד, חסר בטחון עצמי לגמרי ואז לאחר שהוא עשה קורס הוא הפך להיות גבר נורמאלי שמשכיב נשים בצורה בריאה ועם ערך וביטחון עצמי גבוהים, זהו שינוי חיובי.

שינוי קיצוני - הבחור לפני שהכיר את התחום היה נורמאלי בהתנהגות ויכול להיות שהוא היה בקשר רציני של כמה שנים עם מישהי, פתאום הוא נחשף לתחום והפך לפיקוק מהלך, משכיב בחורה חדשה כל לילה ושם ז... על העולם, זה שינוי קיצוני שהוא לא בהכרח רצוי.

שינוי שלילי - בחור שנכנס לתחום יותר מידי, אולי הוא השתפר בצורה כלשהי אבל בעיקר השתגע.. התחיל לדבר רק פיקאפ ורק מושגי פיקאפ (העברית שלו מתה ממזמן), לא יכול להיות יום אחד בלי אישה או שהוא התחיל לזלזל לא רק בנשים אלא בכל הסובבים אותו ובקיצור, יצר הרבה בלאגן בחיים שלו, זהו שינוי שלילי שאפשר לומר שזה יותר חירפון מאשר באמת שינוי.

מה שכן, ישנן בשורות טובות - אפשר ללמוד פיקאפ ולהשתמש בו בלי להשתנות וזה היופי לדעתי!
    אתה יכול להמשיך לשחק במשחקי המחשב האהובים עליך חצי יממה, אתה יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גרעינית כמו חנון או להמשיך לאכול בורגרים כל היום ולהישאר שמן ומכוער, אתה יכול להישאר ביישן ומנומס (אני נשארתי כזה, אני פשוט אוהב וגאה להיות כזה ואני גם אוהב את הבחורות שיש להן אופי ביישני ומנומס, זה עושה לי את זה!) אך באותו הזמן להצליח עם נשים!
    הנקודה היא שבשביל להצליח עם נשים בלי להשתנות אתה צריך להקדיש המון זמן ושתהיה לך סבלנות מברזל!
    הנקודה השנייה היא לא לצפות לאיזו "התעוררות רוחנית" כמו שרוב אלה שהצליחו עם נשים תיארו שקרה להם.. כי אתה תמשיך לחיות בדיוק כפי שאתה חי רק שיחד עם זאת אתה תיזום היכרויות עם נשים - לא מעבר לזה (זוהי הדרך היפה והבריאה לדעתי).
    תתייחס לעניין כמו לגדילה.. אם יבוא צעירצ'יק וישאל אותך איך הפכת להיות גבוה כלכך (טפו טפו טפו..) אתה לא תוכל להצביע לו על ספר מסויים או קורס שעשה אותך גדול וגבוה אלא תסביר לו שזה משהו טבעי שקורה עם הזמן.
    אני בטוח שלא לקחת גלולות בשביל לצמוח אלא נתת לטבע לעשות את שלו, נכון? באותה צורה תתייחס להתקדמות שלך בתחום אך אל תשתמש בזה כתירוץ ללא לעשות כלום.
    הכוונה שתיזום, צא להכיר נשים יפות, צור סיטואציות, במהלכן חתור והשג את היעדים שלך.. אבל אל תהיה לחוץ ואל תצפה לאיזו נקודת מפנה קיצונית אלא תהנה מכל התהליך! ואם הזמן אתה תראה שבאמת התקדמת! זה קורה בערך פעם בחצי שנה או פעם בשנה שאתה חושב על זה ומביט על עצמך שלפני ועל עצמך שאחרי ורצה לך בראש המחשבה - "וואלה השתנתי! לא יודע עד כמה אבל אני בהחלט לא נמצא היכן שהייתי בהתחלה - זה עובד!".
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-12-2010 בשעה 14:49.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect