מו אונליין (Mu Online) הוא משחק תפקידים ברשת . זהו משחק פנטזיה תלת ממדי ברוח ימי הביניים .
המשחק יוצר על ידי החברה הקוריאנית וובזן (Webzen).
עלילת המשחק מבוססת על ספרו של ג'יימס צ'רצ'וורד "היבשת האבודה מו ". לפי הספר, מו היא אחת היבשות שנעלמו מתחת לפני הים,להלה כמו אטלנטיס ולמוריה. ממשק משחק ה מזכיר מאוד את זה של משחק התפקידים המצליח, דיאבלו 2. על פי עלילת המשחק, היבשת MU, שבעבר נשלטה על ידי קיסרים אדירים, נקלעה למלחמות בין שליטיה הרבים והעלובים. אנטונידס, אחד השליטים, הונה והביא בטעות ליבשת שד. כל שליטי היבשת נהרגו, ובהיעדר יורש, תקוות היבשת תלויה בהרפתקנים שאמורים לאחד כוחות, להילחם בשד, ולהחזיר את השלום והשלווה ל- .
כל שחקן מתחיל את המשחק בתור אחת מבין שלוש דמויות בסיסיות: אביר אפל, קוסם אפל או אלפית קשתית. עם הזמן, הדמות צוברת ניסיון והצלחות, והרמה של הדמות עולה. במקרים מסוימים, כאשר הרמה של הדמות עוברת סף מסוים, יש לדמות יכולת לעבור שינוי צורה ולהפוך לדמות מסוג אחר, בעלת יכולות מתקדמות יותר. לעתים, כאשר הדמות מגיעה לרמה מסוימת, יש אפשרות להחליף אותה בדמות חדשה וחזקה יותר
ברוכים הבאים ל SolVexMu
לפני שאני מפרסם את הפרטים של השרת אני רוצה להגיד כמה מילים אני ממש מצטער על הנפילות
היו לנו בעיות בקבצי שרת הגדשנו כמה שעות לתיקון הוספנו הגנות לשרת/אתר
שלא יהיה בעיות ומלא דברים חדשים שיהיה לכם משחק מהנה ובהצלחה אני ממש ישמח ליראות את כולכם!
אנא קרא חוקים לפני הכל לחוקי השרת, לחץ פה
סריקות :
סריקה למיין : לחץ פה
סריקה ללאנצר : לחץ פה
*חייב לציין שהמיין מוגן+לאנצר אין שום וירוסים*
תמיכה טכנית :
מי שרוצה תמיכה טכנית לגבי תקלות במשחק שזה אומר רק עם לא נכנס למשחק ודברים כאלה מוזמנים לפנות אלי באחד מהדרכים הבאות :
Server Info :
Name : SolVeXMu
Exp : 750X
Drop Rate : 85%
Mobs HP : 100%
Version : 1.0N
Reset : 400
Bless Bag : OFF
Max Stats : 32767
UpTime : 24/7
Jewel Rate : 80%
Choas Machine Rate : 75%
Shop : Good All+7
Spot : Very Good
Radio : On
MojianEscalationPoint = 8
Saint-pointEscalationRole = 8
OtherPlayersPointEscalation = 6
IncreaseTwoTransferPoints = 1
מה יש לנו בשרת :
מערכת האנטי האק : נגד האקרים (חוסם כ 500 האקים+)
מערכת הגנה לשרת : (נגד תקיפות)
מערכת הגנה לאתר : (נגד פריצות,התקפות)
מערכת גיבויים לשחקנים אוטומתי : (כל 60 ק')
מערכת חסימה מהמשחק ומהאתר (באן לאתר ולשרת זמן מסויים)
ויש לנו כמה Firewalls שמגנים על האתר והשרת!
רשימת השרתים :
Server1 Castle Siege
Server2 PVP
אפשרויות באתר :
הוספת נקודות לשחקן,ניקוי רוצח,שינוי סיסמא,שינוי שם משתמש
בדיקת רנקינג וכו',ריסט,ועוד הרבה..
קישורים מהירים :
אתר השרת :
http://84.109.111.11
הורדות באתר!
Events :
Chaos Castle :
Castle Siege :
Blood Castle :
Devil Squre :
All On
אוונט קאסל סייג' - קרב בין הגילדות החזקות בשרת, מתקיים פעם בשבוע למשך שעתיים!(יהיה פעיל שיהיה הרבה אנשים)

ציטוט ההודעה