מה זה בכלל חווה?
חווה הוא כפר שתוקפים בתדירות גבוהה כדי לקבל ממנו משאבים. השחקן שהוא חווה בעצם לא יכול לאגור משאבים כדי להתפתח וכך הוא נשאר מספק משאבים שלכם.
מה אני אמור לעשות כדי לא להיות חווה?
הדבר הראשון שתצטרך לעשות הוא לבנות נקיק.
עלויות בניית נקיק נמוכות מאוד, הוא מונע ממך לאבד את כל המשאבים שיש לך בכפר.
השלב האחרון של הנקיק הוא 10, ובמידה ובנית נקיק אחד שלב 10 תוכל לבנות עוד ועוד נקיקים.
שים לב: נקיק מחביא רק 80% מתכולתו כשטאוטוני תוקף, לכן חשוב לדאוג שהנקיק/ים בכפרך יהיו בשלב גבוה מספיק כך שאפילו טאוטוני לא יקח כלום.
להציע משאבים בשוק לא יעזור לך, משאבים אשר מוצעים בשוק יבזזו!
מטרתך העיקרית היא לדאוג שהתוקף לא יקח כלום, אני בד"כ מציע גם לבנות הגנות. ככה התוקף לא לוקח כלום ומפסיד.
משמע, אמן חיילי הגנה, וצבור אותם עד שיהיו לך מספיק כדי להדוף את התוקף (תחשב בסימולטור קרב מורחב[יפורט בהמשך] בערך כמה חיילים הוא שולח עליך וכמה תצטרך בשביל להדוף אותו).
את החיילים תצבור בשיטה הבאה:
כשיש עליך התקפה שלח את החיילים כ10-15 שניות לפני שההתקפה מגיעה, לבזיזה על חווה שלך, אחרי שההתקפה תגיע והתוקף לא ישיג כלום (בהנחה שאתה מיישם את המדריך) תבטל את הבזיזה וכך החיילים יחזרו בריאים ושלמים.
שים לב: התקפה/בזיזה/תגבורת יכולה להתבטל אך ורק דקה וחצי מרגע השליחה, אחרת לא תוכל לבטל וחבל.
איך נשאיר מחסנים ריקים כדי שהנקיק יכסה את הכמות הנותרת?
בנה או שדרג משהו.
שלח את המשאבים שלך לכפר אחר, שלך או של חבר.
*זכור: טאוטוני יכול לרוקן עד 20% מהנקיק שלך, אם הוא ישיג משהו בגלל טעות שלך, תהיה בטוח שהוא יחזור לעוד.
יש עוד כמה דברים שקשורים לזה כגון דיפלומטייה וברית אבל לזה כל אחד מדריך גדול אחר משלו
קרדיט לחבר! אני רק שיפצתי

ציטוט ההודעה